<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Miljøstiftelsen Bellona Bellona søker miljøengasjert marinbiolog

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du være med på å utvikle nye og banebrytende løsninger i klima- og miljøkampen? Har du lyst til å bli en del av et tverrfaglig team i Norges mest innovative miljøorganisasjon?

Bellona søker nå etter en rådgiver som brenner for å skape nye løsninger, som har god forståelse av naturvitenskap og er samfunnsorientert. Er du i tillegg strukturert, god til å kommunisere og evner å jobbe selvstendig med komplekse problemstillinger, så vil vi gjerne høre fra deg.

 

Stillingens omfang

Utvikle Bellonas faglige arbeid innen bioøkonomi og havbruk, inkludert:

  • Prosjektdeltagelse knyttet til lavtrofiske løsninger som dyrking av tang og tare, og marin restaurering
  • Analyse og evaluering av teknologiske og biologiske løsninger
  • Kontakt med et bredt nettverk av aktører i Norge og internasjonalt
  • Utarbeiding av faglige rapporter, notater og høringsinnspill
  • Gjennomføring av arrangementer, som Bellonaforum, Arendalsuka, klimatoppmøter, etc.
  • Representere Bellona eksternt på relevante møter, konferanser og i arbeidsgrupper for å fremme lavtrofisk havbruk og ivaretagelse av marine økosystemtjenester.
  • Følge samfunnsdebatten og fremme våre løsninger i media, nettverk og på arrangementer.
  • Følge opp prosjekt- og samarbeidspartnere i Bellonas samarbeidsprogram med næringslivet.

 

Som rådgiver i Bellona vil du analysere klima- og miljøløsninger knyttet til bioøkonomi og lavtrofisk havbruk, foreslå posisjoner, utvikle forslag til ny politikk, representere Bellona i faglige og politiske sammenhenger, og bidra inn i vårt arbeid med prosjekter og partnere.

Stillingen tilsvarer rådgivernivå i Bellonas fagavdeling, er plassert i team Bioøkonomi og rapporer til teamleder. En seniorrådgiverstilling kan vurderes for særlig kvalifiserte kandidater. Bellonas kontor i Oslo vil være hovedarbeidssted. Reising må påregnes.

 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Mastergrad innen marinbiologi
  • Analytisk, løsningsorientert og strukturert tilnærming
  • Trives med høyt arbeidstempo og varierte arbeidsoppgaver
  • Engasjert og motiverende formidler
  • Meget god muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk og engelsk

 

Utover relevant faglig bakgrunn har du et brennende engasjement, vilje til å skape endring og tålmodighet til å jobbe langsiktig. I Bellona vil du få ca. 60 kollegaer med ulik utdanning og bakgrunn å bryne ideene dine på.

Våre team i Oslo, Brussel, Berlin og Vilnius jobber med politikk, teknologi, vitenskap og formidling på tvers av landegrenser og tradisjonelle sektorer, og vi er en etterspurt samarbeidspartner for næringsliv, akademia og offentlig sektor. Vi ønsker medarbeidere med ulik kompetanse, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver, for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

 

Personlige egenskaper

Bellona-rådgivere jobber med faglige spørsmål, politikk, media og kommunikasjon. Selvstendig arbeid på komplekse saksfelt -- å kunne sette seg raskt inn i nye problemstillinger, innhente informasjon fra litteratur og nettverk, og gjøre egne analyser -- er en del av arbeidshverdagen.

Nysgjerrighet og etterrettelighet er viktig. Våre rådgivere må jobbe godt i team, og arbeidskapasitet og leveringsevne er nødvendig. Vi ønsker en positiv og kreativ medarbeider som er tydelig og åpen i sin kommunikasjon. Vi tilbyr spennende og varierte arbeidsoppgaver i en organisasjon med dyktige og engasjerte kollegaer og med et stort kontaktnett nasjonalt og internasjonalt.

Stillingen innebærer fleksibel arbeidstid, og det vil kunne være mer arbeidsintensive perioder. Vi legger stor vekt på personlig egnethet, og at kandidaten har en faglig profil som passer godt inn med kompetansen til kollegene i fagavdelingen til Bellona.

 

Hva vi tilbyr våre ansatte

Bellona mener at inkludering og mangfold er en styrke og vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Aktuell tilrettelegging kan for eksempel være tekniske hjelpemidler, tilpasning av utstyr, endring av rutiner, tilrettelegging av arbeidsoppgaver og arbeidstid.

Bellona er en arbeidsplass hvor vi legger vekt på god balanse mellom jobb og fritid, og vi legger til rette for og tar hensyn til ulike behov og livsfaser. Vi praktiserer fleksitid, med kjernetid mellom kl 09:00 og 15:00. Alle ansatte har en ekstra ferieuke i året, utover de lovfestede 4 ukene.

Vi har gode og fleksible ordninger for omsorgs- og velferdspermisjoner både med og uten lønn. I forbindelse med barnefødsel og adopsjon gis fedre og medmødre 2 ukers betalt permisjon. Det er mulig å få permisjon til etter- og videreutdanning etter søknad og individuell vurdering.I

I Bellona legger vi også stor vekt på å skape et godt sosialt miljø. Gjennom året arrangerer vi ulike sosiale aktiviteter som for eksempel ski- og hytteturer, sommerfest og julebord.

  • Søknadsfrist er 12.02,2023, med ønskettiltredelse i løpet av våren 2023.
  • Vi ønsker ikke at du legger ved bilde i søknaden.
  • Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju fortløpende.

 

Om arbeidsgiveren

Miljøstiftelsen Bellona er en uavhengig, ideell stiftelse som arbeider for å utvikle bærekraftige og karbonnegative løsninger. Vi arbeider for økt økologisk forståelse og vern av natur, miljø og helse.

Bellona er engasjert i de viktigste nasjonale og internasjonale miljøspørsmål i verden i dag.

Les mer om Miljøstiftelsen Bellona

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte teamleder Joakim Hauge på joakim@bellona.no eller 408 56 190.

Søknad med CV sendes til post@bellona.no og merkes «Søknad marinbiolog». Vi ønsker ikke at du legger ved bilde i søknaden.

Søknadsfrist er 12.02.2023, med ønsket tiltredelse i løpet av våren 2023. Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju fortløpende.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%

Se flere annonser

Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Ønsker du å jobbe med landets fremste kompetansemiljø innen tannhelse?Oris Dental Moa åpner 1. juni sentralt på Amfi Moa i
02.04.2024 Ålesund
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
03.04.2024 Oslo
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
02.04.2024 Oslo
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
24.03.2024 Oslo
Om trainee-stillingen:Som trainee vil du ta del i rådets daglige drift, men du vil også få et særlig ansvar for
01.04.2024 Nordkapp
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
03.04.2024 Oslo
Forsvarsbygg på Jørstadmoen treng sommarvikarar til ulike oppgåver. Vi ønsker å tilsette ca. 2-3 sommarvikarar til ulike oppgåver knytt til drift
19.04.2024 Lillehammer
Vis alle 39.820 ledige stillinger