<  
>  
Stillingsannonse

Få en rakettstart på karrieren med Microsoft University! Microsoft University

Søknadsfrist : 28.02.2023
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Vil du bli en del av det store «Microsoftmiljøet» og jobbe med de mest innovative aktørene i markedet?

Få en rakettstart på karrieren med Microsoft University. Microsoft University er et traineeprogram for Microsoft University sine partnere og kunder, og programmet består av ni ulike spesialiseringer; Advanced Cloud Analytics/ Azure Data Engineer, Cloud AI and Machine Learning, Dynamics 365 Customer Engagement, .Net Azure Developer, Cloud Security, Azure Cloud Platform, Dynamics 365 Finance og Operations, Microsoft 365 App Developer og Dynamics 365 Business Central. Spesialiseringene kan endres noe ut ifra hva partnerne ser etter. MSU ble i 2019 for fjerde år på rad, kåret til det mest attraktive trainee-programmet innen IT-sektoren. Glasspaper Learning tilbyr et bredt kurssortiment som Norges største kompetanseleverandør og testsenter innenfor teknologi. GPL har kurset opp de tyngste konsulentmiljøene i Norge og har rundt 10.000 kursdeltakere i året og sertifiserer rundt 4000 årlig. Selskapet har blant annet 80 % markedsandel på Microsoft kurs, og har vunnet en rekke Microsoft priser.

Glasspaper leverer alt av kurs og kursmateriell, i tillegg til å håndtere første del av rekrutteringsprosessen til MSU. Glasspaper People er Microsofts sin rekrutteringspartner for Microsoft University, og har vært en bidragsyter til å finne unge talenter til utdanningsprogrammet siden år 2013. Glasspaper People er et selskap som har spesialisert seg på rekruttering og utleie av IT-personell, og har vært MSU sin rekrutteringspartner siden år 2013.

Søk her

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med rekrutteringsansvarlig  

Andrea Mardal

andrea.mardal@glasspaper.no

916 70 070

Om arbeidsgiveren

Microsoft University er et traineeprogram for nyutdannede i regi av Microsoft for Microsoft sine kunder og partnerbedrifter. Gjennom programmet får man fast jobb hos en av Microsoft sine partnere eller kunder, samt seks intensive uker med kurs og sertifiseringer. Programmet er et samarbeid mellom Microsoft, Glasspaper og Microsoft sine partnere og kunder og gir nyutdannede en helt unik karrierestart! 

Programmet består av følgende spesialiseringsfelt: Advanced Cloud Analytics/Azure Data Engineer, .NET Azure Developer, Cloud Security, Dynamics 365 Customer Engagement, Azure Cloud Platform, Cloud AI & Machine Learning, Dynamics 365 For Finance and Operations, Microsoft 365 App Developer og Dynamics 365 Business Central.

Microsoft University har siden 2007 gitt hundrevis av nyutdannede en kick-start på karrieren. Disse har gjennomført MSU og jobber i dag hos noen av Microsofts mest spennende partnere eller kunder. Microsoft University kan være DIN mulighet til å realisere karrieredrømmen.

Les mer her: https://www.glasspaper.no/tjenester/microsoft-university/

Les mer om Microsoft University

Søknadsinformasjon

Gå til søknadsskjema

Søknadsfrist : 28.02.2023

Kontaktperson

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Freelance fotograf og designer
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
Traineeprogram

Bli kjent med oss

Hos oss får du
Full lønn
Intensivkurs innen Microsoft teknologi
Fast jobb hos en ledende Microsoft partner eller kunde

Filmer