<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Markedskonsulent til vårt hovedkontor! Gjensidige

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mere helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

I Gjensidige engasjerer vi oss i kundene våre, og i bærekraftige løsninger. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi trenger alltid flinke folk til denne viktige oppgaven. Vil du være med?

Vil du jobbe for en av Norges sterkeste merkevarer? Blir du engasjert av tanken på å kunne produsere innhold som bidrar til gode kundeopplevelser?

Vi har behov for å styrke vår kapasitet og leter nå etter vår nye markedskonsulent! Du vil være med på å sette nye standarder for hvordan det skal oppleves å bli eller være bedrift- eller landbrukskunde i Gjensidige.

Gode grunner til å jobbe i Gjensidige

Du vil få jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer, i et av Nordens største forsikringskonsern, med kollegaer som har som mål å levere bransjens beste kundeopplevelser.

Du vil bli en del av avdelingen Marked i Kundeutvikling innenfor divisjon Næringsliv. Det er vi som har ansvaret for SEO (søkermotoroptimalisering), SEM (søkermotormarkedsføring), kundekommunikasjon, innhold på Gjensidige.no, samt innhold på Godt forberedt for bedrift- og landbrukskunder.

I dag består teamet av 5 kollegaer med variert kompetanse og erfaring. Vi er opptatt av å levere gode resultater, og det forventes at du sammen med dine kolleger stadig ser etter nye måter å utnytte teknologi, innhold, data og kommunikasjon i arbeidet vårt. Vi kan love deg et motiverende, inkluderende og humørfylt arbeidsmiljø der du vil få muligheten til å utvikle deg både faglig og personlig.

Din hverdag som Markedskonsulent

I rollen vil du ha ansvaret for å bruke data og innsikt til å planlegge, koordinere, og skape relevant kundekommunikasjon som bidrar til realisering av våre forretningsmessige målsetninger.

Typiske arbeidsoppgaver kan være:

 • Identifisere muligheter og utvikle ideer for hvordan vi kan gjøre kommunikasjonen med kundene våre relevant og effektiv.
 • Kartlegge kundereiser for å definere riktig tidspunkt, budskap og kanal for å møte kundene våre.
 • Produsere relevant innhold til CRM-kommunikasjon på e-post og sms.
 • Produsere innhold til nettsider og Godt Forberedt.
 • Forvalte og utvikle automatiserte dialogløp.
 • Sikre implementering av kontaktpunkter gjennom digitale og betjente kanaler.

I denne rollen vil du jobbe selvstendig, men i mange tilfeller vil du samarbeide tverrfaglig med blant annet markedskonsulenter, nettredaktører, analytikere, prosjektledere og forretningsutviklere.

Om deg som søker

Vi søker deg som tidligere har jobbet med optimalisering av kundereiser, innholdsproduksjon og med kommunikasjon på digitale flater. Du har gjerne erfaring fra B2B-markedet, og det er en fordel om du behersker ett Marketing Automation system. Du har god forretningsforståelse, er nysgjerrig av natur og går analytisk til verks når du vurderer mulighetsrommet. I tillegg er du vant til å utarbeide strategier og jobbe operativt med kommunikasjonsaktiviteter.

Du kjenner deg også igjen i følgende:

 • Du er flink til å skape og utvikle gode relasjoner på tvers av avdelinger og divisjoner
 • Du er selvstendig og tar eierskap til dine arbeidsoppgaver
 • Du tar initiativ, og driver prosjekter fremover fra idé til gjennomføring.
 • Du liker å dele kunnskap og erfaringer med kollegaene dine.
 • Du har relevant høyere utdanning fra Høyskole eller Universitet, gjerne innen kommunikasjon.

Hos oss får du

Vi garanterer en arbeidsgiver som bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi sørger for at du kan utvikle deg innenfor rollen du allerede har, men også bygge din karriere ved å bevege deg på tvers av organisasjonen.

Vi holder til i flotte kontorlokaler (Huset vårt) sentralt i Oslo sentrum. Her finner du treningsmuligheter i eget treningsstudio og gymsal, i tillegg til bedriftsidrettslag med for eksempel klatregruppe, turgruppe og fotball, kulturaktiviteter og andre sosiale grupper.

Du vil også få flere goder, som blant annet spesielt god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring og personalrabatter, firmahytter i inn- og utland og aksjespareordning.

*Vi har gått bort i fra det tradisjonelle søknadsbrevet. For å søke på denne stillingen ønsker vi at du laster opp din CV og svarer på noen utvalgte spørsmål.

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. Gjennom å være deg selv, og få muligheten til å utvikle ditt fulle potensial, kan du utnytte evnene dine langt bedre.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.

Ved spørsmål, ta kontakt med Leder Ane Frigstad: Logg inn for å se kontaktinformasjon, Logg inn for å se kontaktinformasjon.
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. Vi har om lag 3.900 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum.

I Norge tilbyr vi også bank, pensjon og sparing.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 12
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Bli en del av Europas ledende selskap innen cybersikkerhet og arbeid som SOC Engineer
02.02.2023 Flere steder
Bli en del av Europas ledende selskap innen cybersikkerhet og arbeid som SIEM sikkerhetsrådgiver
02.02.2023 Flere steder
Join us in shaping tomorrow's healthcare service in an innovative company with an important social mission. Aleris Frogner is Norway's
30.01.2023 Oslo
Vil du bli en del av det store «Microsoftmiljøet» og jobbe med de mest innovative aktørene i markedet?
11.10.2022 Flere steder
Vil du være med på å utvikle nye og banebrytende løsninger i klima- og miljøkampen? Har du lyst til å
23.01.2023 Oslo
Vil du være med på å utvikle nye og banebrytende løsninger i klima- og miljøkampen? Har du lyst til å
23.01.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Aleris Stavanger holder til i nye og topp moderne lokaler
23.01.2023 Stavanger
Vi søker studenter som vil bli med i StudentTorgets TV- og podcastredaksjon
25.01.2021 Jobb hjemmefra
Vis alle 60.661 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Gjensidige