<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Vi søker etter guider og reiseledere Vega Travel - Trøndelag Guide Team

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi har økt aktivitet i våre bedrifter, og Trøndelag Guide Team ønsker å utvide med enda flere guider og reiseledere. Vi søker derfor etter deg som liker å jobbe med mennesker og formidling! Dette er oppdragsbaserte stillinger og vi har behov for flerspråklige guider som snakker godt norsk i tillegg til tysk, spansk, engelsk, nederlandsk og fransk m.m.

Stillingstypene er ulike, men du kan kombinere både guide og reiseleder jobben om du vil. Passer fint til deg som er student, deltidsansatt eller en pensjonist som har lyst på en ekstrajobb.

Som guide jobber du ofte timesbasert i Trondheim, enten på buss, sykkel eller vandrende i naturen eller byen vår. Vi vet at flest oppdrag kommer om sommeren, men resten av året er også aktuelt blant annet pga cruiseanløp.

Som reiseleder vil du ha ansvaret for en gruppe over flere dager på en av våre turer. Vi har normalt reiser i Norge, Euorpa og USA, og dette er gjennom hele året. Du må med andre ord like å være på farten og føle deg trygg i rollen. Du kan ikke være redd for hverken båt, fly eller bussreiser. Snittet for våre reiseledere har historisk ligget på rundt 50 reisedager/døgn i året, men her er det muligheter for både flere og færre oppdrag.

Du er kanksje student eller deltidskjobbende fra før. Du liker å formidle historie, liker å være del av et team og representere ditt fima med på en korrekt måte.

For de som blir plukket ut og ikke har erfaring fra tidligere, avholdes et guidekurs i løpet av vintereren 2022/23 hvor man få er grunnleggende guideopplæring. Innhold er formidlig, historie m.m.

Så om du tror dette er noe for deg, så ta kontakt på Logg inn for å se kontaktinformasjon . Kanskje er du den rette for oss?

For spørsmål, ring guidekoordinator Maria Tinlund Skjeldam på tlf: Logg inn for å se kontaktinformasjon.Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Vega Travel Group AS er en orgnisasjon med mange spennede markedsområder gjennom Vega Reiser, To Do Nordics og Trøndelag Guide Team. Vi har mange års erfaring med reiser i inn-og utland, og trenger folk i teamet for å løse oppgavene. Vi søker dyktige og engasjerte mennesker som liker å jobbe med mennesker og formidling!Stillingene kan varierer fra "full stilling og deltidsstilling" til timeoppdrag. Det kan være guider, reiseledere eller administrative oppgaver som skal fylles. Vi har f.eks behov for flerspråkelige guider som snakker godt norsk i tillegg til tysk, spansk, engelsk, nederlandsk og fransk m.m. Om du er dyktig på kunderelasjoner og liker fleksibilitet i arbeidshverdagen, da er dette kanskje jobben for deg. Om du synes dette høres spennende ut, så les videre i vår annonse.

Les mer om Vega Travel - Trøndelag Guide Team

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Bli en del av Europas ledende selskap innen cybersikkerhet og arbeid som SOC Engineer
02.02.2023 Flere steder
Bli en del av Europas ledende selskap innen cybersikkerhet og arbeid som SIEM sikkerhetsrådgiver
02.02.2023 Flere steder
Join us in shaping tomorrow's healthcare service in an innovative company with an important social mission. Aleris Frogner is Norway's
30.01.2023 Oslo
Vil du bli en del av det store «Microsoftmiljøet» og jobbe med de mest innovative aktørene i markedet?
11.10.2022 Flere steder
Vil du være med på å utvikle nye og banebrytende løsninger i klima- og miljøkampen? Har du lyst til å
23.01.2023 Oslo
Vil du være med på å utvikle nye og banebrytende løsninger i klima- og miljøkampen? Har du lyst til å
23.01.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Aleris Stavanger holder til i nye og topp moderne lokaler
23.01.2023 Stavanger
Er du interessert i hotell og reiseliv?Vi søker deg som er positiv, utadvendt og har et ønske om å yte
23.01.2023 Oslo
Vis alle 55.707 ledige stillinger

Fakta om Vega Travel - Trøndelag Guide Team