<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Trainee IT Bergen Næringsråd - Trainee Vest

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Tryg er en av Nordens største skadeforsikringsselskap med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. Vi har levert økonomisk og personlig sikkerhet for kundene våre i snart 300 år. Med et bredt spekter av forsikringer til både privat, bedrift og industri, behandler Tryg årlig mer enn 1 million skader i Norden. Sammen jobber vi for en tryggere og enklere hverdag for kundene våre.

Tryg har en fremtidsrettet strategi med ambisiøse mål innen distribusjon, innovasjon, digitalisering og skadebehandling så vel som finansielle resultater. Forsikringsbransjen er under massiv forandring, og i Tryg vil vi være i forkant og aktivt prege utviklingen. Vi ser inn i fremtidens teknologier, endrede adferdsmønstre og nye forretningsmodeller.

 

Er du klar for et spennende og lærerikt år som vil gi deg en knallstart på arbeidskarrieren din?

Vi søkerTrainee IT

Som Trainee i Tryg vil du få en unik mulighet for å bygge kompetanse innen IT og forsikring. Sammen vil vi sette konkrete mål og lage en plan for å utvikle din kompetanse ytterligere. Så om du er nysgjerrig på hvordan vi jobber agilt innenfor IT-området, tar i bruk nye verktøy og jobber med prosessforbedringer og kvalitet i en stor organisasjon, så er vi rette plassen for deg.

Her vil du komme til et team med tung seniorkompetanse som vil gi deg vilt mye læring!

Om jobben Automatisering med kvalitet

Innenfor IT vil du være tilknyttet et nordisk team kalt «Quality Center for Enablement» (QC4E). QC4E har et overordnet ansvar for kvalitets- og teststrategien i Tryg og er en viktig tilrettelegger for å sikre automatiserte prosesser med innebygget kvalitet i hele utviklingsløpet.

QC4E jobber tett sammen med hele organisasjonen, både mot utviklingsteamene og relevante forretningsområder, for å implementere beste praksis og sørge for kontinuerlig forbedring. Kvalitetssikrings- og testområdet er i stor endring og det skal bygges ny kompetanse, utvikles nye tjenester og defineres nye måter å arbeide på. Automatisering og transparens er stikkord for mye av det vi gjør. Blant annet utvikles nye dashboard til bruk for de agile teamene, for å synliggjøre kvalitet og risiko underveis.   

OC4E er et team som jobber smidig med bl.a. daglige stand-up møter, hvor formålet er å oppdatere hverandre på status og løse eventuelle problemer/hindringer. I QC4E vil du møte kolleger med variert kompetanse og erfaring innenfor test og kvalitet, men også utvikling, arkitektur, ledelse, forsikring/finans m.m.

Oppgavene er mange og varierte og vi ønsker å bruke din kompetanse, din nysgjerrighet og dine egenskaper til det beste for både deg og Tryg. Det kan for eksempel være å jobbe med tjenestekatalogen vår, utvikle nye dashboard, gjennomføre ‘Proof of Concept’, sikre dokumentasjon og bedrive testutvikling.

 

Om deg Innovativ og handlekraftig

Vi ser etter deg som har en bachelor eller masterutdanning med gode resultater innen IT, innovasjon, prosjektledelse eller lignende. Det er en fordel med metode- og prosjektkompetanse. Du behersker godt eller har kjennskap til utviklingsspråk som Java, JavaScript o.l. QC4E er et multikulturelt team, bestående av kolleger fra ulike kulturer og bakgrunner. Du kommuniserer derfor godt både på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig. Det er en fordel at du også har noe arbeidserfaring, og praksisopphold i bedrift som del av utdanningen er positivt.

 

Personlige egenskaper Nysgjerrig og løsningsorientert

Som person motiveres du av å jobbe med komplekse problemstillinger. Du er analytisk, med evne til å dykke ned i detaljene, men samtidig kunne løfte blikket og se det store bildet. Du har gode kommunikasjonsferdigheter og når det gjelder egne synspunkt og analyser, er du ikke redd for å ta et standpunkt og utfordre høyere opp i organisasjonen. Samtidig er du opptatt av å bygge gode relasjoner og fremstår derfor som ryddig og saklig. Du blir opplevd som proaktiv, løsningsorientert og samarbeidsorientert. 

 

Vi tilbyr deg

Du vil oppleve en arbeidsplass med mange karrieremuligheter, et godt arbeidsmiljø med høy arbeidsglede, dyktige kolleger, konkurransedyktige betingelser, fleksibel arbeidstid, gode treningstilbud, ferieboliger og et kreativt og innovativt miljø.

Ta gjerne en titt på https://www.tryg.no/karriere/young-professional.html

Registrer din søknad med vitnemål/karakterutskrift og CV innen 30. januar. Send inn søknad her

Ved spørsmål om Trainee Vest vennligst ta kontakt per epost NO.jeffersonwells.traineevest@jeffersonwells.no

Om arbeidsgiveren

Vi løfter og inspirerer!
Bergen Næringsråd er den største medlemsorganisasjonen for næringslivet i Bergensregionen med over 3000 medlemmer, som til sammen representerer mer enn 100.000 arbeidstakere.

Vi skal bidra til å sikre gode vekstvilkår for næringslivet gjennom langsiktig og sterk lokal, regional og nasjonal gjennomslagskraft.
Vi fungerer som brobygger mellom bedrifter, politikk/forvaltning og forskning
Vi skal fremme våre medlemmers interesser gjennom synliggjøring, påvirkning og nettverksbygging.

 

Hvordan gjør vi dette?
Bergensregionen utgjør et sterkt og mangfoldig næringsliv med sterke bransjer og verdensledende miljøer. Bergen Næringsråd skal vise frem mangfoldet og styrken i regionens næringsliv. Vi synliggjør næringslivet, næringslivets viktigste saker, og våre medlemmer gjennom aktiv bruk av sosiale medier, bransjespesifikke særtrykk, kronikker og dagsaktuelle saker i media.

Bergen Næringsråd har regionens største møtearena for næringsliv i kontakt med politikk, forvaltning, forskning og høyere utdanning. Her settes dagsaktuelle tema på dagsorden og til debatt.

Bergen Næringsråd er et unikt nettverk mellom ulike næringsaktører og mellom næringslivet og omverdenen.

Bergen Næringsråd setter dagsorden i aktuelle næringspolitiske saker, gjennom media og i kontakt med politiske miljø.

Les mer om Bergen Næringsråd - Trainee Vest

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
8 ledige stillinger
Traineeprogram
   
   
   
   

Se flere annonser

Techair AS er et scale-up selskap som holder til i Bergen. Selskapet har utviklet og opererer fjernstyrte løsninger for montasje
27.03.2023 Bergen
Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er
27.02.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
02.03.2023 Drammen
Complér Accounting er et frittstående regnskaps-, økonomi- og rådgivningsselskap med base i Bergen. Selskapet ble etablert i 2008.Vi har en
17.03.2023 Bergen
I AF Gruppen har rollen som HMS-leder spilt en svært viktig rolle i utviklingen av HMS-området siden tidlig 90-tallet. Våre
15.03.2023 Oslo
Vitenparken søker flere nye ansatte som kan forsterke vår stab av Vitenverter (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens Vitenverter bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken
14.03.2023 Ås
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Vis alle 40.105 ledige stillinger

Bli kjent med oss