<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

7-Eleven Åpen søknad: Selger søkes til 7-eleven Torget Bergen

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi søker en selger som trives i kontakten med kundene, bak kassa, elsker å selge mat og drikke til travle kunder, og som ønsker å bidra til et entusiastisk og godt arbeidsmiljø.

Som selger i 7-Eleven vil du få varierte arbeidsoppgaver, en hektisk hverdag og gode kolleger som fort kan bli venner for livet. Hvis du har et lite konkurranseinnstinkt, tipper vi at du vil ha det gøy med alle salgskonkurransene vi kjører!

Vi trenger alltid gode selgere til vårt team! Legg inn en søknad og gjennomfør hele søknadsprossessen. (inkludert testene du får via mail) Vi tar fortløpende kontakt med aktuelle kandidater. Vi ser etter deg som er fleksibel mtp arbeidstid. Dvs. kan stille opp dag/kveld/helg/natt helg. 

Hvem er du?
Kanskje du har butikkerfaring, eller du er klar for din første jobb i butikk? Uansett kan du være den riktige for jobben, så lenge du er

  • effektiv. Du takler stress godt, og liker høyt tempo
  • selvstendig. Du trives med å ha ansvar, og finner lett egne løsninger
  • glad i mennesker. Du får påfyll i møte med kundene, og bryr deg om hver eneste en
  • et ordensmenneske. Du liker å ha det rent og ryddig rundt deg
  • positiv. Du er en humørspreder – blant kolleger så vel som kunder

Hvorfor 7-Eleven?
Som en del av REITAN CONVENIENCE, har vi alltid vært opptatt av å bygge en vennlig kultur. Ditt gode humør smitter over på kundene, og vi vet at når de er glade og fornøyde vender de også tilbake. Ja, 7-Eleven stiller krav til deg som selger, men vi vil også at du skal ha høye forventninger til oss.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

7-Eleven bygger på en enkel amerikansk idé: Å være der kundene er og holde åpent når det passer kundene. Med 7-Eleven i nærheten er du derfor godt rustet 24 timer i døgnet. Her er alt hva hjertet og ganen kan begjære. Vårt kjempeutvalg med hundrevis av forskjellige varer skal dekke dine behov - når du trenger det.

Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon


Om arbeidsgiveren

7-Eleven er Skandinavias ledende conveniencekjede, og ble etablert i Norge i 1986. I dag finnes det til sammen nærmere 180 7-Eleven-butikker i Norge, fordelt på 7-Eleven og bensinstasjonene Shell/7-Eleven. I 7-Eleven skal vareutvalg og åpningstider tilfredsstille travle og moderne menneskers behov for å kunne få "hva som helst, når som helst, hvor som helst". 7-Eleven finner du derfor i byer og langs vei over hele Norge.

7-Eleven er en del av Reitangruppen, som består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Servicehandel, Reitan Eiendom og Uno-X gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 10,1 prosent i Axfood og en eierandel på 50 prosent av Det Nordenfjeldske Dampskibsselskab AS.

Les mer om 7-Eleven

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Franchise

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger