<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Telia Company Business, NO Senior Business Controller

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi ser nå etter en Senior Business Controller som vil være en sentral ressurs i vårt Business Control team. Vår enhet er en viktig bidragsyter til at Telia når sine økonomiske mål og sikrer en lønnsom utvikling. Vi jobber kontinuerlig med å oppnå den beste økonomiske innsikten, og kan tilby en arbeidshverdag med spennende arbeidsoppgaver, hyggelige kollegaer, et solid fagmiljø, og ikke minst, et av Nordens flotteste og mest bærekraftige kontorbygg.

Er dette din neste mulighet?

Jeg leder et team på syv som sørger for å gi vår ledelse innsikt i selskapets finansielle og operasjonelle utvikling. Vi jobber tett med både finans og kommersielle funksjoner, samt holder en god dialog med Konsernenheter i Sverige. Til mitt team ser jeg nå etter en erfaren og fremover lent Business Controller som vil ha overordnet ansvar for å følge opp og forstå vår finansielle utvikling. Samt sørge for at vi gir en god finansiell rapportering til vår ledelse i Norge og hos våre eiere. Ditt analytiske og forretningsmessige tankesett er nødvendig for å drive prosesser rundt finansiell planlegging og rapportering, samt supportere organisasjonen med nødvendig økonomisk innsikt.
Rollen rapporterer til meg Bøye Hellebostad, Head of Business Control I Telia Norge.

Rollen innebærer blant annet:
• Ledelsesrapportering, forecasting og økonomisk oppfølging. • Forecast prosess med koordinering av enheter i Norge, samt oppfølging av Group tidslinjer og rammeverk. • Forberede rapporter og presentasjoner knyttet Telia Norge sin finansielle utvikling. • Bistand og kvalitetssikring i forbindelse med periodeavslutninger. • Analysere og gi innsikt i markedsutviklingen. • Ad hoc analyser og deltakelse i initiativer på tvers av organisasjonen.

Er dette deg?

Vi tror du har en naturlig nysgjerrighet til å forstå, utfordre på en konstruktiv måte og skape bevegelse for fremgang og resultater. Som person er du en relasjonsbygger med gode samarbeidsevner. Du formidler budskap på en måte folk forstår, og kommuniserer godt på tvers av organisasjon og miljøer. Du er proaktiv og involverer deg i, og driver prosesser og initiativer på selvstendig basis og har en god strategisk og forretningsmessig forståelse. Sist men ikke minst tenker vi at du har en analytisk, strukturert, nøyaktig og kvalitetsbevisst måte å arbeide på.

Dine erfaringer:
• 5 års Erfaring som Business Controller.
• Høyere utdanning innen økonomi eller finans. • Behersker Excel og Power Point, og erfaring med finansielle verktøy. • Behersker norsk og engelsk godt både muntlig og skriftlig.

Mer enn bare en jobb!
Uavhengig av hvilken roller du ser etter, vil vi gi deg verktøyene og støtten du trenger for å utvikle deg både faglig og personlig -- i et fellesskap. Vi kan tilby deg din neste store mulighet i et kreativt, motiverende og uformelt selskap som holder til i et av Nordens smarteste og mest bærekraftige kontorbygg. Vi respekterer og verdsetter mangfold hos mennesker, hvor alle har frihet til å være seg selv med like muligheter. I tillegg til et attraktivt og inkluderende arbeidsmiljø, jobber vi fleksibelt og kan tilby et bredt spekter med ansattgoder.

Interessert? Høres dette ut som noe for deg, ikke nøl med å søke! Hvis du vil vite mer om jobben, ta gjerne kontakt med meg på Logg inn for å se kontaktinformasjon, eller på telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon. Vi ser frem til å lese søknaden din, og for å ivareta dine personopplysninger, ber vi deg om å laste opp søknaden i vårt rekrutteringssystem. Søknader behandles fortløpende, så ikke nøl med å ta kontakt. Søknadsfrist: 15.01.2023




Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

.Everything we do is about bringing the world closer through technology. Our 20,000 talented colleagues serve millions of customers every day in one of the world’s most connected regions. We’re empowering people, companies and societies. This is our business. Our passion. Our home. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.

Les mer om Telia Company Business, NO

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om Telia Company Business, NO