<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

ABB Vi leter etter ingeniører som kan hjelpe oss med å bygge fremtiden innenfor marin teknologi!

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Ta ditt neste karrieresteg i ABB ved å bli en del av det globale teamet som bidrar til samfunnsmessige og industrielle endringer mot en mer produktiv og bærekraftig fremtid

I ABB har vi en klar målsetning om å være ledende innen alle aspekter av begrepene mangfold og inkludering som blant annet omfatter kjønn, legning, etnisitet og alder. Sammen har vi kommet godt i gang på en reise hvor vi ønsker at hver og en av oss tar imot og bidrar til mangfold og ulikhet.

ABB er ledende innen kraft- og automasjonsteknologier som gjør det mulig for energi- og industrikunder å forbedre ytelsen og samtidig redusere miljøpåvirkningen. ABB opererer i rundt 100 land og sysselsetter rundt 110 000 personer. Til den marine industrien tilbyr ABB en omfattende portefølje av integrerte marine systemer og løsninger som forbedrer fleksibiliteten, påliteligheten og energieffektiviteten til fartøyer. Ved å koble sammen kraft, automatisering, utprøvde drivstoffeffektive teknologier og tjenester som sikrer maksimal oppetid på fartøyet, er ABB i en unik posisjon for å forbedre kapabiliteten og lønnsomheten til kundenes virksomhet gjennom hele livssyklusen til en flåte.

Marine & Ports driver utvikling mot en bærekraftig fremtid. For å lykkes med å være den partneren våre kunder velger å jobbe med, må vi sikre bærekraft både i våre løsninger og i vår organisasjon fra et forretningsperspektiv. Våre kunder søker i økende grad løsninger som gir større effektivitet, sikkerhet og pålitelighet, og forbereder fartøyer for dagens og morgendagens oppdrag. Dette gjør overgangen enda mer spennende, da det driver oss til å stadig utfordre vår teknologi, våre løsninger og måten vi opererer

på.

Vi leter etter ingeniører som kan hjelpe oss med å bygge fremtiden innenfor marin teknologi!

ABB ser etter en prosjekt ingeniør med spesialisert kompetanse innen automasjon og kontroll til vårt forretningsområde Coast Guard and Navy. Som prosjekt ingeniør vil du bli en del av et kunnskapsrikt og tverrfaglig team dedikert til å jobbe med noen av de mest utfordrende prosjektene i den marine industrien. Coast Guard and Navy segmentet utvikler elektriske fremdrifts-, kraft- og automasjonssystemer som skal være grunnlaget for sikker, effektiv og miljømessig operasjon av ulike fartøy for kystvakt og forsvar. Vi jobber med tradisjonelle AC høyspentsystemer samt våre egne DC-grid systemer.

Prosjektingeniører i ABB Marine har ansvar for teknisk ledelse og prosjektering av utstyr innenfor egen disiplin for hvert prosjekt. Det betyr at det vil være krav til kandidatenes evne til å opprettholde og håndtere eierskap til tekniske utfordringer, herunder evnen til å rådføre seg med kolleger og kommunikasjon med kunder. Har du lyst, finnes det også mulighet for teknisk ledelse innen forskjellige produktområder og mentoring av nyansatte.

Ditt ansvar

 • Være hovedkontakten når det kommer til egen disiplin i prosjektet for kunde, klasseselskap og underleverandører.
 • Designe, dokumentere, teste og ferdigstille leveransen for automasjon og kontrollpakken i prosjektet.
 • Spesifisere funksjonalitet, HMI-interface, I/O-signaler og nettverkstopologi
 • Design og testing av kontrollskap, servere, arbeidsstasjoner og nettverk.
 • Støtte commissionings-teamet ved ferdigstillingen av prosjektet, viaremote forbindelse eller på site.
 • Støtte R&D og salg for å forbedre løsningene våre.

Din bakgrunn

 • Du har en bachelor- eller mastergrad i programmering, elektronikk eller kybernetikk. Erfaring med design av elektriske systemer er en fordel.
 • Stillingen krever at du kan sikkerhetsklareres ettersom arbeidet involverer håndtering av gradert informasjon.
 • Som ingeniør innen automasjon og kontroll ser vi etter evnen til å tilnærme seg andre disipliner utenfor din kjernekompetanse samt det å kunne ta tekniske avgjørelser for sin disiplin fra et systemperspektiv.
 • Du har evner til å kombinere praktisk og teoretisk kunnskap.
 • Flytende engelsk er et språk-krav, så vel som kulturell bevissthet og gjensidig respekt - vi har en internasjonal arbeidsplass og virksomhet der vi har kolleger og kunder med ulik bakgrunn og nasjonalitet.
 • Vi tror at du er interessert i å lære om marin industri og kraftsystemer og at du har interesse for ny teknologi innen lav og nullutslippsteknologi som brenselceller og energilagringssystemer.

Mer om oss

Hva kan du forvente av oss:

Vi tilbyr tekniske og personlige utfordringer i et internasjonalt og innovativt miljø. Profesjonell vekst er like viktig for oss som det er for deg, og vi legger til rette for læring og utvikling gjennom blant annet mentorordninger, regelmessige utviklingssamtaler, interne kurs og spennende karrieremuligheter. Du kan forvente et uformelt arbeidsmiljø med mange positive og engasjerte medarbeidere som vil ønske deg velkommen til vårt team. Ansatte-goder inkluderer fleksible arbeidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, hytteutleie og andre gunstige avtaler.

Vær oppmerksom på at vi i samarbeid med Meditor Search gjennomfører en bakgrunnssjekk på alle kandidater som får tilbud om ansettelse i ABB Norge. Dette for å sikre best kvalitet i vår rekrutteringsprosess, i henhold til ABBs selskapspolicy.

Vi ser frem til å motta din søknad (vedleggene ønskes fortrinnsvis på engelsk). Om du ønsker å vite mer om ABB kan du ta en titt på vår hjemmeside www.abb.no
Adresse: 6065 Ulsteinvik

Om arbeidsgiveren

ABB er et ledende selskap innen kraft- og automasjonsteknologi. Våre løsninger gjør det mulig for kundene å øke effektiviteten, produktiviteten og kvaliteten i sine virksomheter samtidig som man reduserer miljøpåvirkningen. ABB forsøker alltid å ligge i forkant når det gjelder innovasjon, og mange av de teknologiene som er drivkraften i et moderne samfunn, ble utviklet av ABB.

 

ABB i Norge er en del av den verdensomspennende ABB-gruppen som har hovedkontor i Sveits. ABB har virksomhet over hele landet med ca. 2300 ansatte og en årlig omsetning på rundt 10,8 milliarder kroner.

 

ABB har en over 100 år lang tradisjon innen kraft- og automasjonsteknologi og satser hvert år store ressurser på forskning og utvikling. Teknologi, produkter og systemer fra ABB er i bruk over hele verden.

 

Våre produkter og systemer gir en mer stabil strømforsyning og bedre utnyttelse av eksisterende energi. Høyere energieffektivitet er siktemålet for alt vi gjør. Våre løsninger bidrar til økt produktivitet og dermed økt lønnsomhet for våre kunder.

ABB er i dag verdens største leverandør av industrielle motorer og frekvensomformere, generatorer til vindkraftindustrien og av produkter og systemer til strømnett.

Les mer her

Les mer om ABB

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Sivilingeniør
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Forsvarsbygg er iferd med å bygge opp en stor renholdsorganisasjon med mer enn 400 ansatte. Renhold i forsvarssektoren omfatter om lag
18.03.2024
Nasjonalt kompetansesenter for sikring av bygg (NKSB) ble etablert i 2012 som statens rådgiver for beskyttelse og sikring av eiendommer,
17.03.2024
Om stillingenKlimaendringene er en av vår tids største utfordring og et område i stadig utvikling. Er du motivert for en
02.04.2024
Å være trainee i Stangeland er en unik mulighet for deg som ønsker en fremtid innenfor anleggsbransjen. Her vil du
Snarest Sola
Blir du engasjert av å ta ansvar, finne og gjennomføre de gode løsningene? Som bas har du operativt ansvar for
Snarest Sola
Vil du bli en del av Norges største fagmiljø innen Vann og Miljø og bidra til bærekraftige bygg- og anleggsprosjekter?
03.04.2024 Oslo
Vi opplever høy aktivitet og søker operasjonssykepleier til korttidsvikariat og ekstravakter Aleris Tromsø har nylig flyttet inn i topp moderne
Snarest Tromsø
Vi får ledig stilling som formann for massepåfylling/tipper. En spennende mulighet for deg som har erfaring fra krevende grunnforhold, trives
14.03.2024 Sola
Vis alle 45.402 ledige stillinger

Fakta om ABB