<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Byggeleder VA Bodø Kommune

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Om stillingen

Gjennom ledig stilling som byggeleder tilbyr vi unik mulighet for påvirkning, deltakelse og avgjørelser for fremtidens infrastruktur.

Bodø er byen å være i. Det pågår mange større prosjekter i kommunen herunder ny by ny flyplass, bypakke Bodø og mange mellomstore og mindre prosjekter. Bodø er i en forrykende utvikling og bybildet er i stadig forandring.

Vann og avløp er ett av fire kontorer på Teknisk avdeling og består av seksjonene Drift og vedlikehold, Plan og prosjekt og Kundeservice.

Vi har ledig  100 % fast stilling som byggeleder VA ved seksjonen Plan og prosjekt.

I stillingen vil du ivareta oppfølging og kontroll av utførelsen i et stort antall spennende anleggsprosjekter av betydning for VA-fornyelse og byutvikling i Bodø.

Seksjonen Plan og prosjekt har ansvaret for hovedplaner, forprosjekt, detaljprosjekt og utbyggingsprosjekter for vann og avløp fra idéutvikling til ferdige anlegg.

Vann- og avløpsinvesteringene utgjør årlig ca. kr 100 millioner.

Vi bistår også inn i utvikling av utbyggingsområder i samarbeide med andre offentlige og private aktører, og har kontroll av private utbyggingsprosjekter der vann og avløp er en del av utbyggingen.

Seksjon Plan og prosjekt består av 11 medarbeidere og er et erfarent og godt VA miljø som gir store muligheter for personlig utvikling.


Dine arbeidsoppgaver vil være
 • Byggeledelse for kommunale vann- og avløpsprosjekter. Stillingen kan også bli tillagt andre oppgaver innen vann og avløps ansvarsområdet. 
 • Deltakelse i prosjekteringsfase.
 • Bistå med igangsettelse av prosjekt til utførelse.
 • Prosjektledelse for mindre VA-anlegg ved behov.
 • Ansvarlig for oppfølging av fremdrift, økonomi og teknisk kvalitet i kontrakter med eksterne entreprenører. Ansvarlig for oppfølging av økonomi og tekniske avklaringer for prosjekter som gjennomføres i egenregi.  Sikre god dialog med alle involverte gjennom hele prosessen.
 • Lede byggemøter og føre referat fra disse. 
 • Ha det kontrakts-/avtalemessige og økonomisk kontroll av den utførenes arbeid, som for eksempel kontroll av målebrev og fakturaer. 
 • Kontrollere utførelsen av arbeidene med fokus på teknisk kvalitet, HMS/SHA-arbeider inkludert oppfølgingen av entreprenørens egen kvalitetskontroll og gjennomføringen av byggherrens stikkprøvekontroll. 
 • Oppfølging av avtaler med utbyggere/entreprenører og kontroll av teknisk utførelse for kommunaltekniske anlegg som skal overtas av kommunen.

Følgende kvalifikasjoner vil bli vektlagt:
 • Utdannelse som bachelor/teknisk fagskole med fagbakgrunn innen vann, avløp og vei samt relevant praksis fra prosjekt-utbyggingsvirksomhet.  
 • Erfaring fra byggeledelse/entreprenørvirksomhet for VVA-prosjekter vil vektlegges.  
 • God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne. 
 • Selvstendig, initiativrik og resultatorientert arbeidsform.
 • Grunnleggende kunnskaper innen NS 3420, NS 8405 og NS 8407.
 • Kunnskaper innen HMS og byggherreforskriften. 
 • Førerkort kl. B. 
Personlige egenskaper
 • Har gode samarbeidsegenskaper. 
 • Har stor arbeidskapasitet og god fagkompetanse. 
 • Har en strukturert og målrettet arbeidsstil. 
 • Er initiativrik, selvstendig og systematisk. 
 • Er løsningsorientert.

 Det vil ved tilsetting bli lagt vekt på motivasjon for stillingen og personlig egnethet


Vi tilbyr
 • Krevende og interessante arbeidsoppgaver i et godt fagmiljø. 
 • En stilling med mulighet for økt ansvar og variasjon i prosjekter.
 • Gode forsikrings- og pensjonsavtaler. 
 • Lønn etter avtale. 

Annet

Aktuelle søkere vil bli invitert til intervju.

Søkere må benytte elektronisk søknadsskjema.

Dokumentasjon på utdanning og praksis legges ved søknaden. 

Arbeidsplassene i Bodø kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn.  

Bodø kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.  

Fast ansatte i Bodø kommune med fortrinnsrett som overtallig, avklart omplasseringskandidat på bakgrunn av helse eller som ønsker å øke sin stillingsandel oppfordres til å søke.  

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste iht. Offentlighetsloven § 25 selv om søkeren har bedt om å bli unntatt offentlighet. Dette blir du i så fall varslet om.

For alle stillinger gjelder de regler som går fram av lover, reglement og gjeldende tariffavtale. Ved første gangs ansettelse i kommunen gjelder en prøvetid på 6 måneder. 

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt gjerne Ronny Pedersen, Seksjonsleder Plan og prosjekt, mobil Logg inn for å se kontaktinformasjon eller e-post .

Svein Ove Moen, Leder Vann og avløp, mobil Logg inn for å se kontaktinformasjon eller          e-post .

Søknad, CV og vedlegg sendes via lenke på denne siden. Har du spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon

Om arbeidsgiveren

Bodø er fylkeshovedstaden i Nordland, ligger på 67°17’N og er Nord-Norges nest største by. Bodø har ca 52000 innbyggere. Bodø er et moderne handels-, service-, administrasjon-, utdanning og kommunikasjonssentrum.

I mai 1816 fikk Bodø status som kjøpstad. Fra å telle 55 (!) mannlige innbyggere, vokste byen sakte fram til midten av 1860-årene, da snudde sildefisket opp ned på bysamfunnet i Bodø. Fra midten av 1880-årene opplevde man at silda ble borte og bodøværingene måtte innstille seg på en framtid med harde krav til den enkelte og usikkert utbytte av strevet.

27.mai 1940 ble Bodø lagt i ruiner av tyske bombefly. På 2 ½ time var det meste av gamle Bodø lagt i grus; mer enn 400 av byens ca. 600 bygninger ble totalt ødelagt. På noen få etterkrigsår ble Bodø gjenreist.

Bodøsamfunnet er preget av positivitet og vekst. Selv om det finnes de som hevder at det alltid blåser i Bodø, kan vi imidlertid strekke oss til å innrømme at det er rimelig god «gjennomtrekk» i byen. Og i den utstrekning det blåser litt, er det i så fall medvind!

Bodø er Europeisk kulturhovedstad 2024.

Les mer om Bodø Kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAR 22
  2023
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 24
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 26
  2023
  27 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAR 28
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Prosjektingeniør · Byggeplassveileder(Byggeplassleder) · SivilingeniørTekniker(anleggstekniker)
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Student
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
37 ledige stillinger

Se flere annonser

Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er
27.02.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
02.03.2023 Drammen
Complér Accounting er et frittstående regnskaps-, økonomi- og rådgivningsselskap med base i Bergen. Selskapet ble etablert i 2008.Vi har en
17.03.2023 Bergen
I AF Gruppen har rollen som HMS-leder spilt en svært viktig rolle i utviklingen av HMS-området siden tidlig 90-tallet. Våre
15.03.2023 Oslo
Vitenparken søker flere nye ansatte som kan forsterke vår stab av Vitenverter (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens Vitenverter bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken
14.03.2023 Ås
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
NAV søker ansatte med hjerte for mennesker og våre fagområder. Vår visjon er å gi mennesker muligheter, og dette gjør
14.03.2023 Bergen
Vis alle 38.478 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Bodø Kommune