<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Norsk Luftambulanse Teknisk avdeling søker helikoptertekniker

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

TEKNISK AVDELING SØKER HELIKOPTERTEKNIKER

Norsk Luftambulanse AS har behov for å styrke vår organisasjon med flere dyktige medarbeidere. Vi søker derfor deg som ønsker å være en del av et operativt og faglig sterkt miljø i grensegangen mellom luftfart og medisin.

Teknisk avdeling består i dag av 46 personer. Vi har luftdyktighetsansvar for, og utfører vedlikehold på helikoptertypene H135, H145 og AW139.

Vi trenger flere teknikere med helikopterbakgrunn.

Arbeidsoppgavene blir i hovedsak å delta i Base Maintenance ved teknisk hovedbase på Gardermoen, samt Line Maintenance ved selskapets ambulansebaser i Norge og Danmark. Det blir varierte arbeidsoppgaver innenfor hele B1 området, en del reising samt hjemmevakt.

Faglige kvalifikasjonskrav:

• EASA Part 66 B1.3 helikopter eller EASA Part 66 B1.1 luftfartøy
• Førerkort for kjøretøy klasse B

Ønskede kvalifikasjoner:

• EASA Part 66 B1.3 med EC135, BK117 eller AW139 innført
• EASA Part 66 B1.3 med annet to-motors helikopter innført • EASA Part 66 B2 • Plate eller komposittkompetanse

Du er nøyaktig, arbeidsom og pålitelig. Videre må du ha gode samarbeidsevner, og samtidig være komfortabel med å arbeide selvstendig.

Arbeidstiden vil i hovedsak være dagtid mandag -- fredag. Personell med AML B1 deltar i avdelingens reise- og vaktordning i forbindelse med Line Maintenance.
Det er anledning til å arbeide inn avspasering for senere å ha lengre perioder med fri.

Kandidater som får tilbud, må akseptere å gjennomføre legeundersøkelse for privatflygere PPL kl.2.

Det forutsettes at kravene for adgangsbevis (ID kort) til flyplassen oppfylles. Luftfartstilsynet gjennomfører i så henseende sjekk på bakgrunn av vandel (uttømmende politiattest) og dokumentasjon av utdannings- og ansettelsesforhold de siste 5 år. Informasjon om dette finner du på www.luftfartstilsynet.no.

Vi kan tilby en spennende og utfordrende jobb i et dynamisk miljø som kombinerer luftfart og medisin. Vi har et godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser.

Tiltredelse etter avtale. Arbeidssted vil være ved selskapets tekniske hovedbase på Gardermoen. Stillingen vil rapportere til produksjonssjef i Norsk Luftambulanse AS.

For nærmere opplysninger om stillingen kan du kontakte produksjonssjef Magnus Madsen på mobil Logg inn for å se kontaktinformasjon.




Adresse: Nannestad

Om arbeidsgiveren

Norsk Luftambulanse er to ting, en medlemsorganisasjon og et legehelikopterselskap.


Stiftelsen Norsk Luftambulanse er Norges største ideelle medlemsorganisasjon med mer enn 706 000 medlemmer. Målet er å redde liv og helse gjennom å styrke luftambulansetjenesten i hele Norge.

Datterselskapet Norsk Luftambulanse AS er operatør på 8 av Norges 11 legehelikopterbaser. Vi flyr på oppdrag fra Helseforetakenes nasjonale luftambulansetjeneste ANS. Luftambulansetjenesten i Norge er offentlig finansiert.

Les mer om Norsk Luftambulanse

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.101 ledige stillinger