<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Trainee Forretningsutvikler Bergen Næringsråd - Trainee Vest

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Tryg er en av Nordens største skadeforsikringsselskap med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. Vi har levert økonomisk og personlig sikkerhet for kundene våre i snart 300 år. Med et bredt spekter av forsikringer til både privat, bedrift og industri, behandler Tryg årlig mer enn 1 million skader i Norden. Sammen jobber vi for en tryggere og enklere hverdag for kundene våre.

Tryg har en fremtidsrettet strategi med ambisiøse mål innen distribusjon, innovasjon, digitalisering og skadebehandling så vel som finansielle resultater. Forsikringsbransjen er under massiv forandring, og i Tryg vil vi være i forkant og aktivt prege utviklingen. Vi ser inn i fremtidens teknologier, endrede adferdsmønstre og nye forretningsmodeller.

 

Trainee – vil du forsøke deg som Forretningsutvikler?

Du jobber 6 måneder i Privat og 6 måneder i Skade.

Er du på jakt etter å teste ut hvordan det er å jobbe som forretningsutvikler? Vil du jobbe med strategisk viktige initiativer, med prosesser og prosjekter som gjør en forskjell? Vil du teste ut å jobbe med ulike fagmiljøer, fremskaffe nødvendig innsikt fra dem alle – og se helheten? Vil du lære mer om strategi-implementering, design thinking og andre metodeverk i den virkelige verden? Og mye mer? Så søk, da vel!

Hvorfor teste ut stillingen Forretningsutvikler i Tryg?

Vi løfter den digitale kundeopplevelsen, vi skal sikre god kundevekst og få kundene til å bli stadig mer fornøyde med oss. Vi ser på kundereiser, prisprosesser, strategiske analyser og mye mer Vi har mange spennende utviklingsoppgaver foran oss!

I divisjonen for Strategi, Utvikling og Salgssupport befatter vi oss med alt over, som forretningsutviklere, prosessutviklere, prosjektledere og strateger. Du vil få god oppfølging, du vil få teste ting ut selv, og du vil bli mye mer klok – intet mindre.

Dine kvalifikasjoner som trainee
•    Mastergrad
•    Maksimalt tre års arbeidserfaring etter endt studium

 

Om deg - Sulten og lærenem

Vi ser etter deg som er sulten på å lære noe nytt, til å ta i bruk kunnskap fra teoretiske studier og teste dem ut i en større bedrift. Du har god tallforståelse og analytiske egenskaper. Du er strukturert og fokusert, samtidig som du er utadvendt og energisk. Som person er du engasjert, selvstendig og initiativrik med en naturlig indre drivkraft. Du trives i en hektisk hverdag og har gode kommunikasjonsegenskaper.

Vi tilbyr deg 

Du vil oppleve en arbeidsplass med mange karrieremuligheter, et godt arbeidsmiljø med høy arbeidsglede, dyktige kolleger, konkurransedyktige betingelser, fleksibel arbeidstid, gode treningstilbud, ferieboliger og et kreativt og innovativt miljø.

Hos oss får du en utfordrende og unik mulighet til å være del av et ambisiøst team – med høyt kvalifiserte kolleger som vil støtte deg på din kompetansereise. 

Ta gjerne en titt på https://www.tryg.no/karriere/young-professional.html

Registrer din søknad med vitnemål/karakterutskrift og CVinnen 30. januar. Send inn søknad her

Ved spørsmål om Trainee Vest vennligst ta kontakt per epost: NO.jeffersonwells.traineevest@jeffersonwells.no

Om arbeidsgiveren

Vi løfter og inspirerer!
Bergen Næringsråd er den største medlemsorganisasjonen for næringslivet i Bergensregionen med over 3000 medlemmer, som til sammen representerer mer enn 100.000 arbeidstakere.

Vi skal bidra til å sikre gode vekstvilkår for næringslivet gjennom langsiktig og sterk lokal, regional og nasjonal gjennomslagskraft.
Vi fungerer som brobygger mellom bedrifter, politikk/forvaltning og forskning
Vi skal fremme våre medlemmers interesser gjennom synliggjøring, påvirkning og nettverksbygging.

 

Hvordan gjør vi dette?
Bergensregionen utgjør et sterkt og mangfoldig næringsliv med sterke bransjer og verdensledende miljøer. Bergen Næringsråd skal vise frem mangfoldet og styrken i regionens næringsliv. Vi synliggjør næringslivet, næringslivets viktigste saker, og våre medlemmer gjennom aktiv bruk av sosiale medier, bransjespesifikke særtrykk, kronikker og dagsaktuelle saker i media.

Bergen Næringsråd har regionens største møtearena for næringsliv i kontakt med politikk, forvaltning, forskning og høyere utdanning. Her settes dagsaktuelle tema på dagsorden og til debatt.

Bergen Næringsråd er et unikt nettverk mellom ulike næringsaktører og mellom næringslivet og omverdenen.

Bergen Næringsråd setter dagsorden i aktuelle næringspolitiske saker, gjennom media og i kontakt med politiske miljø.

Les mer om Bergen Næringsråd - Trainee Vest

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 87%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
8 ledige stillinger
Traineeprogram
   
   
   
   

Se flere annonser

Techair AS er et scale-up selskap som holder til i Bergen. Selskapet har utviklet og opererer fjernstyrte løsninger for montasje
27.03.2023 Bergen
Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er
27.02.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
02.03.2023 Drammen
Complér Accounting er et frittstående regnskaps-, økonomi- og rådgivningsselskap med base i Bergen. Selskapet ble etablert i 2008.Vi har en
17.03.2023 Bergen
I AF Gruppen har rollen som HMS-leder spilt en svært viktig rolle i utviklingen av HMS-området siden tidlig 90-tallet. Våre
15.03.2023 Oslo
Vitenparken søker flere nye ansatte som kan forsterke vår stab av Vitenverter (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens Vitenverter bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken
14.03.2023 Ås
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Vis alle 40.105 ledige stillinger

Bli kjent med oss