<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Vi søker en didaktisk dyktig og engasjert faglærer i matematikk og naturfag Granstangen skole, Trinn 9, Oslo kommune, Utdanningsetaten

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Granstangen skole ligger på Furuset i Groruddalen, og får elever fra både Alna og Stovner bydel.

Skolens  fundament er vårt positive elevsyn, som blant annet innebærer arbeid med karakterstyrker til hver enkelt elev og en grunnleggende tanke om at atferd må møtes med anerkjennende kommunikasjon, omsorg og systematisk arbeid med årsaker fremfor symptomer.Vi mener vi er en av Oslos, om ikke Norges, mest utviklingsorienterte skoler, og er godt i gang med implementering av ny læreplan i lys av vårt doble oppdrag, paradigmeskiftet innenfor mobbeforskning og prinsipper for dybdelæring. Skolen er karakterfri med unntak av karakterer ved halvårsvurderinger, og vi er en lekse- og prøvefri skole.Samarbeidskulturen står svært sterkt i personalet på skolen. Vi jobber i lærende fellesskap for å løse komplekse utfordringer. Skolens strategiske satsninger handler om lese- og språkopplæring, målrettet miljøarbeid i og utenfor skoletid, og videreutvikling av praktisk og arbeidslivsrelevant undervisning. Arbeidsmiljøet på skolen er preget av godt humør, fleksibilitet og stor endringsvilje. Her er det godt å være!

Arbeidsoppgaver

Planlegge, gjennomføre og evaluere læringsarbeid i samarbeid med andre faglærere
Delta aktivt og bidra i forpliktende samarbeid i fag, på team- og skolenivå
Skape gode relasjoner som fører til et trygt og godt læringsmiljøGi elevene kvalitativt gode fremovermeldinger som fører til økt læring og lærelystBidra til et godt skole- hjemsamarbeidHa elevens læring i fokus i alt arbeidUndervisning matematikk og naturfag

Kvalifikasjoner

Du har undervisningskompetanse i matematikk og naturfag.
Det er en fordel med undervisningskompetanse i andre fag.
Det kan bli aktuelt med kontaktlæreransvar.Du kan vise til gode resultater innenfor pedagogisk ledelse og undervisningspraksis forenlig med ny læreplan, eller en svært bevisst tankegang rundt hvordan du skal benytte din kompetanse til å ha god undervisningspraksis.Du kan vise til erfaring med og/eller kunnskap om vurdering for læring.Lærerspesialister oppfordres til å søke.

Personlige egenskaper

Du har flere av følgende egenskaper: 
Du har et positivt menneskesyn! Hos oss innebærer dette blant annet å se det beste i hver enkelt, tanken om at atferd er en prosess, et fokus på å trene opp karakterstyrker hos elevene, og å aktivt bygge gode relasjoner ved hjelp av anerkjennende kommunikasjon, varme, omsorg og oppriktig nysgjerrighet i møte med alle elever og medarbeidere.
Du viser respekt for andre teammedlemmers og elevers meninger og bidrag; viser empati; lytter, støtter og bryr deg om andre; rådfører deg med andre og har god evne til å tilpasse deg andre.Du uttrykker meninger, informasjon og nøkkelpoeng på en klar måte; holder presentasjoner og snakker til forsamlinger med dyktighet og selvtillit; reagerer raskt på elevenes behov, reaksjoner og tilbakemeldinger og er troverdig i din kommunikasjon.Du er etisk bevisst og viser integritet; fremmer og forsvarer prinsippet om like muligheter for alle.Du etablerer uten vanskelighet gode relasjoner med elever og dine kollegaer.Du opprettholder en positiv holdning til arbeidet; arbeider effektivt i et hektisk miljø; kontrollerer egne følelser i vanskelige situasjoner; aksepterer og lærer av kritikk.Personlig egnethet vil bli vektlagt.Vi kaller inn søkere til intervju fortløpende.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en spennende, utfordrende og morsom jobb i et hektisk miljø preget av godt humør og mye humor, et arbeidsmiljø med sterkt fokus på og hard jobbing for elevenes beste. 

Vi har fine, nye lokaler, store og gode spesialrom og arbeidsrom, ligger rett ved gode buss- og baneforbindelser og har et sterkt sosialt fellesskap i kollegiet. Vi jobber gjennomgående med kompetanseheving og undervisning i lærende felleskap. Nye lærere inngår i mentorordningen hos oss, med erfarne lærermentorer og ukentlig oppfølging. I tillegg har skolen et svært godt mentortilbud for nyansatte og nyutdannede. Stillingen lønnes etter gjeldende lov- og avtaleverk.Med mulighet for forlengelse og fast stilling.

Kontaktinformasjon

Heidi Irene Lindberg Augestad, Assisterende rektor, Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon
Christina Marswall, Undervisningsinspektør, Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon
Dionysius Ferdinand Tason, Undervsningsinspektør, Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon

ArbeidsstedNøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Oslo kommuneReferansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon68Stillingsprosent: 100%MidlertidigStartdato: 01.02.2023Sluttdato: 22.06.2023Søknadsfrist: 01.12.2022

Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Utdanningsetaten i Oslo sørger for at 90 000 elever og lærlinger lærer og trives, utvikler seg faglig og sosialt og får bruke sin nysgjerrighet, sitt engasjement og sin kreativitet. Som en av våre 17 000 ansatte i Norges største kommunale etat får du jobbe med kolleger med bred faglig kompetanse og med hjerte for Osloskolen.

Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, til å søke jobb hos oss, uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i tilfelle få varsel om.

Tilsetting i grunnskolen eller i videregående skole, i aktivitetsskolen eller for å gi leksehjelp er betinget av at det før tiltredelse fremlegges politiattest i tråd med opplæringsloven § 10-9.

Les mer om Osloskolen på https://www.oslo.kommune.no/skole-og-utdanning/

Les mer om Granstangen skole, Trinn 9, Oslo kommune, Utdanningsetaten

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Bli en del av Europas ledende selskap innen cybersikkerhet og arbeid som SOC Engineer
02.02.2023 Flere steder
Bli en del av Europas ledende selskap innen cybersikkerhet og arbeid som SIEM sikkerhetsrådgiver
02.02.2023 Flere steder
Join us in shaping tomorrow's healthcare service in an innovative company with an important social mission. Aleris Frogner is Norway's
30.01.2023 Oslo
Vil du bli en del av det store «Microsoftmiljøet» og jobbe med de mest innovative aktørene i markedet?
11.10.2022 Flere steder
Vil du være med på å utvikle nye og banebrytende løsninger i klima- og miljøkampen? Har du lyst til å
23.01.2023 Oslo
Vil du være med på å utvikle nye og banebrytende løsninger i klima- og miljøkampen? Har du lyst til å
23.01.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Aleris Stavanger holder til i nye og topp moderne lokaler
23.01.2023 Stavanger
Vi søker studenter som vil bli med i StudentTorgets TV- og podcastredaksjon
25.01.2021 Jobb hjemmefra
Vis alle 60.661 ledige stillinger

Fakta om Granstangen skole, Trinn 9, Oslo kommune, Utdanningsetaten