<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Seafood Trainee NCE Seafood Innovation

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Nyutdannet og på jakt etter en spennende start på karrieren? Nå har du muligheten til å bli trainee i en av landets viktigste næringer!

Sjømatnæringen er en sentral fremtidsnæring for Norge, og er allerede vår nest største eksportnæring med en samlet eksportverdi på over 120 milliarder i 2021. Næringen befinner seg i et spennende skjæringspunkt mellom biologi og teknologi, med enorme utviklingsmuligheter i årene fremover, både lokalt og globalt. For å fortsette utviklingen av bærekraftig matproduksjon fra havet behøver næringen fersk kompetanse og unge krefter som kan bidra i utviklingen. Er du læringsvillig, motivert og klar for å ta ditt første steg inn i en viktig og fremtidsrettet næring full av muligheter?  

Som Seafood Trainee får du en krevende og utviklende ettårig traineestilling i en fremoverlent bedrift i sjømatnæringen. I bedriften får du en egen mentor for profesjonell og personlig utvikling i jobben. I tillegg får du delta på et modulbasert faglig og sosialt program gjennom året sammen med 30 Seafood Trainees fra ulike bedrifter.

Programmet består av fire 3-dagers moduler, hvorav tre i Norge og en i utlandet. Samlingene vil ha tema som omfatter hele verdikjeden i sjømatnæringen, med særlig fokus på bærekraft, innovasjon og utviklingstrender. Dette er en mulighet som gir deg intensiv opplæring i sjømatnæringen generelt og spesifikt hos det aktuelle selskapet, som har en sterk faglig og næringsrettet forankring. Seafood Trainee er et program med muligheter for kandidater fra flere utdanningsløp, og det er jobbmuligheter i mange ulike bedrifter. Stillingene har lokaliteter langs kysten fra Rogaland til Finnmark, både i byene og i distriktene. Kandidater som ser positivt på å flytte på seg stiller ekstra sterkt i konkurransen om de spennende stillingene.

NCE Seafood Innovation tilrettelegger Seafood Trainee-programmet, og blant bedriftene som rekrutterer Seafood Trainee til høsten 2023 er Lerøy Seafood Group, Cargill, Coast Seafood, BioMar, Bremnes Seashore, Kontali mm

Send inn søknad her

Om arbeidsgiveren

NCE Seafood Innovation is a world-leading cluster representing more than 100 industry partners that provide healthy and sustainable seafood to the global community. In the cluster, we push projects, provide services, and host meeting arenas to mobilize forces for collective efforts toward sustainable seafood growth.

Les mer om NCE Seafood Innovation

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Kontaktperson

Cathrine Gravdal

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
Traineeprogram

Se flere annonser

Bli en del av Europas ledende selskap innen cybersikkerhet og arbeid som SOC Engineer
02.02.2023 Flere steder
Bli en del av Europas ledende selskap innen cybersikkerhet og arbeid som SIEM sikkerhetsrådgiver
02.02.2023 Flere steder
Join us in shaping tomorrow's healthcare service in an innovative company with an important social mission. Aleris Frogner is Norway's
30.01.2023 Oslo
Vil du bli en del av det store «Microsoftmiljøet» og jobbe med de mest innovative aktørene i markedet?
11.10.2022 Flere steder
Vil du være med på å utvikle nye og banebrytende løsninger i klima- og miljøkampen? Har du lyst til å
23.01.2023 Oslo
Vil du være med på å utvikle nye og banebrytende løsninger i klima- og miljøkampen? Har du lyst til å
23.01.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Aleris Stavanger holder til i nye og topp moderne lokaler
23.01.2023 Stavanger
Vi søker studenter som vil bli med i StudentTorgets TV- og podcastredaksjon
25.01.2021 Jobb hjemmefra
Vis alle 60.661 ledige stillinger

Bli kjent med oss