<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bellona søker prosjektleder Miljøstiftelsen Bellona

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du være med på å utvikle nye og banebrytende løsninger i klima- og miljøkampen? Har du lyst til å bli en del av et tverrfaglig team i Norges mest innovative miljøorganisasjon?

Bellona søker nå etter en prosjektleder som brenner for å skape nye løsninger, som har god forståelse av naturvitenskap og er samfunnsorientert.

Er du i tillegg strukturert, god til å kommunisere og evner å jobbe selvstendig med komplekse problemstillinger, så vil vi gjerne høre fra deg.

 

Stillingens omfang

 • Lede prosjekter, primært innen Bellonas arbeid med bioøkonomi.
 • Bidra til å utvikle og iverksette egnet metodikk og verktøy for prosjektgjennomføring og rapportering i bioøkonomi-teamet.
 • Identifisere muligheter og søke nye prosjekter i samarbeid med Bellonas fagavdeling
 • Bistå i Bellonas faglige arbeid, inkludert:
 • Utarbeiding av faglige rapporter, notater og høringsinnspill
 • Kontakt med et bredt nettverk av industriaktører i Norge og internasjonalt
 • Gjennomføring av arrangementer, som Bellonaforum, Arendalsuka, klimatoppmøter, etc.
 • Representere Bellona eksternt, på relevante møter, konferanser og i arbeidsgrupper
 • Følge samfunnsdebatten og fremme våre løsninger i media, nettverk og på arrangementer
 • Følge opp prosjekt- og samarbeidspartnere i Bellonas samarbeidsprogram med næringslivet

 

Som prosjektleder vil du ikke bare lede små og store prosjekter, men også være med og utvikle en overordnet prosjektmetodikk. Prosjektlederarbeidet vil i stor grad være utadrettet mot våre partnere og nettverk. Du blir også involvert i våre fageksperters arbeid med å utvikle løsninger og politikk.

Stillingen er plassert i team Bioøkonomi, rapporer til teamleder, har Bellonas kontor i Oslo som arbeidssted, og tilsvarer seniorrådgivernivå i Bellonas fagavdeling. Reising må påregnes.

 

Ønskede kvalifikasjoner

 • Formell kompetanse innen prosjektledelse, minimum 3 års relevant erfaring
 • Relevant bakgrunn innen naturvitenskap / teknologi / økonomi
 • Analytisk og strukturert tilnærming
 • Evner å kommunisere motiverende, engasjerende og tydelig
 • Meget god muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk og engelsk
 • Forståelse av problemstillinger innen bioøkonomi/bioteknologi er en fordel

 

Utover relevant faglig bakgrunn har du et brennende engasjement, vilje til å skape endring og tålmodighet til å jobbe langsiktig. I Bellona vil du få ca. 60 kollegaer med ulik utdanning og bakgrunn å bryne ideene dine på.

Våre team i Oslo, Brussel, Berlin og Vilnius jobber med politikk, teknologi, vitenskap og formidling på tvers av landegrenser og tradisjonelle sektorer, og vi er en etterspurt samarbeidspartner for næringsliv, akademia og offentlig sektor.

 

Personlige egenskaper

Bellonas ansatte jobber med faglige spørsmål, politikk, media og kommunikasjon. Selvstendig arbeid på komplekse saksfelt -- å kunne sette seg raskt inn i nye problemstillinger, innhente informasjon fra litteratur og nettverk, og gjøre egne analyser -- er en del av arbeidshverdagen.

Nysgjerrighet og etterrettelighet er viktig. Våre ansatte må jobbe godt i team, og arbeidskapasitet og leveringsevne er nødvendig. Vi ønsker en positiv og kreativ medarbeider som er tydelig og åpen i sin kommunikasjon.

Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi tilbyr spennende og varierte arbeidsoppgaver i en organisasjon med dyktige og engasjerte kollegaer og med et stort kontaktnett nasjonalt og internasjonalt.

Stillingen innebærer fleksibel arbeidstid, og det vil kunne være mer arbeidsintensive perioder. Vi legger stor vekt på personlig egnethet og at kandidaten har en faglig profil som passer godt inn med kompetansen til kollegene i fagavdelingen til Bellona.

 

Hva vi tilbyr våre ansatte

Bellona mener at inkludering og mangfold er en styrke og vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Aktuell tilrettelegging kan for eksempel være tekniske hjelpemidler, tilpasning av utstyr, endring av rutiner, tilrettelegging av arbeidsoppgaver og arbeidstid.

Bellona er en arbeidsplass hvor vi legger vekt på god balanse mellom jobb og fritid, og vi tilrettelegger og tar hensyn til ulike livsfaser og behov. Vi praktiserer fleksitid, med kjernetid mellom kl 09:00 og 15:00. Alle ansatte har en ekstra ferieuke i året, utover de lovfestede 4 ukene.

Vi har gode og fleksible ordninger for omsorgs- og velferdspermisjoner både med og uten lønn. I forbindelse med barnefødsel og adopsjon gis fedre og medmødre 2 ukers betalt permisjon. Det er mulig å få permisjon til etter- og videreutdanning etter søknad og individuell vurdering.

I Bellona legger vi også stor vekt på å skape et godt sosialt miljø. Gjennom året arrangerer vi ulike sosiale aktiviteter som for eksempel ski- og hytteturer, sommerfest og julebord.

 • Søknadsfrist er 12.022023, med ønsker tiltredelse i løpet av våren 2023.
 • Vi ønsker ikke at du legger ved bilde i søknaden.
 • Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju fortløpende.

 

Om arbeidsgiveren

Miljøstiftelsen Bellona er en uavhengig, ideell stiftelse som arbeider for å utvikle bærekraftige og karbonnegative løsninger. Vi arbeider for økt økologisk forståelse og vern av natur, miljø og helse.

Bellona er engasjert i de viktigste nasjonale og internasjonale miljøspørsmål i verden i dag.

Les mer om Miljøstiftelsen Bellona

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte teamleder Joakim Hauge på joakim@bellona.no eller 408 56 190.

Søknad med CV sendes til post@bellona.no og merkes «Søknad prosjektleder». Vi ønsker ikke at du legger ved bilde i søknaden.

Søknadsfrist er 12.02.2023, med ønsket tiltredelse i løpet av våren 2023. Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju fortløpende.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%

Se flere annonser

Techair AS er et scale-up selskap som holder til i Bergen. Selskapet har utviklet og opererer fjernstyrte løsninger for montasje
27.03.2023 Bergen
Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er
27.02.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
02.03.2023 Drammen
Complér Accounting er et frittstående regnskaps-, økonomi- og rådgivningsselskap med base i Bergen. Selskapet ble etablert i 2008.Vi har en
17.03.2023 Bergen
I AF Gruppen har rollen som HMS-leder spilt en svært viktig rolle i utviklingen av HMS-området siden tidlig 90-tallet. Våre
15.03.2023 Oslo
Vitenparken søker flere nye ansatte som kan forsterke vår stab av Vitenverter (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens Vitenverter bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken
14.03.2023 Ås
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Vis alle 40.105 ledige stillinger

Bli kjent med Bellona