<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bodø Kommune Vollsletta sykehjem - ferievikarer 2023

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Har du lyst på sommerjobb ved en fargerik og kreativ arbeidsplass?

Vi leter etter deg som kan tenke litt utenfor boksen, men også du som liker å jobbe innenfor rammer. Har du lyst å være sammen med oss i sommer å skape den gode galskapen, de magiske øyeblikkene og de trygge stundene? Da håper vi du søker hos oss!

Du må vise respekt for mennesker, like å samarbeide og jobbe i team. Vi ser mennesket bak sykdommen, og ingen dager er like, samtidig som hverdagen også skal inneholde hyggelige aktiviteter og fysisk fostring for de som bor her.

Vollsletta har 24 pasienter, fordelt på fire avdelinger med seks pasienter på hver avdeling, og 2 ansatte. Den ene avdelingen er en avdeling for de med psykisk sykdom.

Vi tilbyr:
Bodø kommune kan tilby 3000 kr i reisestipend og 500 kr i bostøtte for arbeidssøkende som jobber utover 4 uker.

Trygghet og trivsel for alle

Sykehjemmet er sertifisert livsgledesykehjem. Sykehjemmet gir helhetlig pleie, omsorg og behandling til de som bor her. Her forsøker vi å finne de små, og store aktivitetene som betyr noe i livet til hver enkelt beboer. Dette bidrar igjen til at hverdagen kan få mening og gi trivsel for pasienten og for oss som jobber her. Vår visjon er trygghet og trivsel for alle. Avdelingene er små og oversiktlige. Her er en trivelig atmosfære for både de som bor her og de som jobber her.

Pleierne jobber i grupper for å tilby den beste omsorg og pleie, vi arbeider ut fra en personsentrert tiltaksplan. Sykepleiere og helsefagutdannede jobber i team og samarbeider på tvers av avdelingene. Er du nysgjerrig og ønsker å lære mer, så er du hjertelig velkommen som vikar hos oss

Kvalifikasjoner

Sykepleiere, studenter, helsefagarbeidere, helse og sosialfag-elever og ellers andre med interesse og erfaring fraomsorgsarbeid oppfordres til å søke.

Velkommen til oss.

Vi ansetter fortløpende. Er du aktuell for jobben, blir du invitert til intervju.

Hos oss må du bruke vårt elektroniske søknadsskjema, og får du tilbud om stillingen må gyldig politiattest leveres til leder/tjenestested. jf. Kommunal helse og omsorgstjenestelov § 5-4 (skal ikke vedlegges søknaden)

Vi oppfordrer deg til å søke uansett alder, kjønn, funksjonshemning, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Fast ansatte i Bodø kommune med fortrinnsrett som overtallig, avklart omplasseringskandidat på bakgrunn av helse eller som ønsker å øke sin stillingsandel oppfordres til å søke.

Ditt navn kan bli offentliggjort, selv om du ber om å ikke bli oppført på søkerlisten.

For alle stillinger gjelder de regler som går fram av lover, reglement og gjeldende tariffavtale. Ved første gangs ansettelse i kommunen gjelder en prøvetid på 6 måneder.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt gjerne:

Virksomhetsleder
Vidar ØyenMobil: Logg inn for å se kontaktinformasjonE-post:

Søknad, CV og vedlegg sendes via lenke på denne siden. Har du spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon.





Om arbeidsgiveren

Bodø er fylkeshovedstaden i Nordland, ligger på 67°17’N og er Nord-Norges nest største by. Bodø har ca 52000 innbyggere. Bodø er et moderne handels-, service-, administrasjon-, utdanning og kommunikasjonssentrum.

I mai 1816 fikk Bodø status som kjøpstad. Fra å telle 55 (!) mannlige innbyggere, vokste byen sakte fram til midten av 1860-årene, da snudde sildefisket opp ned på bysamfunnet i Bodø. Fra midten av 1880-årene opplevde man at silda ble borte og bodøværingene måtte innstille seg på en framtid med harde krav til den enkelte og usikkert utbytte av strevet.

27.mai 1940 ble Bodø lagt i ruiner av tyske bombefly. På 2 ½ time var det meste av gamle Bodø lagt i grus; mer enn 400 av byens ca. 600 bygninger ble totalt ødelagt. På noen få etterkrigsår ble Bodø gjenreist.

Bodøsamfunnet er preget av positivitet og vekst. Selv om det finnes de som hevder at det alltid blåser i Bodø, kan vi imidlertid strekke oss til å innrømme at det er rimelig god «gjennomtrekk» i byen. Og i den utstrekning det blåser litt, er det i så fall medvind!

Bodø er Europeisk kulturhovedstad 2024.

Les mer om Bodø Kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 21
    2024
    9 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
7 ledige stillinger

Se flere annonser

Har du bakgrunn med teknisk fagskole eller er utdannet ingeniør med et par års arbeidserfaring? Vi er på utkikk etter deg
28.04.2024 Skien
Vi er på utkikk etter ny driftsleder til vår nye kontrakt 1501 Søre Sunnmøre. Kan det være deg? Driftskontrakt 1501
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Vi søker deg som vil være med på å holde god standard på
01.05.2024 Lindesnes
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte
12.05.2024 Tromsø
Vil du være med på reisen mot en mer bærekraftig byggenæring? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og
05.05.2024 Haugesund
Om Stillingen Vi søker nå regionleder for Lokal installasjon og vedlikehold (LIV) Øst. Lokal installasjon og vedlikehold (LIV) er en,
05.05.2024 Flere steder
Vis alle 36.116 ledige stillinger

Fakta om Bodø Kommune