<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Sparebanken Øst Vi søker nå etter drivende og dyktig bedriftsrådgiver

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vår bedriftsavdeling i Eiker og Kongsberg har behov for å rekruttere en ny bedriftsrådgiver. Vi opplever økt pågang av forespørsler og i tillegg ønsker vi oss enda mer utadrettet virksomhet for å skape vekst og gode kundeopplevelser for eksisterende og nye kunder i vårt markedsområde. Vi ser etter deg som har lyst til å bidra med solid kompetanse og et stort engasjement for lokalsamfunnet når vi sammen skal videreutvikle morgendagens bank. Kontorsted for stillingen vil være i Hokksund.

Sparebanken Øst er en bank med lange tradisjoner helt fra vår spede begynnelse i 1843 da vi fikk konsesjon av kongen for å drive bank fra en gård i Skotselv. I dag er vi en av landets største alliansefrie sparebanker og har totalt 30 kontorer spredt omkring på de sentrale Østlandet. Banken har i dag en forvaltningskapital på ca. 45 MRD hvorav ca. 10 % er i bedriftsmarkedet.

Sparebanken Øst har alltid hatt som ambisjon å være lokalbanken for innbyggere, lag/foreninger og bedrifter i våre geografiske nedslagsfelt.Helt fra starten har vi vært en aktiv samfunnsaktør og bidragsyter for å skape bærekraftige lokalsamfunn hvor folk kan omskape gode ideer til realiteter.

Vi driver bank på vår egen måte og våre stødige grunnpilarer står fortsatt ved lag; Vi skal være en folkelig, fremoverlent og forutsigbar bank.

Vi er opptatt av at vi er her for en grunn -- kundene våre - i alt vi gjør og bedriver. Vi bruker færrest mulig fremmedord og til sist og ikke minst er vi en dønn solid og sikker bedrift.Vår målsetting er å gi kundene våre personlig service når og hvor de ønsker det, samtidig som vi tilbyr de gode, digitale tjenestene man trenger i hverdagen.

Hva skal du bruke tiden din til?

  • Prospecting av nye kunder, rådgivning og relasjonsbygging -- du må ha evnen til å se muligheter, knytte langsiktige relasjoner og være en stødig sparringspartner for kunden.
  • Skape gode kundeopplevelser -- tett kontakt med lokale næringsaktører og deltakelse i et aktivt næringsliv.
  • Kredittvurdering og kredittbehandling - godt kreditthåndverk skaper forutsigbarhet i din kundedialog.
  • Bygge egen kundeportefølje -- du får ansvar for bygge opp, ivareta og utvikle din egen kundeportefølje.
  • Bidra til resultatoppnåelse i henhold til bankens overordnede virksomhetsplan og herunder avdelingens mål og egen aktivitetsplan.
  • Samarbeid med interne produktmiljøer og samarbeidspartnere som f.eks. forsikring og leasing.
  • Faglig utvikling - du får stimulert lærelysten ved å holde deg oppdatert på fag, lover og andre viktige rammebetingelser.

Hvem er du?

  • Vi ønsker at du har relevant erfaring fra bank og gjerne at du har erfaring med kredittvurdering. Du motiveres av å jobbe proaktivt og du innehar gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig.
  • Du har høyere utdanning innen økonomi, samt god regnskaps- og forretningsforståelse.
  • Digital kompetanse/interesse for digitale løsninger slik at du kan gi råd og guide kunder som trenger det.
  • En viktig egenskap vi ser etter er at du er relasjonsskapende -- du må like å snakke med ulike mennesker, ta initiativ til kontakt og trigges av å bygge nye relasjoner.
  • Som type er du selvdreven, resultatorientert og har gjennomføringsevne.
  • Du er nysgjerrig på hverdagen til bedrifter og evner å forstå deres behov. Gjennom god dialog og profesjonell rådgivning finner du de beste løsningene for hver enkelt kunde.
  • Du er fleksibel og må trives med et høyt tempo og hektiske arbeidsdager med varierte oppgaver og problemstillinger.
  • Du ser viktigheten av å jobbe mot å forebygge og avdekke økonomisk kriminalitet i arbeidshverdagen samt forstå viktigheten av å oppfylle regulatoriske krav fra myndighetene og finanstilsynet.
  • Banken er opptatt av at våre rådgivere tilegner seg finansnæringens krav til autorisasjoner gjennom FinAut. Dersom du ikke har disse autorisasjonene, må du være forberedt på og ønske å gjennomføre dette.

Hva kan vi tilby deg?

  • Vi tilbyr deg en spennende og variert arbeidshverdag i et aktivt og sosialt miljø. Du vil få en viktig og offensiv rolle i en bank i stor utvikling.
  • Vi skal ha det bra sammen på jobben. Et sammensveiset lag gjør oss sterke og trygge. Teamet skal være der for deg og du skal være der for teamet. Du vil jobbe med folk som har pågangsmot og sterk vilje og evne til å lykkes.
  • Banken vil være opptatt av både din personlige og faglige utvikling og vil tilrettelegge for læring gjennom generell kompetanseutvikling på flere arenaer.
  • Samfunnsengasjement. Vi bidrar i mange ulike prosjekter, enten det er nytt idrettshus, den lokale roklubben, ny aktivitetspark, festival eller kunst. I tillegg er vi hovedsamarbeidspartner for MIF og SIF. Dette er aktiviteter du vil få være en del av.
  • Fleksibel arbeidstid og tilgang til firmahytter og leiligheter i den norske fjellheim og Spanias solkyst samt sport og andre aktiviteter. I tillegg redusert arbeidstid fra mai til august.
  • Konkurransedyktig betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt ansatte vilkår på bankens produkter.
  • Junior uka. Har du barn i alderen 2-9 år, får du én ekstra ferieuke fordi vi tror du trenger det.

Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Vi gjør oppmerksom på at det vil bli gjennomført kredittsjekk. Det kan også bli krevd fremlegging av ordinær politiattest og bekreftelse fra Brønnøysundregistrene om at du ikke er under konkursbehandling, konkurskarantene eller gjeldsforhandling.




Adresse: Hokksund

Om arbeidsgiveren
Sparebanken Øst ble etablert i 1843, og er en av Norges største alliansefrie sparebanker. Vår målsetting er å gi mer personlig service til dem som ønsker det, da vi tror det er mange som ikke er komfortable med den elektroniske banken alene. Sparebanken Øst har kontorer på over 20 forskjellige steder på Østlandet. Vi ønsker å gi noe tilbake til distriktet vårt. Det er den enkle filosofien bak bankens samfunnsengasjement. Derfor gir vi hvert år store beløp i bidrag til organisasjoner og tiltak i vårt nærområde som på hver sin måte bidrar til å gjøre det til et enda bedre sted å leve. Les mer om Sparebanken Øst

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 22
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Student
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Siviøkonom med spesialisering i industriell økonomi
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
1 ledig stilling

Se flere annonser

Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Sunndal
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Oslo
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Oslo
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
05.05.2024 Kvinnherad
Vis alle 34.950 ledige stillinger