<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Rådgiver ved Follo landbrukskontor Ås kommune

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Opplysninger om arbeidssted og stilling:

Follo landbrukskontor er et interkommunalt samarbeid mellom Frogn, Nesodden, Nordre Follo, Vestby og Ås, med Ås som vertskommune. Landbrukskontoret har ansvar for landbruksforvaltningen i disse kommunene, har fem stillinger og er plassert sentralt i Ås. Kontoret bidrar til bærekraftig arealforvaltning og tilrettelegger for økt matproduksjon og verdiskaping basert på landbruksressursene, miljøvennlig jordbruk og bærekraftig skogforvaltning. Sentrale oppgaver er deltakelse i kommunenes planprosesser, lov- og tilskuddsforvaltning i jord- og skogbruket og faglig bistand til andre virksomheter i kommunene.

Ny medarbeider vil få oppgaver knyttet til kontorets kjernevirksomhet, inkludert tilskuddsordninger i jordbruket og saksbehandling etter landbrukslovverk, og noe administrative oppgaver. Kompetansen til den som blir tilsatt vil ha betydning for konkretisering av oppgavene. Stillingen innebærer utstrakt kontakt med kollegaer i kommunene og brukere av landbrukskontorets tjenester.

Stillingen er fast.

Vi tilbyr:

 • En arbeidsplass med mulighet for personlig og faglig utvikling.
 • Et inkluderende arbeidsmiljø med engasjerte, motiverte og kompetente kollegaer.
 • Lønn i henhold til Ås kommunes lokale lønnspolitikk, bl.a. med tillegg for utvidet kompetanse og ansvar for enkelte stillinger.
 • Pensjons-, bank- og låneordninger i KLP. Arbeidsgiver betaler mellom 15-22 % av premie til ytelsesbasert- og livslang pensjonsordning og gruppelivsforsikring.
 • Kommunen betaler for tiden fritidsulykkeforsikring for sine ansatte.

Kvalifikasjoner:

 • Universitets- eller høyskoleutdanning på masternivå, fortrinnsvis innen landbruksfag.
 • Utdanning på bachelornivå kombinert med relevant erfaring fra arbeidsområdet kan kompensere for kravet til master.
 • God formuleringevne i norsk skriftlig og muntlig.
 • Førerkort for personbil.
 • Personlig egnethet tillegges stor vekt.

Vi ønsker deg som:

 • Har interesse for og god kjennskap til norsk landbruk.
 • Har god kjennskap til og helst erfaring fra offentlig forvaltning.
 • Har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
 • Er serviceinnstilt.
 • Har høy arbeidskapasitet og kan jobbe selvstendig.

Ås kommune er en IA-virksomhet og ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Alle kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke stilling uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn. I henhold til offentleglova kan søknaden offentliggjøres selv om du har bedt om å ikke bli oppført på offentlig søkerliste. Du vil i så fall bli varslet. Ås kommune ønsker ikke tilbud fra rekrutteringsfirma eller annonsører.

Om arbeidsgiveren

Ås er en kommune i Follo i Akershus. Kommunen grenser til Vestby, Frogn, Oppegård og Ski i Akershus og Hobøl i Østfold. Ås kommune er også hjemkommunen til Universitetet for miljø- og biovitenskap (UMB), tidligere Norges landbrukshøgskole (NLH). I kommunen ligger også en av Norges mest kjente fornøyelsesparker, Tusenfryd. Ås er en leirjordsbygd med relativt store gårdsbruk og betydelig korndyrking. Areal 102 km² Befolkning 15 324 (2008).

Ås kommune ligger 3 mil sør for Oslo. Offentlig Kommunikasjonen er godt utbygd, og det er bare 30 min. med tog fra Oslo. Bor du i Oslo, kan du kjøre mot trafikken til og fra jobb. Ås er i sentrum av Folloregionen, og det er bare 10 min. i bil til våre naboer Drøbak, Ski og Vestby. Kommunen har gode bo - og oppvekstmiljø, gode skoletilbud og mange kultur- og fritidstilbud.

Ås kommune har gode pensjons- og forsikringsordninger for sine ansatte. Alle medarbeidere tilsettes i Ås kommune med arbeidssted for tiden på det enkelte arbeidssted/etat. For øvrig gjelder ansettelses/lønnsvilkår i hht lover, kommunale bestemmelser og gjeldende tariffavtaler.

Les mer om Ås kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAR 31
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter

Se flere annonser

Techair AS er et scale-up selskap som holder til i Bergen. Selskapet har utviklet og opererer fjernstyrte løsninger for montasje
27.03.2023 Bergen
Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er
27.02.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
02.03.2023 Drammen
Complér Accounting er et frittstående regnskaps-, økonomi- og rådgivningsselskap med base i Bergen. Selskapet ble etablert i 2008.Vi har en
17.03.2023 Bergen
I AF Gruppen har rollen som HMS-leder spilt en svært viktig rolle i utviklingen av HMS-området siden tidlig 90-tallet. Våre
15.03.2023 Oslo
Vitenparken søker flere nye ansatte som kan forsterke vår stab av Vitenverter (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens Vitenverter bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken
14.03.2023 Ås
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Vis alle 40.105 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Ås kommune