<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Brannvernleder Statens Vegvesen

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Om stillingen

Tunnelsikkerhet har fått økt oppmerksomhet og temaet er godt regulert gjennom nasjonalt og internasjonalt regelverk. Statens vegvesen skal ha god kontroll på tilstanden i tunnelene, og søker nå etter brannvernleder i divisjon Drift og vedlikehold avdeling Vest. Stillingen er plassert i seksjonsområde drift-3 som geografisk vil omfatte E 39 Flekkefjord – Sandvikvåg fk.  - E 134 Haugesund lufthavn – X E134 Røldal og Rv. 13 fra Stavanger til X Rv.13 Røldal. Det vil si 800 km veg med ca. 90 tuneller, derav 5 av disse undersjøiske. Tunnelene varierer i lengde, trafikk mengde og teknisk utstyr.

Arbeidsoppgaver:
Du vil inngå i seksjonen drift-3 og bidra med tekniske avklaringer sammen med tunnelforvalter, prosjektleder, byggeledere, og kontrollingeniør. Som brannvernleder vil du få et spesielt ansvar for en portefølje av tunneler som er klassifisert som særskilde brannobjekt i henhold til brann- og eksplosjonsvernloven.

Brannvernleder skal ta vare på brannvernet i tunnelene, gjennom å sikre at beredskapsplaner er oppdaterte, og ved å gjennomføre brannøvelser i samarbeid med brann- og redningsetater.

For utfyllende informasjon om hvordan sikkerhetsforvaltning i vegtunneler foregår, samt konkretisering av arbeidsoppgaver for en brannvernleder viser vi til Handbok R511 Sikkerhetsforvaltning av vegtunneler.

Brannvernleder rapporterer til seksjonsleder.

Kontorsted er fortrinnsvis Stavanger, men Haugesund kan vurderes. 

Noe reisevirksomhet må påregnes.


Kompetansekrav

Minimum treårig relevant utdanning fra universitet eller høyskole. Omfattende og relevant erfaring innen de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning. Relevant fagbakgrunn kan være: tunnel, veg, sikkerhet, beredskap, risikostyring eller brannfag. Søker må ha førerkort klasse B. 

Dersom du har tatt hele eller deler av din utdanning i utlandet, ber vi om en autorisert oversetting av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Det vil også bli lagt vekt på:

 • God skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk
 • God struktur og kunne håndtere en kompleks og hektisk hverdag
 • Selvstendighet og initiativ, samt være resultatorientert og ha god gjennomføringskompetanse
 • Gode samarbeidsevner og kunne bidra til et godt arbeidsmiljø
 • IT kunnskaper
Les dette før du søker!

Fyll inn søknadsskjemaet nøyaktig!

På grunn av kravene til utvidet søkerlistene må feltene for utdanning og erfaring fylles ut. Det er ikke tilstrekkelig å kun legge ved CV. Legg også ved relevante vitnemål og attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen mener at inkludering og mangfold gjør at vi blir bedre på å løse oppgavene våre. Vi ønsker flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne, innvandrerbakgrunn og hull i CVen, så om du kan krysse av for dette i jobbsøkerportalen, oppfordrer vi deg til å gjøre det. Får du jobben, vil vi naturligvis legge til rette for deg om du trenger det. Avkrysningene brukes kun til å sørge for at vi velger ut de rette kandidatene, i tillegg til anonymisert statistikk.

Søkerlista er offentlig

Åpenhet og gjennomsiktighet i forvaltningen er viktig, derfor vil alle som søker hos oss bli satt opp på den offentlige søkerlista om de ikke oppgir en god grunn. Om du har bedt om å ikke bli satt opp på lista, tar vi kontakt med deg hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt Sidsel Marianne Stokkebø tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon

Vi tilbyr

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med våre nye utfordringer.

Vi tilbyr deg også disse godene:

 • introduksjonsprogram og fadderordning
 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
 • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Om arbeidsgiveren

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7 500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

Visjon

På veg for et bedre samfunn.

Antall ansatte

7.500

Les mer om Statens Vegvesen

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAR 26
  2023
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAR 27
  2023
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAR 30
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 31
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
27 ledige stillinger

Se flere annonser

Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er
27.02.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
02.03.2023 Drammen
Complér Accounting er et frittstående regnskaps-, økonomi- og rådgivningsselskap med base i Bergen. Selskapet ble etablert i 2008.Vi har en
17.03.2023 Bergen
I AF Gruppen har rollen som HMS-leder spilt en svært viktig rolle i utviklingen av HMS-området siden tidlig 90-tallet. Våre
15.03.2023 Oslo
Vitenparken søker flere nye ansatte som kan forsterke vår stab av Vitenverter (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens Vitenverter bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken
14.03.2023 Ås
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
NAV søker ansatte med hjerte for mennesker og våre fagområder. Vår visjon er å gi mennesker muligheter, og dette gjør
14.03.2023 Bergen
Vis alle 39.121 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Statens Vegvesen