<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bærum Kommune Kull på kull med gull på Jar skole. Vi trenger flere lærere!

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du bli med og sette spor i en skole rustet for fremtiden?

Er du opptatt av å sette spor hos elevene dine, vekke lærelysten deres og sikre at de er godt rustet til å mestre livet de står på terskelen til? Har du i tillegg ambisjoner om å bidra til videreutviklingen av bærumsskolen? Da kan en stilling på en av våre skoler være midt i blinken for deg.I Bærum skal både elever, lærere og skolen selv være godt rustet for fremtiden. For å sikre det, er vi opptatt av å være i utvikling. Søkelyset er på læring, gode relasjoner, livsmestring og tilpasning til samfunnsutviklingen - læring i det 21. århundre. Vi ønsker, til enhver tid, å være en relevant og aktiv samfunnsaktør.Bærum kommune har en tydelig plan for skolen og politikere med engasjement for skolens oppdrag. Å jobbe som lærer i en stor kommune med robuste skoler og fagmiljøer, innebærer å være del av et godt faglig og sosialt profesjonsfellesskap som virkelig vil noe med innsatsen sin. Å få være del av dette laget gir gode muligheter for deg med rett kompetanse. Vi deler alle en vilje til å bidra til å åpne dører mot verden og fremtiden for elevene våre. Ved å følge denne  vil du se alle våre ledige stillinger og kunne lese mer om de ulike skolene i Bærum.
Bli med og sett spor.


Jar skole ligger rett ved grensen til Oslo. På Jar skole får du muligheten til å utvikle deg i en framoverlent, positiv og fagfokusert skolekultur. Vi har 560 flotte elever og 75 dyktige ansatte i skole og SFO. Visjonen vår er Jar – en begeistret skole. Vi jobber etter verdiene raus, leken og nyskapende.Hos oss vil du finne gode systemer og rutiner i alle ledd. Du blir en del av et godt og oppmuntrende arbeidsmiljø preget av en sterk vi–kultur. Vi synes det er skikkelig gøy på jobb!Ledelsen er tett på personalet og det som skjer i klasserommet. Vi legger vekt på tidlig innsats og forsterket opplæring i de første skoleårene. Det gir synlige resultater på elevenes læring. Vi har i løpet av de siste årene implementert iPad som læringsverktøy i alle klasserom og for alle elever. Vi synes det er spennende og utviklende å utforske mulighetene i det teknologirike klasserommet. Vi gleder oss også til å ta fatt på fagfornyelsen fra og med dette skoleåret.På Jar skole har vi fokus på at alle skal være skolevenner. Det jobbes systematisk med elevenes psykososiale læringsmiljø i samarbeid med engasjerte foreldre.Dersom dette er i tråd med hva du mener kjennetegner en god skole – så er det kanskje deg vi leter etter?Bli bedre kjent med oss 

Vi har ledig inntil 3 årsvikariater som lærer/kontaktlærer. Stillingene er knyttet til flere trinn. Det er viktig at du som søker ønsker å jobbe som lærer på alle trinn i barneskolen, også de laveste trinnene. Derfor søker vi etter deg som har utdanningen din innenfor GLU 1 – 7 eller allmennlærerutdanning. Du må i tillegg ha undervisningskompetanse i to eller flere av disse fagene: norsk, matematikk og/eller engelsk.

Arbeidsoppgaver

  • Sørge for et trygt, godt og inkluderende læringsmiljø
  • Planlegge og lede elevenes læring
  • Analysere og følge opp elevenes læringsprogresjon
  • Bidra til godt samarbeide med foreldre
  • Delta og bidra i et lærende fellesskap på skolen
  • Samarbeide med andre faginstanser

Kvalifikasjoner

  • Godkjent undervisningskompetanse for ansettelse i grunnskolen og formell utdanning i undervisningsfagene
  • Tydelig og trygg klasseleder som bidrar til inkludering og gode læringsbetingelser
  • Interesse for, og erfaring med, digitale læringsverktøy for å fremme elevers læring
  • Er du søker fra land utenfor Skandinavia, må du ha bestått norskprøve B2 skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er

  • motivert av det viktige læreroppdraget
  • villig til en innsats for å bygge fremtiden
  • god på å bygge relasjoner
  • god til å kommunisere
  • lærevillig
  • en lagspiller

Vær vennlig å svare ut kvalifikasjoner og egenskaper i søknaden din.

Vi tilbyr

  • Veiledningsprogram for nyutdannede lærere
  • Videreutdanning i prioriterte fag
  • Pliktig innskudd i Statens Pensjonskasse
  • Kompetanseutviklingsstipend (kan først søkes på når du har vært fast ansatt minst ett år)
  • Det gis tilleggslønn på kr 20 000 per år til grunnskolens 1. trinns kontaktlærere, nevnte tillegg kommer i tillegg til ordinært kontaktlærertillegg. Tillegget gis for perioden vedkommende innehar oppgaven. Det forutsettes at minst 70 % av stillingen er på 1. trinn og at vedkommende underviser i basisfagene norsk og matematikk. Tillegget gis forholdsmessig etter stillingsstørrelse og gis kun til de som er kvalifisert for stillingen. Det gis tilsvarende tillegg, samme kriterier, for 2.-4. trinn. Satsene er da 15 000 for 2. trinn, 10 000 for 3. trinn og 5 000 for 4. trinn.
  • Annet
    Gyldig politiattest iht.§10-9 i Opplæringsloven må fremlegges før tiltredelse

Kontaktinformasjon

Kathrine Selvikvåg Malme, Rektor, Logg inn for å se kontaktinformasjon Jo Hugo Braaten, Assisterende rektor, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Bærum kommuneReferansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon37Stillingsprosent: 100%VikariatStartdato: 01.08.2023Sluttdato: 31.07.2024Søknadsfrist: 12.02.2023


Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Bærum er en kommune i Akershus. Navnet kommer av Bergum eller landet mellom bergene. Bærum grenser i sørvest til Asker og Lier, i nordvest til Hole og Ringerike, i nordøst til Oslo og i sørøst til Nesodden (sjøgrense).

Administrasjonssenteret er Sandvika, som i dag har status som by. Bærum ligger i Oslo bispedømme, og de østlige og tettest befolkede delene av kommunen er en del av metropolområdet Oslo. Bærum har landets høyeste gjennomsnittlige inntekt og utdannelsesnivå.

Bærum kommune skiller seg fra de andre kommunene rundt Oslo ved å ha flere arbeidsplasser enn antall sysselsatte bæringer. Eiendomsdrift og diverse tjenesteyting, kunnskapsbasert virksomhet og varehandel er de klart største bransjene.

Næringslivet i Bærum gir arbeid til 35 000 mennesker hvorav de fleste jobber på Lysaker og Fornebu. Befolkning 118 588 (2014).

Les mer om Bærum Kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger

Fakta om Bærum Kommune