<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Fastlegestilling Stridsklev legekontor Porsgrunn kommune

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du klar for nye utfordringer i Telemark?

Vi søker etter ny legekollega som vil være med på laget og bidra til gode tjenester for Porsgrunn kommunes innbyggere. Stridsklev legekontor har en ledig hjemmel som selvstendig næringsdrivende og vi  søker deg som er klar for å bli med på å utvikle legekontoret. Stridsklev legekontor er under utvikling og skal øke fra 2 til 4 hjemler i løpet av høsten. De 3 andre hjemlene er besatt. Hjemmelen er en godt drevet hjemmel, som har hatt den samme legen over veldig mange år. Eier av hjemmelen vil være engasjert som veileder på kontoret videre og hun er tilgjengelig for spørsmål i en overgangsfase. Hjemmelen har 980 pasienter og de bruker Pasient Sky som journalsystem.

Legekontoret er i nyoppussede lokaler og ligger i en av de største bydelene i Porsgrunn. Her er det barneskole, kjøpesenter og svømmehall. Det er 5 km til Porsgrunn sentrum og ca 5 km til sjøen. I denne bydelen er det gode bussforbindelser til byen og jernbanen.

Vi har en befolkning på 36.500 innbyggere og 43 fastlegehjemler. Vi er godkjent som utdanningsvirksomhet for hele Alis-løpet og har egen kommunal legevakt under utvikling. Legevakten har ansatt 3 kommunale leger for å gi fastlegene lav vaktbelastning på legevakten, med mulighet for flere vakter dersom du ønsker det. Vi kan tilby et faglig og sosialt stimulerende miljø.

Vi gir deg en god og trygg start ved  å tilbygode økonomiske vilkår og tilskuddsordninger, og god oppfølging fra Porsgrunn kommune.

Telemark er et Norge i miniatyr, med rik adgang til friluftsliv i skog, på sjøen og til fjells og med konkurransedyktige boligpriser. Porsgrunn har et rikt kulturliv, og et allsidig næringsliv preget av industri og handel. Vi gir gode tjenester til våre innbyggere i alle livsfaser. Til sammen gjør dette området til et godt og attraktivt sted å bo.

Startdato kan diskuteres. Blir det oppstart senere kan kommunen skaffe vikar frem til du er klar.

Arbeidsoppgaver

 • Fastlege
 • Legene må delta i kommunal legevakt
 • Allmennmedisinsk offentlig legearbeid inntil 7,5 timer pr. uke kan pålegges

Kvalifikasjoner

 • Gjennomført LIS 1 
 • Norsk autorisasjon som lege
 • Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig, med god språkforståelse
 • Førerkortklasse B, da lege rykker ut i sykebesøk

I tråd med bestemmelsene i Helsepersonelloven vil det kreves politiattest av den som tildeles hjemmelen. Denne skal ikke legges ved søknaden.

Personlige egenskaper

 • Tar initiativ og selvstendig ansvar
 • Er fleksibel og samarbeidsvillig
 • Er positiv og har evne til nytenkning
 • Har evne og vilje til tverrfaglig samarbeid
 • Har stor arbeidskapasitet

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Vi tilbyr

 • Dyktige kolleger
 • Godt arbeidsmiljø
 • Spennende, utfordrende og lærerikt arbeid
 • Gode veiledere
 • Etableringstilskudd
 • Tilbakekjøpsgaranti
 • Økt basistilskudd
 • Tilskuddsordninger for Alis
 • Gode kompensasjonsordninger for vakter ved legevakten.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål til stillingen!

Kontaktinformasjon

Line Kamilla Heimstøl, Legevaktsoverlege , Logg inn for å se kontaktinformasjon Mona Johnsen, Virksomhetsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjon Jan-Arne Hunnestad, Kommuneoverlege, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Stridsklev Ring 46
3929 Porsgrunn

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Porsgrunn kommuneReferansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon07Stillingsprosent: 100%FastStartdato: 03.04.2023Søknadsfrist: 08.02.2023


Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Porsgrunn kommune er en god kommune å bo og jobbe i, synes vi. Vi kan tilby spennende og meningsfulle arbeidsoppgaver i en kommune som er i utvikling! 

Kommunen vår er passe stor til at akkurat du har påvirkningskraft, samtidig som du lærer mye nytt. Vi har ca. 36.000 innbyggere og er ca. 3.500 ansatte, noe som gjør oss til en av Telemarks største arbeidsplasser.

Oppdraget vårt er å levere gode tjenester, være en god samfunnsutvikler og arbeide for videre vekst og utvikling i kommunen. Gjennom motiverte og dyktige medarbeidere løser vi dette viktige samfunnsoppdraget. 

Vi gir deg utfordringene, vi gir deg mulighet til mestring og stolthet. Vi tror at du vil sette spor etter deg hos oss. Vil du være med?

 

Les mer om Porsgrunn kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
1 ledig stilling

Se flere annonser

Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er
27.02.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
02.03.2023 Drammen
Complér Accounting er et frittstående regnskaps-, økonomi- og rådgivningsselskap med base i Bergen. Selskapet ble etablert i 2008.Vi har en
17.03.2023 Bergen
I AF Gruppen har rollen som HMS-leder spilt en svært viktig rolle i utviklingen av HMS-området siden tidlig 90-tallet. Våre
15.03.2023 Oslo
Vitenparken søker flere nye ansatte som kan forsterke vår stab av Vitenverter (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens Vitenverter bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken
14.03.2023 Ås
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
NAV søker ansatte med hjerte for mennesker og våre fagområder. Vår visjon er å gi mennesker muligheter, og dette gjør
14.03.2023 Bergen
Vis alle 38.190 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Porsgrunn kommune