<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bergen Næringsråd - Trainee Vest Trainee Optimalisere virksomhetsprosesser

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Eviny er et av Norges største energi- og teknologikonsern. Vi er eid av folket. Når vi skaper resultater for oss selv, eierne våre og kundene våre, skaper vi samtidig resultater for klimaet, samfunnet og hver enkelt av oss.

I Eviny kombinerer vi klimaansvar med lønnsom forretning. I over 100 år har vi produsert ren fornybar energi av vestlandsregnet, og nå elektrifiserer vi Norge. Vi skaper de nye løsningene som nullutslippssamfunnet krever. Som fremtidsoptimister tror vi at vi kan lykkes. Vi er størst på lynlading for elbiler. Vi bygger landstrøm til skip, elektrifiserer havbruk og transportnæringen. Vi jobber for utslippsfrie byggeplasser. Vi bygger IoT-nett, fibernett, fjernvarmenett og et av verdens første nettverk for hurtiglading av elbåter.

Eviny Fornybardriver utbygging, drift og vedlikehold av kraftverk, samt omsetning av kraft. Selskapet står overfor spennende utviklingsområder i hele verdikjeden. Det stiller krav til at vi utnytter data til analyse, planlegging og styring i digitale arbeidsprosesser.


Vi søkerTrainee – Optimalisere virksomhetsprosesser

Som trainee vil du bidra med nytenkning og økt gjennomføringsevne for digitalisering og optimalisering av arbeidsprosesser i Eviny Fornybar. Du vil jobbe tett på et tverrfaglig team som jobber med forretningsdrevet digitalisering. Spennende oppgaver i grensesnittet mennesker – prosesser – digital teknologi!

Typiske arbeidsoppgaver i Eviny Fornybar vil være å anvende relevant metodikk for optimalisering av samspillet mellom menneske og programvare/system og analysere potensialet i anvendelse av tilgjengelig teknologi i etablerte arbeidsprosesser. Du vil få være med å designe nye/tilpasse etablerte arbeidsprosesser i samarbeid med involverte fagressurser samt fasilitere arbeidet gjennom anvendelse av smidige arbeidsmetoder. Hos oss vil du anvende beste praksis for å sikre kvalitet på leveransene gjennom hele verdikjeden og samarbeide med fagmiljøer som arbeider med implementering av systemløsninger og forbedringer.

Vi ønsker at du som søker harforretningsorientert tilnærming og god prosessforståelse. Det er nødvending at du har god kunnskap om IT og sterk interesse for teknologi og nye digitale løsninger. Du har utdannelse innen organisasjonsrelaterte og/eller økonomiske fag på minimum bachelornivå.

Vi legger vekt på at duvil trives i rollen som endringsagent,er kreativ og nysgjerrig på teknologiske løsninger og tørr å utfordre eksisterende tilnærminger og realisere muligheter. Vi ønsker at du er omgjengelig som person, en god lagspiller og evner å engasjere. Det er en fordel at er analytisk og at du arbeider selvstendig og evner å strukturere egne arbeidsoppgaver. Det er viktig at du har en god skriftlig og muntlig formuleringsevne.

Hvorfor bør du velge oss?

Eviny Fornybar er en solid bedrift med sterke fagmiljøer og gode utviklings- og karrieremuligheter. Vi tilbyr interessante arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø med gode personal- og velferdsordninger. Hos oss vil du få mulighet til å lære om vannkraft og energimarkedet i Norden og til å utvide din digitale kompetanse og dine analyseevner. Du vil få varierte arbeidsoppgaver som er relevante i dagens energiomstilling og faglige utfordringer der du kan være med å påvirke bruk av ny teknologi.

Vi holder til i helt nye lokaler i Skipet, oghar et sosialt og godt arbeidsmiljø der trivsel er i høysetet. Vi jobber for å få frem det beste i hverandre. Det forventes at man trår til når det brenner, og derfor gir vi fleksibilitet tilbake.Vi kan tilbyet bredt aktivitetstilbud i Eviny-konsernet der egne aktiviteter gir unge medarbeidere mulighet til å knytte kontakter på tvers i konsernet - både faglig og sosialt.

Ta gjerne en titt på www.eviny.no

Registrer din søknad med vitnemål/karakterutskrift og CV innen 30. januar. Send inn søknad her

Ved spørsmål om Trainee Vest vennligst ta kontakt per epost NO.jeffersonwells.traineevest@jeffersonwells.no

Om arbeidsgiveren

Vi løfter og inspirerer!
Bergen Næringsråd er den største medlemsorganisasjonen for næringslivet i Bergensregionen med over 3000 medlemmer, som til sammen representerer mer enn 100.000 arbeidstakere.

Vi skal bidra til å sikre gode vekstvilkår for næringslivet gjennom langsiktig og sterk lokal, regional og nasjonal gjennomslagskraft.
Vi fungerer som brobygger mellom bedrifter, politikk/forvaltning og forskning
Vi skal fremme våre medlemmers interesser gjennom synliggjøring, påvirkning og nettverksbygging.

 

Hvordan gjør vi dette?
Bergensregionen utgjør et sterkt og mangfoldig næringsliv med sterke bransjer og verdensledende miljøer. Bergen Næringsråd skal vise frem mangfoldet og styrken i regionens næringsliv. Vi synliggjør næringslivet, næringslivets viktigste saker, og våre medlemmer gjennom aktiv bruk av sosiale medier, bransjespesifikke særtrykk, kronikker og dagsaktuelle saker i media.

Bergen Næringsråd har regionens største møtearena for næringsliv i kontakt med politikk, forvaltning, forskning og høyere utdanning. Her settes dagsaktuelle tema på dagsorden og til debatt.

Bergen Næringsråd er et unikt nettverk mellom ulike næringsaktører og mellom næringslivet og omverdenen.

Bergen Næringsråd setter dagsorden i aktuelle næringspolitiske saker, gjennom media og i kontakt med politiske miljø.

Les mer om Bergen Næringsråd - Trainee Vest

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram
   
   
   
   

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger