<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Trainee Business analytics  Bergen Næringsråd - Trainee Vest

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Tryg er en av Nordens største skadeforsikringsselskap med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. Vi har levert økonomisk og personlig sikkerhet for kundene våre i snart 300 år. Med et bredt spekter av forsikringer til både privat, bedrift og industri, behandler Tryg årlig mer enn 1 million skader i Norden. Sammen jobber vi for en tryggere og enklere hverdag for kundene våre.

Tryg har en fremtidsrettet strategi med ambisiøse mål innen distribusjon, innovasjon, digitalisering og skadebehandling så vel som finansielle resultater. Forsikringsbransjen er under massiv forandring, og i Tryg vil vi være i forkant og aktivt prege utviklingen. Vi ser inn i fremtidens teknologier, endrede adferdsmønstre og nye forretningsmodeller.

Er du klar for et spennende år som gir deg en knallstart på arbeidskarrieren din, og er du god til å holde overblikket samtidig som du er god på detaljer? Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med data og analysearbeid? Har du et godt tallhode?

 

Vi søkerTrainee - Business Analytics 

Som trainee i Tryg vil du få en unik mulighet til å få erfaring med data- og analysearbeid i flere deler av organisasjonen. Du vil arbeide i faglig sterke miljøer med et godt sosialt miljø.  

 

Om rollen 

Du får gode muligheter til å påvirke innholdet i jobben og vil få mange spennende og varierte oppgaver. I Tryg får du muligheten til å utnytte og utvikle kompetansene dine og oppnå de mål vi setter sammen med deg. Du vil inngå i avdelinger som skaper forbedringer for Tryg og kundene våre. 

I løpet av traineeperioden får du jobbe i ulike avdelinger i den delen av organisasjonen som jobber med privatmarkedet. Du vil jobbe med data- og analyseoppgaver innen ulike fagfelt, som salgsstyring og porteføljestyring, og vil også få muligheten til å jobbe med prediksjonsmodeller.  

Du vil bygge en kompetanse som gjør deg i stand til å være proaktiv og bidra til å identifisere mulige oppgaver, og fungere som rådgiver og sparringspartner for avdelingen du til enhver tid er en del av.  

Gjennom bruk av data og analyse skaper du innsikt i forbedringsmuligheter som skal hjelpe oss å nå våre felles mål.  

 

Om deg - Løsningsorientert og tillitsfull 

Vi ser etter deg som har masterutdanning innen økonomi, finans, analytics eller lignende. Du behersker godt Office-programmer, Word, Excel og PowerPoint. Det er en fordel om du har kjennskap til Power BI, SQL og Python.  

Du kommuniserer godt både på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig, og når det gjelder egne synspunkt og analyser, er du ikke redd for å ta et standpunkt og utfordre høyere opp i organisasjonen, - men du er samtidig opptatt av å bygge gode relasjoner og fremstår derfor som ryddig og saklig. 

Det er en fordel at du også har noe arbeidserfaring, og praksisopphold i bedrift som del av utdanningen er positivt. 

Som person motiveres du av å dykke ned i komplekse problemstillinger. Du er analytisk med evne til helhetstenkning og du tenker forretning. 

Du blir opplevd som proaktiv, løsningsorientert, og samarbeidsorientert. 

 

Vi tilbyr deg  

Du vil oppleve en arbeidsplass med mange karrieremuligheter, et godt arbeidsmiljø med høy arbeidsglede, dyktige kolleger, konkurransedyktige betingelser, fleksibel arbeidstid, gode treningstilbud, ferieboliger og et kreativt og innovativt miljø. Vi tilbyr deg en utfordrende og unik mulighet, til å få oppleve å være del av et ambisiøst team – med høyt kvalifiserte kolleger som vil støtte deg på din kompetansereise.  

Ta gjerne en titt på https://www.tryg.no/karriere/young-professional.html

Registrer din søknad med vitnemål og CV innen 30. januar. Send inn søknad her

Nærmere opplysninger om Trainee Vest kan fås ved henvendelse til NO.Jeffersonwells.traineevest@jeffersonwells.no

Om arbeidsgiveren

Vi løfter og inspirerer!
Bergen Næringsråd er den største medlemsorganisasjonen for næringslivet i Bergensregionen med over 3000 medlemmer, som til sammen representerer mer enn 100.000 arbeidstakere.

Vi skal bidra til å sikre gode vekstvilkår for næringslivet gjennom langsiktig og sterk lokal, regional og nasjonal gjennomslagskraft.
Vi fungerer som brobygger mellom bedrifter, politikk/forvaltning og forskning
Vi skal fremme våre medlemmers interesser gjennom synliggjøring, påvirkning og nettverksbygging.

 

Hvordan gjør vi dette?
Bergensregionen utgjør et sterkt og mangfoldig næringsliv med sterke bransjer og verdensledende miljøer. Bergen Næringsråd skal vise frem mangfoldet og styrken i regionens næringsliv. Vi synliggjør næringslivet, næringslivets viktigste saker, og våre medlemmer gjennom aktiv bruk av sosiale medier, bransjespesifikke særtrykk, kronikker og dagsaktuelle saker i media.

Bergen Næringsråd har regionens største møtearena for næringsliv i kontakt med politikk, forvaltning, forskning og høyere utdanning. Her settes dagsaktuelle tema på dagsorden og til debatt.

Bergen Næringsråd er et unikt nettverk mellom ulike næringsaktører og mellom næringslivet og omverdenen.

Bergen Næringsråd setter dagsorden i aktuelle næringspolitiske saker, gjennom media og i kontakt med politiske miljø.

Les mer om Bergen Næringsråd - Trainee Vest

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 87%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Flere muligheter
8 ledige stillinger
Traineeprogram
   
   
   
   

Se flere annonser

Techair AS er et scale-up selskap som holder til i Bergen. Selskapet har utviklet og opererer fjernstyrte løsninger for montasje
27.03.2023 Bergen
Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er
27.02.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
02.03.2023 Drammen
Complér Accounting er et frittstående regnskaps-, økonomi- og rådgivningsselskap med base i Bergen. Selskapet ble etablert i 2008.Vi har en
17.03.2023 Bergen
I AF Gruppen har rollen som HMS-leder spilt en svært viktig rolle i utviklingen av HMS-området siden tidlig 90-tallet. Våre
15.03.2023 Oslo
Vitenparken søker flere nye ansatte som kan forsterke vår stab av Vitenverter (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens Vitenverter bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken
14.03.2023 Ås
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Vis alle 40.105 ledige stillinger

Bli kjent med oss