<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Har du lyst til å jobbe i Norges beste salgsmiljø? Gjensidige

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Motiveres du av å skape gode kundeopplevelser? Ser du på deg selv som en naturlig del av et prestasjonsorientert miljø? Da er du kanskje vår nye kollega.

Vi ser nå etter flere dyktige forsikringsselgere til vårt kontor i Molde.

Gode grunner til å jobbe i Gjensidige

I Gjensidige har vi jobbet med å sikre liv, helse og verdier i over 200 år. En av grunnene til at vi har lyktes i så lang tid, er at vi hele tiden jobber med å utvikle oss i takt med - og helst i forkant av - de stadige endringene i forsikringsbransjen og samfunnet ellers. Hos oss vil du være en del av et stort fellesskap som trekker i samme retning mot et tryggere samfunn for alle, hvor du kan være stolt av at vi gjør mange konkrete grep for verden rundt oss.

Hos oss jobber du sammen med bransjens beste forsikringsselgere. Vi tilbyr et bredt spekter av ulike forsikringsløsninger, og mulighetene dine i selskapet er mange. Vi ønsker å skape de beste kundeopplevelsene!

I Gjensidige har vi faktisk vår egen skole. Gjennom Gjensidigeskolen vil du få den opplæringen du trenger for å få bransjens sertifisering, i tillegg til at vi satser på deg i vårt eget karriereprogram for selgere. Hvis du vil ta salgskarrieren din til neste skritt, med fokus på å nå målene dine og å skape gode kunderelasjoner, så skal vi gjøre det vi kan for at du skal lykkes.

Vi er også opptatt av at du skal få sette ditt eget preg på rollen. Det tror vi skjer gjennom nysgjerrighet og læringslyst, så skal vi tilrettelegge for at du får en god onboardingsprosess. Du skal glede deg til å gå på jobb hver eneste dag hos oss!

Din hverdag som Forsikringsselger

I denne rollen vil du jobbe med utadrettet salg av skade- og personforsikring. Vårt hovedmål er å skaffe nye kunder til Gjensidige, enten det er via referanser, relasjoner eller samarbeid med våre partnere. Som forsikringsselger vil du også sitte i førersetet som rådgiver til både nye og eksisterende privatkunder. Dette er for at vi skal møte kundens totale behov innen skade- og personforsikring.

Hver eneste dag vil du være i kontakt med kundene våre. Arbeidshverdagen vil hovedsakelig tilbringes på telefon, men vi har også møter over Teams eller på kontoret, alt etter hva som passer kunden best. I denne rollen får du oppleve verdien av innsatsen din gjennom fornøyde kunder, og du har det gøy underveis!

Om deg som søker

Vi søker deg som er flink til å skape og utvikle relasjoner, og som er komfortabel med å snakke med folk på telefon. Du opplever at det er gøy å gi gode råd og sørge for at kundene våre velger riktige produkter og dekninger. Du har kanskje forsikringsbakgrunn eller så har du opparbeidet deg praktisk erfaring fra utadrettet salg eller rådgivning i tidligere stillinger.

Hos oss kan det til tider være høyt tempo, så du må være forberedt på å gi det lille ekstra når det virkelig gjelder. Du liker å dele kunnskap og erfaringer med andre, samtidig som du klarer å jobbe selvstendig med dine egne oppgaver. I tillegg er du vant til å planlegge en arbeidshverdag ut ifra tidsfrister og prioriteringer.

Vi skal ikke legge skjul på at det er givende å bidra til å gi kundene våre de beste forsikringsløsningene på markedet, så det er et stort pluss om du også kjenner deg igjen i dette!

Vi gjør oppmerksom på at stillingen krever vandelsattest, som vil bli innhentet før en eventuell ansettelse.

Hos oss får du

Vi garanterer en arbeidsgiver som virkelig bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi sørger for at du kan utvikle deg innenfor rollen du allerede har, men også bygge din karriere ved å bevege deg på tvers av organisasjonen.

Du vil også få flere goder, som blant annet spesielt god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring og personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning, sommertid og fleksibel arbeidstid.

*Vi har gått bort i fra det tradisjonelle søknadsbrevet. For å søke på denne stillingen ønsker vi at du laster opp din CV og svarer på noen utvalgte spørsmål.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.
Adresse: Molde

Om arbeidsgiveren

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. Vi har om lag 3.900 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum.

I Norge tilbyr vi også bank, pensjon og sparing.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • FEB 12
    2023
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Bli en del av Europas ledende selskap innen cybersikkerhet og arbeid som SOC Engineer
02.02.2023 Flere steder
Bli en del av Europas ledende selskap innen cybersikkerhet og arbeid som SIEM sikkerhetsrådgiver
02.02.2023 Flere steder
Join us in shaping tomorrow's healthcare service in an innovative company with an important social mission. Aleris Frogner is Norway's
30.01.2023 Oslo
Vil du bli en del av det store «Microsoftmiljøet» og jobbe med de mest innovative aktørene i markedet?
11.10.2022 Flere steder
Vil du være med på å utvikle nye og banebrytende løsninger i klima- og miljøkampen? Har du lyst til å
23.01.2023 Oslo
Vil du være med på å utvikle nye og banebrytende løsninger i klima- og miljøkampen? Har du lyst til å
23.01.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Aleris Stavanger holder til i nye og topp moderne lokaler
23.01.2023 Stavanger
Vi søker studenter som vil bli med i StudentTorgets TV- og podcastredaksjon
25.01.2021 Jobb hjemmefra
Vis alle 60.661 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Gjensidige