<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Azure Cloud Engineer Itera

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du vår nye Cloud Engineer?

I Itera deler vi forpliktelsen om å utgjøre en positiv forskjell. Gjennom vår ekspertise innen forretningsrådgivning, design og teknologi hjelper vi selskaper på tvers av bransjer med å transformere sin virksomhet og realisere sine ambisjoner for en bærekraftig digital fremtid. Det er her du vil utgjøre en forskjell!
Vi har store ambisjoner for tiden fremover og leter nå etter deg som vil være med oss og utgjøre en forskjell. I forbindelse med at vi satser stort på skyplattformer, har vi etablert en helt ny leveranseorganisasjon som skal legge til rette for leveranse av løsninger og kontinuerlige tjenester basert på skyplattformer.

Itera Managed Cloud Services søker etter dyktige personer med erfaring fra skybaserte leveranser og tjenester i fremtidsrettede IT-miljøer. Teamet skal bistå i arbeidet med å bygge opp vårt tjenestetilbud, samt bidra til bærekraftige og verdifulle transformasjoner og leveranser for våre kunder.

Du vil bli dypt involvert i og være med å legge premissene for hvordan vi skal levere våre tjenester, og være en del av teamet som gjennomfører selve tjenesteleveransen. Vi jobber hele tiden kundesentrisk i tverrfaglige team bestående av dyktige mennesker innen design, utvikling og drift. Det forventes derfor at du også deltar iterativt i salgsprosessene, helt fra dialogen starter med kunden, løsningen er designet, avtale er signert og frem til ferdig leveranse.

Din faglige utvikling ser vi som avgjørende for at du skal lykkes i jobben, og du vil her få stort handlingsrom til å videreutvikle din kompetanse, både gjennom deltakelse på ulike kurs, fagforum, egenutvikling og ikke minst gjennom spennende kundeprosjekter. I tillegg forventes det at du jobber proaktivt sammen med våre teknologipartnere, er nytenkende og er sulten på kunnskap om ny teknologi.

Først og fremst er vi opptatt av folka våre og at alle ansatte skal trives hos oss. Vi er store nok til å være solide og små nok til å være agile. Dette gir utslag i korte beslutningsveier og flat struktur, samt at forslag til endring og innovasjon blir lyttet til. Itera er på en spennende reise hvor både eksisterende og kommende ansatte er med på å bygge selskapet videre.

Vi ønsker at du er:

 • Sterkt motivert til å automatisere bort repetitive oppgaver, for å kunne fokuser på de oppgavene som har verdi for teamet og kunden.
 • Ta sikte på å bygge hele skymiljøer ved hjelp av smidige prinsipper og DevOps sine pilarer, samt bruk av felles infrastruktur som kode fremfor alenearbeid og klikking i portaler og grafiske grensesnitt.
 • Bred teknisk erfaring fra komplekse IT-miljøer
 • Kompetanse i bruk av skytjenesteplattformer som Azure, AWS eller GCP
 • God kjennskap til automasjonsverktøy som blant annet Azure DevOps, samt domenespesifikke kodespråk (DSL) som blant annet ARM eller Terraform
 • God erfaring med bruk av infrastruktur som kode (IaC)
 • Erfaring med DevOps-/DevSecOps-prinsipper, spesielt innen automasjon ved bruk av CI/CD metoder og verktøy
 • Kunnskap om Cloud Adoption Framework eller andre tilsvarende rammeverk
 • Forståelse for Modern Service Management-prinsippene
 • Erfaring med informasjonssikkerhet og sikkerhet generelt
 • Meget god fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Kommersiell forståelse
 • Du elsker å lære, og å lære bort

Vår jobb er å sørge for at du vil trives. Derfor lover vi deg:

 • Et sterkt faglig miljø, og har du interesser utover test har du også god mulighet til å delta i andre fagmiljøer i Itera
 • Å sette opp en individuell kompetanseplan sammen med deg og gi deg tid til å utvikle deg videre gjennom konferanser, kurs og fagdager
 • Et meget godt arbeidsmiljø kjennetegnet av kompetente og engasjerte medarbeidere
 • En kultur som er preget av stor takhøyde, humor, ambisjoner, nysgjerrighet og et ønske om å utgjøre en forskjell
 • Konkurransedyktige betingelser, solide forsikringer, pensjonsordninger, aksjeprogram for ansatte og en bonusordning som vektlegger våre felles resultater.

Som Cloud Engineer i Itera vil du kunne utvikle deg personlig i et internasjonalt og mangfoldig miljø. I Itera er vi mer enn 700 rådgivere, prosjektledere, arkitekter, designere og teknologer med ulik nasjonalitet, fordelt på 12 lokasjoner. Rundt 250 av disse har arbeidssted i våre flotte kontorlokaler i Oslo. I Itera vet vi at det er våre individuelle forskjeller som utgjør vår kollektive styrke. Vi har et gjennomgående fokus på mangfold og inkludering, og oppfordrer derfor alle kandidater til å søke.

Ved spørsmål til stillingen kan du ta kontakt med Torbjørn Sneen (Head of CCoE) på tlf Logg inn for å se kontaktinformasjon eller eller Talent Acquisition Specialist: Neda Riahi | Logg inn for å se kontaktinformasjon.
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren
Les mer om Itera

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Microsoft University er et traineeprogram for Microsoft University sine partnere og kunder.
11.10.2022 Flere steder
AF Gruppen søker Arbeidsleder Elektro til å lede og følge opp de midlertidige elektriske anleggene samt montørene på våre anleggsprosjekter.Vi
06.12.2022
Vil du bidra til en bedre helsetjeneste for den enkelte pasient og for samfunnet?
02.12.2022 Oslo
Nyutdannet og på jakt etter en spennende start på karrieren? Nå har du muligheten til å bli trainee i en
28.11.2022 Flere steder
I AF Gruppen jobber vi hver dag med å løse noen av vår tids viktigste samfunnsutfordringer. Vi deltar aktivt på
28.11.2022 Oslo
Endelig er søknadsportalen for Microsoft University for 2023 åpen!På vegne av Microsoft søker Glasspaper People etter deg som ønsker å
28.11.2022 Oslo
Endelig er søknadsprotalen for Microsoft University for 2023 åpen!På vegne av Microsoft søker Glasspaper People etter deg som ønsker å
28.11.2022 Oslo
Endelig er søknadsportalen for Microsoft University for 2023 åpen!På vegne av Microsoft søker Glasspaper People etter deg som ønsker å
28.11.2022 Oslo
Vis alle 27.219 ledige stillinger

Bli kjent med oss