<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Sweco Norge Akustiker

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

I Sweco er vi stolte av å kunne tilby alt det morgendagens samfunnsborgere vil trenge – fornybar energi, rent vann, varme boliger og bærekraftige løsninger. For å lykkes med våre ambisiøse mål er vi helt avhengig av et nært samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og mest av alt brennende engasjert i kundenes prosjekter. Nå inviterer Europas største ingeniørvirksomhet en rådgiver innen akustikk om bord for å styrke vår posisjon ytterligere.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco blir du en verdifull bidragsyter i et av Norges største akustikkmiljø. Vi er rundt 30 engasjerte, hyggelige og uformelle kolleger som i likhet med deg liker å skape gode resultater. Akustikkgruppen du vil tilhøre har et svært godt arbeidsmiljø og utgjør, sammen med grupper i Trondheim og Oslo, det sterke fagmiljøet i Sweco. Vi løser oppgaver innen bygg, industri og samferdsel. Swecos akustikere ønsker alltid å samarbeide godt med arkitekt, utbygger og de andre prosjekterende for å finne de riktige løsningene og produktene som gir gode lydforhold.

Hos oss utvikler du deg. Du vil jobbe i et tverrfaglig rådgivermiljø med stor teknisk kompetanse. Vi har en rekke interne utviklingsprogram, og vi er opptatt av at du skal lykkes og få utvikle deg hos oss. Vi søker deg som tar ansvar og setter i gang ting. Du ønsker å både tilegne deg og dele kunnskap. Det er viktig for deg å utvikle deg faglig og samtidig har du fokus på forretningsmessige mål. Du analyserer og vurderer informasjon grundig.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Prosjektering og rådgivning innen bygningsakustikk i enfaglige eller flerfaglige prosjektgrupper. Dette inkluderer befaringer, målinger, analyser og beregninger, hvor målet er å sikre gode lydforhold.
  • Ha kundekontakt og aktivt bidra til nysalg og mersalg av eget og andres område.
  • Løse sammensatte oppgaver innenfor eget område i prosjekter.
  • Bidra med kreative, bærekraftige, forretningsmessige løsninger.

Dette kan du:

  • Du har Master/Bachelor innen akustikk, fysikk, matematikk eller andre relevante fag.
  • Det er ønskelig med minst tre års erfaring som rådgiver akustikk, fortrinnsvis innen bygningsakustikk, men nyutdannede med rett bakgrunn oppfordres også til å søke.
  • Dersom du har kjennskap til BIM og har interesse for å lære mer er det en ekstra bonus. Interesse og erfaring for programmering og et ønske om å bistå gruppen med digitaliseringsutvikling er også positivt.
  • Du er interessert i lyd og lydforhold, både i bygninger og utendørs.
  • Du jobber selvstendig hele veien fra tilbud til utførelse og avslutning av prosjekt.
  • Du uttrykker deg klart og tydelig på norsk, både skriftlig og muntlig.

I Sweco lover vi deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og kolleger som både inspirerer og hjelper deg. Vi har flere aktive bedriftsidrettslag og ikke minst et fagmiljø i verdensklasse! Videre lover vi konkurransedyktig lønn, svært gode pensjons- og forsikringsordninger og moderne kontorlokaler. Vi byr også på fri i romjul og påske i tillegg til 5 ukers ferie – det fortjener du!

Vi vil gjerne høre fra deg! For mer informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Jenny Luneng, på tlf. +47 Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Vi ser frem til å motta din søknad! Søkere blir behandlet fortløpende.



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren
. Les mer om Sweco Norge

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
5 ledige stillinger

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger

Fakta om Sweco Norge