<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Vi søker arkitekt/senior .NET utvikler til kontoret vårt i Fredrikstad! Itera

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Grunnmuren i Itera er kompetanse, og vi anser hver ansatt som en viktig byggestein. Våre ansatte er det viktigste vi har. Det er nemlig de som er Itera.

Reisen fortsetter på brygga i Fredrikstad

Itera sitt kontor i Fredrikstad åpnet mai 2021. Vi startet med lokasjon på Blender, men flyttet inn i byens flotteste lokaler allerede året etter da vi vokste oss ut av lokalene. Selv om vi har vokst oss større og blitt flere folk så har vi bevart den fantastiske gode energien blant gode kolleger. Bedre folk og kultur skal du lete lenge etter!

Hvem vi ser etter?

Vi har ambisjoner og vi har mål, og vi søker deg som trigges av å være med å nå disse sammen med oss. Du er en person som synes det er topp å ikke komme til allerede ferdig dekket bord , men heller trigges av å bygge og skape -- og det å gjøre en forskjell sammen med de gode kollegene dine.

Hva slags kompetanse ønsker vi at du har?

For at vi skal greie å nå disse ambisjonene vi har satt oss så trenger vi å komme i prat med deg som er litt over gjennomsnittet opptatt av teknologi, har programmert en i flere år og mener at du kan løse de utfordringer du får tildelt. Du liker å ha spesielt flinke kolleger rundt deg som du kan be om hjelp fra, og trenger andre råd så er du den første som tilbyr hjelp -- fordi det er bare slik du er. Du liker å gjøre en forskjell med den kunnskapen du har sammen med de du jobber med.

Om vi tar fag og kompetanseutvikling på alvor?

I aller høyeste grad! I Itera tror vi på å sette de ansatte i sentrum og la lidenskapen for fagmiljøer blomstre -- dette gjøres ved både egne fagmiljøer sentralt i Itera og ved vår egen kodeklubb i Fredrikstad. Hvis dette trigger nysgjerrigheten din så anbefaler vi at du tar kontakt med oss - leder for kontoret, Lise Eastgate er alltid klar for å ta en uformell kaffeprat.

Som en av våre utviklere sier: Det interne miljøet er noe av styrken i Itera. Lidenskapen for faget og deling av kompetanse gjør at vi får en sterkere tilknytning til hverandre.

Dette er hva Itera vil bety for deg i korte trekk

Itera kan best beskrives som et erfarent oppstartsselskap. Vi er totalt 700 teknologieksperter, designere, problemløsere og forretningsutviklere som jobber hver dag for å utgjøre en forskjell. Vi er solide og børsnoterte samtidig som vi fortsatt preges av entreprenørskap og store ambisjoner.

Vi har selvsagt konkurransedyktige betingelser, solide forsikringer, pensjonsordninger og aksjeprogram for ansatte, samt en rettferdig bonusordning.

I Itera vet vi at det er våre individuelle forskjeller som utgjør vår kollektive styrke. Vi har et gjennomgående fokus på mangfold og inkludering, og oppfordrer derfor alle kandidater til å søke.

Er du klar for å utgjøre forskjellen?

Ta kontakt med Lise Eastgate (Head of Itera Fredrikstad) på tlf.nr Logg inn for å se kontaktinformasjon eller Logg inn for å se kontaktinformasjon eller Mari Cecilie Grotli (Talent Acquisition Manager) på tlf.nr: Logg inn for å se kontaktinformasjon eller Logg inn for å se kontaktinformasjon dersom du ønsker å ta en hyggelig prat om stillingen eller høre mer om Itera Fredrikstad.
Adresse: Fredrikstad

Om arbeidsgiveren
Les mer om Itera

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Aktiv arbeidssøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er
27.02.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
02.03.2023 Drammen
Complér Accounting er et frittstående regnskaps-, økonomi- og rådgivningsselskap med base i Bergen. Selskapet ble etablert i 2008.Vi har en
17.03.2023 Bergen
I AF Gruppen har rollen som HMS-leder spilt en svært viktig rolle i utviklingen av HMS-området siden tidlig 90-tallet. Våre
15.03.2023 Oslo
Vitenparken søker flere nye ansatte som kan forsterke vår stab av Vitenverter (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens Vitenverter bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken
14.03.2023 Ås
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
NAV søker ansatte med hjerte for mennesker og våre fagområder. Vår visjon er å gi mennesker muligheter, og dette gjør
14.03.2023 Bergen
Vis alle 38.190 ledige stillinger

Bli kjent med oss