<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Ravinen ungdomsklubb, Rælingen kommune Vil du jobbe i ungdomsklubb?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Ravinen ungdomsklubb åpnet denne høsten i kommunens nye storsatsning Ravinen i Fjerdingby sentrum. Vi legger opp til et høyt aktivitetsnivå i et levende bygg. Ungdomsklubben holder mye åpent etter skoletid og på kveldstid, og tilbyr et trivelig sted å være med venner, og å drive med aktiviteter.

Ungdomsklubben har til sammen 2,1 årsverk og vi har ledig en 20% stilling som servicemedarbeider.Den helt nye ungdomsklubben er en spennende arbeidsplass i utvikling, med godt miljø, hvor du kan være med å skape gode aktiviteter for ungdommene i kommunen. Fra Lillestrøm tar det 14 minutter med buss og vi har gratis parkering for ansatte.Rælingen kommune har gode pensjons- og forsikringsordninger, blant annet fritidsforsikring. Vi har også et velfungerende bedriftsidrettslag som arrangerer turer, kurs, treninger og konkurranser. Hver sommer arrangeres det sommerfest for alle ansatte i kommunen.  

Miljøarbeid og fritidstiltak

Dine arbeidsoppgaver vil omfatte generelt miljøarbeid og fritidstiltak, du vil ha frihet til å være med å utvikle hvilke aktiviteter vi tilbyr ungdommene. Det vil være et spennende arbeid i en kommune som satser på et godt oppvekstmiljø for barn og unge. Vi ønsker deg som vil gjøre en innsats for ungdomsmiljøet i Rælingen. Du må ønske å motivere og inspirere ungdommer til å interessere seg for kulturuttrykk, og du må kunne ta ansvar for aktivitetstilbud. Du har en ekte interesse for å tilbringe tid sammen med ungdommer, og du har evne til å samarbeide med andre voksne. 

Kvalifikasjoner

Det er ønskelig at du har erfaring fra frivillig eller lønnet arbeid blant unge, og har innsikt i ungdomskultur. Det vil også være en fordel om du har kompetanse innen ungdommelige kulturuttrykk. Kompetanse innen f.eks. gaming, hjemmestudio, ballspill el.l. vil kunne være en fordel.

Det er krav om at det forevises politiattest før tiltredelse fra personer som i sitt arbeid er i kontakt med ungdommer, i henhold til lovhjemmel som gjelder for stillingen. Kandidater som innkalles til intervju bes ta med legitimasjon samt rett kopi eller originaler av vitnemål og attester.  

For at din søknad skal bli tatt i betraktning ber vi deg legge ved dokumentasjon på din utdannelse og arbeidserfaring, i form av vitnemål og tjenestebevis/arbeidsattester. 

Du er en person som

  • har ekte interesse og engasjement for et godt ungdomsmiljø
  • er tålmodig, samarbeidsvillig, fleksibel og forståelsesfull
  • har ideer, og er sosial og kreativ
  • har fylt 20 år, og er en tydelig voksen

Litt om oss

Ravinen ungdomsklubb har stue med sittegrupper, leksebord, biljardbord, kjøkken, gamingrom og tv-stue. Klubben ligger i nærhet til Marikollen ungdomsskole og Rælingen videregående skole, og er lokalisert direkte ved siden av Rælingen bibliotek med egen dør inn til til ungdomsavdelingen der.

Det vil også være mulighet til å bruke musikkstudio, bandrom og andre av kulturskolens rom i huset til aktiviteter. Vi ønsker å satse på unge kulturuttrykk, og det er en fordel om søkeren i tillegg til å være til stede for ungdommer generelt, også har erfaring/kompetanse innen moderne kulturuttrykk. Nærområdet inneholder ballbaner og skatepark, så interesser innen dette kan også være nyttig. Arbeidstid fortrinnsvis på kveldstid, inkl hver 3. fredag. Det gis kveldstillegg i henhold til tariffavtalen. Stillingen passer godt for studenter eller andre unge voksne.

Kontaktinformasjon

Øystein Johannes Molander, avdelingsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Øvre Rælingsveg 203
2008 Fjerdingby

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Rælingen kommuneReferansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon52Stillingsprosent: 20%FastStartdato: 02.01.2023Søknadsfrist: 20.12.2022


Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Rælingen kommune har ca. 19 500 innbyggere og ligger sentralt i Viken fylke med kort vei til Lillestrøm, Oslo og Gardermoen. Du vil møte en moderne og utviklingsorientert kommune med nærhet til både det urbane og det landlige. 
Kommunen er i sterk vekst, og et sentrumsområde på Fjerdingby med boliger, forretninger, helse- og kulturtjenester og nye Fjerdingby skole er i ferd med å ferdigstilles. I tillegg utvikles Marikollen idrettspark med nye skiløyper, alpinbakker, hoppbakker og friområder sammen med eksisterende fotballbaner og idrettshall.

Rælingen kommune ser mangfold som en styrke, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke på ledige stillinger hos oss, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, seksuell orientering, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser arbeidsplassen om du har behov for det. 
Les mer om Ravinen ungdomsklubb, Rælingen kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Pleiemedarbeider
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Vil du bli en del av Norges største fagmiljø innen Vann og Miljø og bidra til bærekraftige bygg- og anleggsprosjekter?
03.04.2024 Oslo
Vi opplever høy aktivitet og søker operasjonssykepleier til korttidsvikariat og ekstravakter Aleris Tromsø har nylig flyttet inn i topp moderne
Snarest Tromsø
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
07.03.2024 Oslo
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
10.03.2024 Oslo
Om stillingeneFlere faste stillinger og vikariater ledige hos ossKlimakvotesystemet er et viktig virkemiddel for å redusere utslippene av klimagasser og
02.04.2024
Er du elektriker og vil jobbe med drift og vedlikehold av våre elektriske anlegg i Forsvarsbygg?Forsvarsbygg eiendomsforvaltning region Nord, ForsvarsbyggForsvarsbygg
17.03.2024 Bodø
Hitachi Energy Norway leverer kraft- og automasjonsprodukter, systemer, service og softwareløsninger over hele verdikjeden innen kraftgenerering, -overføring og -fordeling.Porteføljen omfatter
02.04.2024 Oslo
Gjensidige Pensjonsforsikring er heleid datterselskap av Gjensidige Forsikring ASA. Vi leverer innskuddsbaserte pensjonsløsninger til bedrifter og pensjon og sparing til
07.03.2024 Oslo
Vis alle 42.603 ledige stillinger

Fakta om Ravinen ungdomsklubb, Rælingen kommune