<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Vil du være med å bygge opp BDO sin Digital Business Transformation satsing? Academic Work

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du på en plass i karrieren din der du ønsker å utvikle deg i et nytt team med korte beslutningsveier, stor påvirkningskraft og hvor du blir en tydelig profil i et stort selskap som tar bærekraftig utvikling på alvor? Da kan du bli med på BDOs nye satsing!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med BDO ser Academic Work etter en konsulent til deres helt nye avdeling Digital Business Transformation. Denne avdelingen vil jobbe mot kunder i ulike bransjer, både offentlig og privat sektor. Prinsippene som avdelingen er bygget på er at de alltid skal være på kundesiden, være systemuavhengige og være en objektiv rådgiver. Sentrale oppgaver vil være deltakelse i prosjekter hvor de hjelper virksomheter i omstillingsprosesser der du vil være en rådgiver med spisskompetanse på digitalisering.

Digital Business Transformation er et viktig tjenesteområde innenfor rådgivning, og bistår virksomheter med forretningsforståelse og digital innsikt der de utnytter teknologi for å oppnå varige endring for deres kunder. Digital Business Transformation skal bistå kundene gjennom hele omstillingsprosessen, fra strategi til gjennomføring, og konsulentene skal være oppdatert på viktige teknologier for å kunne gi best mulig rådgivning til sine kunder.

BDO opplever økt etterspørsel etter digital kompetanse og Digital Business Transformation-avdelingen etableres som en viktig brikke for å dekke dette behovet. BDO er på jakt etter konsulenter som er omgjengelig, ambisiøse og opptatt av å gjøre en forskjell i samfunnet. Leder for avdelingen sier følgende om satsingens spennende muligheter:

I Digital Business Transformation skal vi bygge et team som brenner for å skape et bedre samfunn. I BDO jobber vi målrettet med bærekraftig utvikling og hvordan vi kan hjelpe norsk samfunns- og næringsliv med reduksjon av negative fotavtrykk. For meg finnes det ikke noe mer meningsfylt enn å gå på jobb hver dag og hjelpe kunder med dette som motivasjon. Digitalisering er essensielt i all omstilling og vi skal vi skal være spesielt gode på hvordan teknologi kan utnyttes for å oppnå det kundene ønsker. Jeg synes det er ekstra givende å jobbe med kunder over tid hvor vi får se effekter og gevinster av arbeidet vi har gjort. Jeg ser etter ambisiøse konsulenter som liker utfordringer, er interessert i teknologi og som motiveres av å hjelpe andre og gjøre en forskjell i samfunnet. BDO sin visjon er "People helping people achieve their dreams". Det er kjernen i det vi skal gjøre i Digital Business Transformation.

 

Du blir tilbudt

 • Et inkluderende og faglig sterkt arbeidsmiljø
 • Ungt miljø med fokus på sosiale sammenkomster
 • Kompetanseutvikling gjennom et omfattende kurs-, sertifiserings- og veiledningsprogram
 • Mulighet til å bidra og utvikle en spennende og ny avdeling fra starten av
 • Et uformelt og godt sosialt arbeidsmiljø med kollegaer som bryr seg om hverandre
 • Konkurransedyktige betingelser og svært gode vilkår i form av både fritidstilbud, pensjons- og forsikringsavtaler samt andre fordeler.

I BDO har vi forståelse for at hverdagen kan være variert og utfordrende, og har gjennom pandemien arbeidet med fleksible løsninger for alle våre medarbeidere. Dette vil vi fortsette med, for å sikre oss at alle kan få den arbeidshverdag de ønsker seg.

 

Arbeidsoppgaver

Som konsulent vil arbeidsoppgavene dine variere, men nedenunder har vi satt opp noen eksempler:

 • Prosjekt, program og porteføljestyring
 • Omstillingsprosesser og endring med fokus på digitale komponenter
 • Digitaliseringsstrategi
 • Endringsledelse
 • Virksomhetsarkitektur

Vi søker deg som

 • Har høyere utdanning innenfor økonomi, teknologi, eller lignende retninger
 • Har 2-5 års erfaring fra en konsulentrolle
 • Erfaring fra prosjektarbeid med fokus på digitalisering
 • Er flytende i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
 • Fordel om har Prince2 sertifisering
 • Erfaring fra utvikling og drift av IT-systemer teller positivt

 

Om arbeidsgiveren

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med kontorer over hele Norge. De har et bredt og sterkt fagmiljø, med inngående bransjekunnskap. Med mer enn 40 000 store og små virksomheter som kunder har de opparbeidet en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv.

Hver dag går de på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en samarbeidspartner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag.

De jobber tett på kundene deres og hverandre, og er genuint opptatt av å skape et arbeidsmiljø med engasjerte, motiverte og kompetente medarbeidere. Det er viktig for dem å ha en inkluderende og mangfoldig kultur. De ønsker seg medarbeidere med ulik bakgrunn, erfaring, kompetanse og perspektiver. I BDO skal alle føle tilhørighet. De støtter din utvikling og gjør det mulig for deg å realisere gode ideer og initiativer

Les mer om Academic Work

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

 • Oppstart: Etter avtale og med hensyn til oppsigelsestid
 • Arbeidsomfang: Heltid, fast ansettelse i BDO
 • Plassering: Oslo, Vika
 • Søknadsfrist: 09.12.22

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. BDO har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Kontaktpersoner

Rekruttering og bemanning
Consultant Manager

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • DES 10
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • DES 12
  2022
  6 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • DES 15
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • DES 16
  2022
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 87%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 82%
Business Controller
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Frilanser
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter

Se flere annonser

Microsoft University er et traineeprogram for Microsoft University sine partnere og kunder.
11.10.2022 Flere steder
AF Gruppen søker Arbeidsleder Elektro til å lede og følge opp de midlertidige elektriske anleggene samt montørene på våre anleggsprosjekter.Vi
06.12.2022
Vil du bidra til en bedre helsetjeneste for den enkelte pasient og for samfunnet?
02.12.2022 Oslo
Nyutdannet og på jakt etter en spennende start på karrieren? Nå har du muligheten til å bli trainee i en
28.11.2022 Flere steder
I AF Gruppen jobber vi hver dag med å løse noen av vår tids viktigste samfunnsutfordringer. Vi deltar aktivt på
28.11.2022 Oslo
Endelig er søknadsportalen for Microsoft University for 2023 åpen!På vegne av Microsoft søker Glasspaper People etter deg som ønsker å
28.11.2022 Oslo
Endelig er søknadsprotalen for Microsoft University for 2023 åpen!På vegne av Microsoft søker Glasspaper People etter deg som ønsker å
28.11.2022 Oslo
Endelig er søknadsportalen for Microsoft University for 2023 åpen!På vegne av Microsoft søker Glasspaper People etter deg som ønsker å
28.11.2022 Oslo
Vis alle 27.219 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Academic Work