<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Byggeleder bru og kaivedlikehold Statens Vegvesen

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Om stillingen

Drift og vedlikehold vest har ledig stilling som byggeleder innenfor forvaltning, drift og vedlikehold av konstruksjoner. I hele vest har vi over 1500 konstruksjoner som skal følges opp, og vi trenger nå ny byggeleder for å kunne lyse ut kontrakter til å følge opp vedlikehold av våre konstruksjoner.

Seksjon Vedlikehold vest 2 har i dag 13 medarbeidere fordelt på kontorstedene Stavanger og Haugesund. Vi har ansvar for vedlikehold av veg, bru, dekke, vegoppmerking, kai og tunnel for område Rogaland og Vestland f.o.m. Bjørnafjorden og sørover, og sør fra kryss Kløvet (Jøsendal). For bru/kai har seksjonen fagansvar for hele Rogaland og Vestland, med medarbeidere ved andre seksjoner også.

Kontorsted for stillingen er primært Haugesund, men andre kontorsteder kan være aktuelt ved meget godt kvalifiserte søkere.

Arbeidsoppgaver

Som byggeleder for bruvedlikehold vil du blant annet ha følgende arbeidsoppgaver:

 • lyse ut og følge opp vedlikeholdskontrakt
 • sikre god forvaltning av brukonstruksjoner i området til avdelingen, men også noe drift og vedlikeholdskontrakt på ferjekai
 • inspeksjon av konstruksjoner
 • planlegging av fremtidig vedlikehold
 • følge opp økonomi, kvalitet og fremdrift i kontrakt
 • bidra til å nå etaten sine mål innen HMS/ HMS-koordinator i byggefasen

Oppgaver innenfor andre fagfelt på seksjonen kan også forekomme. Vi har et stort geografisk område vi skal dekke, så noe reisevirksomhet må regnes med.


Kompetansekrav

Vi vil at du skal ha minimum treåring utdanning på universitets- eller høyskolenivå innen relevant fagkrets, fortrinnsvis konstruksjon og materialteknologi. Vi ønsker at du har erfaring fra helst vedlikehold, men også nybygg, fortrinnsvis av konstruksjoner i stål og betong. Vi kan se bort fra utdanningskravet hvis du har langvarig, relevant erfaring.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Vi vil vektlegge personlige egenskaper. Du er:

 • praktisk og løsningsorientert
 • fleksibel
 • god skriftlig og muntlig
 • selvstendig og tar initiativ
 • god til å samarbeide
 • gjennomføringsorientert

Pga. reisevirksomhet vil førerkort klasse B være nødvendig.


Les dette før du søker!

Fyll inn søknadsskjemaet nøyaktig!

På grunn av kravene til utvidet søkerlistene må feltene for utdanning og erfaring fylles ut. Det er ikke tilstrekkelig å kun legge ved CV. Legg også ved relevante vitnemål og attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen mener at inkludering og mangfold gjør at vi blir bedre på å løse oppgavene våre. Vi ønsker flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne, innvandrerbakgrunn og hull i CVen, så om du kan krysse av for dette i jobbsøkerportalen, oppfordrer vi deg til å gjøre det. Får du jobben, vil vi naturligvis legge til rette for deg om du trenger det. Avkrysningene brukes kun til å sørge for at vi velger ut de rette kandidatene, i tillegg til anonymisert statistikk.

Søkerlista er offentlig

Åpenhet og gjennomsiktighet i forvaltningen er viktig, derfor vil alle som søker hos oss bli satt opp på den offentlige søkerlista om de ikke oppgir en god grunn. Om du har bedt om å ikke bli satt opp på lista, tar vi kontakt med deg hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge.

Har du spørsmål om stillingen?

Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved å kontakte seksjonsleder Maylen Torsteinbø, e-post Logg inn for å se kontaktinformasjon eller mobil 976 56 525.

Vi tilbyr

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med våre nye utfordringer.

Vi tilbyr deg også disse godene:

 • introduksjonsprogram og fadderordning
 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
 • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Om arbeidsgiveren

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7 500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

Visjon

På veg for et bedre samfunn.

Antall ansatte

7.500

Les mer om Statens Vegvesen

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAR 26
  2023
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAR 27
  2023
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAR 30
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 31
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
planlegger , byggeleder
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
27 ledige stillinger

Se flere annonser

Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er
27.02.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
02.03.2023 Drammen
Complér Accounting er et frittstående regnskaps-, økonomi- og rådgivningsselskap med base i Bergen. Selskapet ble etablert i 2008.Vi har en
17.03.2023 Bergen
I AF Gruppen har rollen som HMS-leder spilt en svært viktig rolle i utviklingen av HMS-området siden tidlig 90-tallet. Våre
15.03.2023 Oslo
Vitenparken søker flere nye ansatte som kan forsterke vår stab av Vitenverter (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens Vitenverter bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken
14.03.2023 Ås
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
NAV søker ansatte med hjerte for mennesker og våre fagområder. Vår visjon er å gi mennesker muligheter, og dette gjør
14.03.2023 Bergen
Vis alle 39.121 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Statens Vegvesen