<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Sommerjobb i Sauda Statkraft

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Beskrivelse av bedriften

Statkraft har gjort ren energi mulig i over et århundre. Det er det vi tilbyr. 125 års ekspertise uten sidestykke for å forsyne verden med det den trenger mest. Fordi i kampen mot klimaendringer ser vi ikke fornybar energi som en del av løsningen - vi tror det er løsningen. Hos oss vil du forme en karriere som virkelig er fremoverlent med mange fantastiske muligheter og tilbud å matche.

Men det er mer arbeid som må gjøres - derfor trenger vi deg!

Jobb-beskrivelse

Har du lyst til å bruke kunnskapen din i praksis? Statkraft Energi AS -- region Sør-Norge tilbyr sommerjobber i Sauda.

En sommerjobb hos oss gir deg muligheten til å jobbe med faglig relaterte problemstillinger, samtidig som du blir kjent med energibransjen og Statkraft som arbeidsgiver. Du får jobbe sammen med våre faste ansatte og lærer mer om hverdagen i et selskap som er Europas største produsent av fornybar energi.

Det lyses ut flere sommerjobber ved kontoret i Sauda.

To studentstillinger vil ha oppgaver knyttet til både planleggings- og gjennomføringsfase for prosjekter i Statkrafts prosjektportefølje i Region Sør Norge.

Aktuelle prosjektyper er;

 • Damprosjekter, både betong- og fyllingsdam
 • Prosjekter innenfor elektro-mekanisk fagområde som turbin- og generatorprosjekter.

Det vil bli god oppfølging av sommerstudenter, og en får her en spennende mulighet til å reise rundt i regionen og ta del i prosjektene onsite .

En studentstilling vil ta del i oppgraderingsprosjekt knyttet til administrasjonsbygget i Sauda. Oppgaver vil være relatert til innvendig renovering og energieffektivisering.

Sommerprogrammet varer i 6 uker og inkluderer sosiale tilstelninger, bedriftsbesøk og felles oppgaver -- der en samler alle studentene knyttet til Sommerprosjektet i ulike bedrifter i Sauda.

Fellesopplegg vil være under utarbeidelse frem mot oppstart. Det vi håper å få til sammen med dere er:

 • Spennende fellesoppgaver om Sauda, rekruttering og bolyst
 • Sosiale sammenkomster der du bli kjent med de andre studentene. God mat og drikke. Aktiviteter som tennis, golf, kultur, minigolf og gjerne noen turer til fjells.
 • Bedriftsbesøk hos Eramet, Saudefaldene og annen industri i Sauda.
 • Bygge nettverk og ha det hyggelig!

Ytterligere informasjon

Statkraft tilbyr:

En karriere i Statkraft er meningsfylt -- hver eneste medarbeider bidrar til en reell forskjell for samfunnet og vår felles framtid. Sammen med faglig sterke kolleger i et godt arbeidsmiljø vil du være tett på produksjonen av den fornybare energien som skal være med å løse klimautfordringen vi står overfor. Samtidig som du kan være stolt av at ditt arbeid, kan vi også tilby mange andre fordeler:

 • Faglig og personlig utvikling i et konsern i sterk vekst
 • Et godt arbeidsmiljø preget av kompetanse, ansvarlighet og nyskaping
 • Mangfold med hensyn til alder, kjønn og kulturell bakgrunn

Lokasjon: Sauda

Statkraft forvalter kritisk infrastruktur og vi gjennomfører bakgrunnssjekk før ansettelse.
Adresse: Sauda

Om arbeidsgiveren

Statkraft er et ledende internasjonalt selskap innen vannkraft og Europas største leverandør av fornybar energi. Konsernet produserer vannkraft, vindkraft, solkraft og gasskraft og leverer fjernvarme. Statkraft er en global markedsaktør innen energihandel og har 3400 ansatte i 16 land.

 

Vi er opptatt av deg som student, som nyutdannet og som erfaren, rekrutterer årlig til våre sommerjobber, tverrfaglige sommerprosjekt og traineestillinger i Statkrafts internasjonale traineeprogram. Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har ambisjoner om å skape muligheter for Statkraft og som ønsker en spennende karriereutvikling i et innovativt og internasjonalt konsern med høy etisk standard. 

Visjon

I en verden med store klimautfordringer er Statkrafts kjerneprodukt mer etterspurt og verdifullt enn noen gang. Behovet for ren energi skaper betydelige vekstmuligheter. Statkraft har en unik posisjon for å ta del i denne veksten, og vil utvikle fornybar energi på en måte som støtter en positiv samfunnsutvikling.

Ambisjonen for Statkraft er å styrke posisjonen som en ledende internasjonal leverandør av ren energi. Dette skal gjøres ved å utnytte konsernets konkurransefortrinn og kjernekompetanse.

Les mer om Statkraft

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAR 23
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 24
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 27
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
5 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

 

Se flere annonser

Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er
27.02.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
02.03.2023 Drammen
Complér Accounting er et frittstående regnskaps-, økonomi- og rådgivningsselskap med base i Bergen. Selskapet ble etablert i 2008.Vi har en
17.03.2023 Bergen
I AF Gruppen har rollen som HMS-leder spilt en svært viktig rolle i utviklingen av HMS-området siden tidlig 90-tallet. Våre
15.03.2023 Oslo
Vitenparken søker flere nye ansatte som kan forsterke vår stab av Vitenverter (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens Vitenverter bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken
14.03.2023 Ås
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
NAV søker ansatte med hjerte for mennesker og våre fagområder. Vår visjon er å gi mennesker muligheter, og dette gjør
14.03.2023 Bergen
Vis alle 38.478 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Menneskene i Statkraft

Fakta om Statkraft