<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bergen Næringsråd - Trainee Vest Trainee Innovasjon

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Eviny er et av Norges største energi- og teknologikonsern. Vi er eid av folket. Når vi skaper resultater for oss selv, eierne våre og kundene våre, skaper vi samtidig resultater for klimaet, samfunnet og hver enkelt av oss.

I Eviny kombinerer vi klimaansvar med lønnsom forretning. I over 100 år har vi produsert ren fornybar energi av vestlandsregnet, og nå elektrifiserer vi Norge. Vi skaper de nye løsningene som nullutslippssamfunnet krever. Som fremtidsoptimister tror vi at vi kan lykkes. Vi er størst på lynlading for elbiler. Vi bygger landstrøm til skip, elektrifiserer havbruk og transportnæringen. Vi jobber for utslippsfrie byggeplasser. Vi bygger IoT-nett, fibernett, fjernvarmenett og et av verdens første nettverk for hurtiglading av elbåter.

Eviny er et av de store fornybarkonsernene i Norge med 1400 ansatte. Vi skal ta ansvar for fremtidens energiutfordringer og kutter utslipp gjennom elektrifisering av samfunnet. Eviny skal bli størst i Norge på elektrifisering og har ambisjon om å skalere satsinger utenfor landets grenser.

Ønsker du å kickstarte karrieren i et fremoverlent, kompetent innovasjonsmiljø?

I Eviny - Innovasjon har vi ansvar for å modne frem, konkretisere og starte ny forretning på tvers av Evinys selskaper og utenfor dagens satsinger. De siste årene har vi blant annet etablert Volte som muliggjør eksperimentering med nye forretningsmodeller innenfor strømsalg. Vi har etablert satsingen på Mobil energi som jobber i skjæringspunktet mellom batteriteknologi og midlertidige energibehov. Vi har startet selskapet Plug som sørger for at skip kan bruke landstrøm, og vi nylig etablert selskapet Ayond for å bevege oss sidelengs i batteriverdikjeden.  


Vi har så vidt begynt, og håper du vil være med og utvikle den neste ideen?

Vi søker Trainee – Innovasjon

Hovedoppgaven for vår trainee blir å bidra inn i prosjekter knyttet til Evinys innovasjonsportefølje, hvor vi tar en ide fra skrivebordsstadiet og konkretiserer, eksperimenterer, piloterer og iverksetter. Teamet har ansvar for fremdrift i prosjekter og bidrar til at Eviny realiserer nye satsinger.   

Vi er alltid på jakt etter nye gode ideer, og bruker innovasjonsmetodikker som Design Thinking, og Lean Start Up for å jobbe effektivt med ideer. Vi går inn for å forstå problemet vi skal løse for kunden. Teamet jobber tett sammen med Eviny Ventures og for den riktige personen kan det bli aktuelt å bidra inn i investeringsprosesser. 

Til denne stillingen ønsker vi at du har høyere utdanning innen økonomi, entreprenørskap/forretningsutvikling, energi & miljø eller industriell økonomi.  

Vi håper at du som søker:

  • er nysgjerrig, engasjert og tar initiativ
  • har et brennende engasjement for innovasjon og nyskaping koblet til vekst ('Growth Mindset')
  • er fleksibel og tilpasningsdyktig, og evner å mestre skiftende omstendigheter og setter inn det lille ekstra når det trengs.
  • er systematisk, analytisk og strukturert.
  • har kommersiell teft og gode kommunikasjonsegenskaper
  • har gode akademiske resultater og referanser

 

Hvorfor bør du velge oss?

Som en del av Innovasjon blir du med i et av destørste in-house innovasjonsmiljøene i Norgesom jobber for å skape fremtidens elektriske, digitale og bærekraftige løsninger. Du blir en del av et sterkt tverrfaglige team med dyktige kollegaer som brenner for sitt fag og som gjerne deler kunnskap og erfaringer.  

Dette er en unik mulighet til åbidra til løsninger på klimakrisen i et spennende, kompetent fagmiljø i fart. Du vil også få muligheten til å bidra rett inn i det grønne skiftet og samtidig kickstarte din karriere.

Vi holder til i helt nye lokaler i Skipet, oghar et godt sosialt arbeidsmiljø der trivsel er i høysetet. Vi jobber for å få frem det beste i hverandre. Det forventes at man trår til når det brenner, og derfor gir vi fleksibilitet tilbake.Vi kan tilbyet bredt aktivitetstilbud i Eviny-konsernet og et stort U35 nettverk for unge i konsernet. Du vil som trainee hos oss rapportere til Leder for Innovasjon. Stillingen har et års varihet fra oppstart.

Ta gjerne en titt påwww.eviny.noeller kontakt Louise Korsbæk Sondrup på tlf: 936 40 070 for en prat, eller send en mail til Louise.Sondrup@eviny.no

Registrer din søknad med vitnemål/karakterutskrift og CV innen 30. januar. Send inn søknad her

Ved spørsmål om Trainee Vest vennligst ta kontakt per epost NO.jeffersonwells.traineevest@jeffersonwells.no

 

Om arbeidsgiveren

Vi løfter og inspirerer!
Bergen Næringsråd er den største medlemsorganisasjonen for næringslivet i Bergensregionen med over 3000 medlemmer, som til sammen representerer mer enn 100.000 arbeidstakere.

Vi skal bidra til å sikre gode vekstvilkår for næringslivet gjennom langsiktig og sterk lokal, regional og nasjonal gjennomslagskraft.
Vi fungerer som brobygger mellom bedrifter, politikk/forvaltning og forskning
Vi skal fremme våre medlemmers interesser gjennom synliggjøring, påvirkning og nettverksbygging.

 

Hvordan gjør vi dette?
Bergensregionen utgjør et sterkt og mangfoldig næringsliv med sterke bransjer og verdensledende miljøer. Bergen Næringsråd skal vise frem mangfoldet og styrken i regionens næringsliv. Vi synliggjør næringslivet, næringslivets viktigste saker, og våre medlemmer gjennom aktiv bruk av sosiale medier, bransjespesifikke særtrykk, kronikker og dagsaktuelle saker i media.

Bergen Næringsråd har regionens største møtearena for næringsliv i kontakt med politikk, forvaltning, forskning og høyere utdanning. Her settes dagsaktuelle tema på dagsorden og til debatt.

Bergen Næringsråd er et unikt nettverk mellom ulike næringsaktører og mellom næringslivet og omverdenen.

Bergen Næringsråd setter dagsorden i aktuelle næringspolitiske saker, gjennom media og i kontakt med politiske miljø.

Les mer om Bergen Næringsråd - Trainee Vest

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Nyutdannet statistiker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram




   
   
   
   

Se flere annonser

Vi opplever stor pågang etter våre rådgivingstjenester – og skal styrke vårt lag med en: Seniorrådgiver/Fagspesialist kvalitetssikring legemiddelindustrien Vi er landets
21.05.2024 Flere steder
Har du bakgrunn med teknisk fagskole eller er utdannet ingeniør med et par års arbeidserfaring? Vi er på utkikk etter deg
28.04.2024 Skien
Vi er på utkikk etter ny driftsleder til vår nye kontrakt 1501 Søre Sunnmøre. Kan det være deg? Driftskontrakt 1501
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Vi søker deg som vil være med på å holde god standard på
01.05.2024 Lindesnes
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte
12.05.2024 Tromsø
Vil du være med på reisen mot en mer bærekraftig byggenæring? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og
05.05.2024 Haugesund
Vis alle 34.933 ledige stillinger