<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Kan du se for deg en jobb med stor betydning for mange menneskers liv? AF Gruppen

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

I AF Gruppen jobber vi hver dag med å løse noen av vår tids viktigste samfunnsutfordringer. Vi deltar aktivt på områder hvor vi kan drive bransjen i en bedre og mer fremtidsrettet retning, og er en av eierne bak næringsklyngen Construction City Cluster (CCC).

Construction City Cluster jobber for at Norges største fastlandsnæring, bygg, anlegg og eiendom, blir mer effektiv, grønn og attraktiv. Dette gjennom samarbeids- og innovasjonsprosjekter, kompetanseheving og nettverksbygging. Nå leter vi etter en nysgjerrig og initiativrik person til rollen som rådgiver med ansvar for kommunikasjon, arrangementer og medlemsoppfølging for denne klyngen. Stillingen er 100 %, og personen vil være ansatt i AF Gruppen, men jobbe for klyngen og ha arbeidsstedet sitt hos Construction City på Ulven, et spennende bolig- og næringsområde i utvikling -- 10 min T-banetur fra Jernbanetorget.

I stillingen vil du få mulighet til å jobbe med ledende virksomheter og spennende innovasjonsmiljøer. I løpet av kort tid har klyngen rekruttert flere enn 100 medlemsvirksomheter, og med alt fra utdanningsinstitusjoner og oppstartsbedrifter til etablerte selskaper på listen, har vi behov for en dedikert medarbeider som kan gjøre medlemskapet og nettverket både synlig og meningsfylt for de involverte og omverdenen. En del av jobben vil derfor være å produsere kommunikasjonsinnhold for klyngen, i tillegg til at du får det faglige ansvaret for å sikre at klyngemedlemmene får informasjonen og oppfølgingen de trenger.

Om du tror vi kan ha utbytte av din skaperkraft, vil vi gjerne ta en prat med deg. Kanskje vi kan starte med å finne ut av om vi i det hele tatt er en bra match for hverandre? Du kan jo ringe en av oss, så finner vi ut om du skal bruke tid på en søknad eller ikke. Ta gjerne kontakt med klyngens daglige leder, Naomi Ichihara Røkkum eller Knut Ekern, kommunikasjonsdirektør i AF Gruppen, for en uformell prat. Om du heller er typen som sende søknaden først, så gjør du det. Vi vurderer aktuelle kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke!

Vi kan love deg en variert og lærerik jobb i det vi, helt subjektivt sett, mener er Norges mest spennende bransje. Du vil komme inn i et prosjekt der du vil få et stort nettverk blant hele bredden av bransjen, med kolleger og bransjeaktører som elsker å skape noe sammen. Vi ønsker oss derfor en kollega som tar initiativ, liker å utfordre med nye ideer, og som brenner for å oppnå gode resultater.

Du blir en del av et mangfoldig arbeidsmiljø der alle er like mye verdt. Alle kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke, uavhengig av alder, kjønn og bakgrunn.

Du er trolig en person som:

 • Har relevant utdanning eller relevant jobb-/organisasjonserfaring som kompenserer for utdanning, og er nysgjerrig på bransjen vår.
 • Har noe arbeidserfaring og som har lyst til å utvikle deg videre sammen med oss.
 • Setter deg raskt inn i nye arbeidsoppgaver og kan holde i dine egne initiativ.
 • Uttrykker deg presist og engasjerende i ulike kanaler.
 • Er kjent med nettsideredigering og muligens CRM.
 • Har noe erfaring med eksempelvis innholdsproduksjon, operasjonelt og strategisk organisasjons-, markeds- eller kommunikasjonsarbeid. Grafisk kompetanse er en fordel, men ikke et krav.

Vi håper du kan like å:

 • Ha løpende og strategisk ansvar for innholdsproduksjon til nettsider og sosiale medier, pressearbeid, nyhetsbrev og annen kommunikasjon.
 • Arrangere store og små møter, samt studietur, i samarbeid med kollegaer.
 • Styrke verdien av medlemskap og engasjere flere medlemmer til å bli aktiv i prosjekter, møter og nettverk.

Og helt til slutt:
Du vil få lønn etter avtale og gode forsikringsordninger samt mulighet til å bli medeier i selskapet gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram.

Om Construction City Cluster Construction City Cluster er en næringsklynge for bygg, anlegg og eiendom. De over 100 selskapene, gründerne og kunnskapsinstitusjonene samarbeider om å styrke bransjens innovasjonskraft og bærekraft. Søsterselskapet Construction City Eiendom utvikler bygget Construction City , som fra 2025 vil bli den viktigste møteplassen for bransjen. Da skal 4-5000 bransjefolk, inkludert Clusteret og AFs hovedkvarter, flytte inn. Construction City Clusters arbeid med å styrke samhandlingen i bransjen, vil også være avgjørende for dette bransjehuset.
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern som driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. 

Visjon
Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden.

Les mer om AF Gruppen

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter
1 ledig stilling
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Bli en del av Europas ledende selskap innen cybersikkerhet og arbeid som SOC Engineer
02.02.2023 Flere steder
Bli en del av Europas ledende selskap innen cybersikkerhet og arbeid som SIEM sikkerhetsrådgiver
02.02.2023 Flere steder
Join us in shaping tomorrow's healthcare service in an innovative company with an important social mission. Aleris Frogner is Norway's
30.01.2023 Oslo
Vil du bli en del av det store «Microsoftmiljøet» og jobbe med de mest innovative aktørene i markedet?
11.10.2022 Flere steder
Vil du være med på å utvikle nye og banebrytende løsninger i klima- og miljøkampen? Har du lyst til å
23.01.2023 Oslo
Vil du være med på å utvikle nye og banebrytende løsninger i klima- og miljøkampen? Har du lyst til å
23.01.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Aleris Stavanger holder til i nye og topp moderne lokaler
23.01.2023 Stavanger
Vi søker studenter som vil bli med i StudentTorgets TV- og podcastredaksjon
25.01.2021 Jobb hjemmefra
Vis alle 60.661 ledige stillinger

Jobb i AF Gruppen

Hvorfor AF?

Høy trivsel
Vi har et tydelig verdigrunnlag som har skapt en kultur preget av høy trivsel og stolthet. Medarbeidertilfredsheten i AF Gruppen er høyere enn bransjegjennomsnittet.

Rom til å leve ut din nysgjerrighet
I AF dyrker vi nysgjerrigheten fordi vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar. Vi er innovative og skaper verdier gjennom å tenke annerledes og utfordre etablerte sannheter. I AF får du mulighet til å løse komplekse utfordringer.

Store personlige utviklingsmuligheter
Vår evne og vilje til lønnsom vekst skaper muligheter for våre medarbeidere. I AF får du tidlig ansvar og mulighet til å sette spor etter deg. Vi utvikler deg gjennom spennende og utfordrende oppgaver og vårt eget AF Akademi.

Ledelse med tilstedeværelse og innlevelse
Vi bygger robuste team og spiller hverandre gode for å nå målene våre sammen. Våre ledere er organisert nært produksjonen til støtte for våre medarbeidere.

Vis mer
De ansatte
 • Ved å velge AF Gruppen fikk jeg akkurat det jeg ønsket: mange spennende prosjekter som jeg føler at jeg tilhører, store påvirkningsmuligheter, frihet under ansvar, gode kolleger og et trygt og behagelig arbeidsmiljø
  Anastasia Wraa Miljøsjef i AF Konsern
 • Noe av det beste med jobben er å kunne bidra til å skape energieffektive og grønne løsninger for marinebransjen som samtidig er kostnadseffektive.
  Linn Rasmussen Prosjektingeniør
 • Det beste jeg vet med jobben min er at jeg får være med på å forme hvordan AF jobber i fremtiden. AF gruppen har de muskler til å ikke bare drive med tradisjonelt arbeid, men også arbeide med spennende utvikling. Etter kun en liten tid i AF, har jeg
  Martin Systad Geiran Energiingeniør
Ansattgoder
Bedriftshelsetjeneste
Bedriftsidrettslag
Gode pensjonsordninger
Firmaturer og sosiale arrangementer
Kantineordning
Personalrabatt på produkter og tjenester
Aksje- / opsjonsordning
Hos oss får du
Høy trivsel
Rom til å leve ut din nysgjerrighet
Store personlige utviklingsmuligheter
Ledelse med tilstedeværelse og innlevelse