<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Har du erfaring med ledelse av anleggsprosjekter? Vår avdeling for konstruksjon på Vestlandet søker etter anleggsledere Mesta

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du være med å sikre at barn kommer trygt frem til skolen, at ingen blir forsinket på vei til jobb og at varene vi trenger kommer frem dit de skal; om det så er en strålende sommerdag eller en kald vinternatt? Da kan dette være jobben for deg!

Mesta Anlegg og spesialproduksjon er på jobb hver dag for å løse komplekse, tverrfaglige anleggsprosjekter - og svært spesialiserte oppdrag. Vi utfører alle typer anleggsarbeid inkludert veianlegg, sjøanlegg, vann- og avløp, sprenging, kraftforsyning, jernbane og grunnarbeid.

Hvorfor skal du jobbe i Mesta?
Du vil bli viktig i arbeidet med å opprettholde infrastrukturen; et samfunnskritisk oppdrag. Siden oppgavene vi skal løse er forskjellige, trenger vi folk med ulik bakgrunn som ser løsninger på nye og spennende måter. For å få dette til er det også viktig for oss med samarbeid og godt arbeidsmiljø på tvers av avdelinger. Hos oss får du en trygg arbeidsplass med gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi er opptatt av mangfold, likestilling, vi bryr oss ikke om hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Har du en annen bakgrunn enn mange andre, er det fint for oss. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn, kjønnsidentitet, seksuell orientering, religion, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

Det er slik vi hver dag får folk frem.

Vår enhet for anlegg og spesialproduksjon søker nå etter to anleggsledere. Vi ønsker å ansette en anleggsleder som jobber for prosjekter på og langs jernbane, og en anleggsleder med ansvar for dam og kraft produksjon. Arbeidsområdet for begge stillingene er landsdekkende, men med hovedvekt på Vestlandet og kontorplass på Voss. I samarbeid med prosjektleder vil du sørge for at prosjektenes økonomiske målsetninger oppnås, samt at kontraktsmessige forpliktelser overfor byggherre og underentreprenører ivaretas.

Hvem er du?
Som person er du løsningsorientert og ser muligheter. Du har kremmerånd og yrkesstolthet. Du evner å se noen dager frem i tid, liker å tilrettelegge for andre og lede praktisk arbeid. Du trives i en stilling med både fysisk arbeid ute på prosjekt og arbeidsoppgaver på kontoret. Du vil ha ansvar for personell og UE. Jobben krever at du er strukturert og selvgående, og du må være fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver og arbeidssted. Arbeidstid kan variere, og en må påregne at det blir en del nattarbeid, og muligens skiftordninger.

Følgende kompetanse og erfaring må også være på plass:

 • Det er ønskelig med erfaring fra anleggsteknisk
 • Førerkort klasse B og BE
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk
 • Anleggsleder for dam og kraft ønskelig med betongkompetanse
 • Anleggsleder inn mot jernbane prosjekter er det ønskelig med erfaring fra jernbane/prosjekt

Noen av arbeidsoppgavene dine:

 • Bistå prosjektleder med den daglige driften
 • Lede ulike prosjekter i samarbeid med prosjektleder
 • Holde oversikt på mengder/timelister og produksjonsgrunnlag
 • Planlegge og organisere vedlikehold og utnyttelse av avdelingens maskiner og spesialutstyr
 • Sikre effektiv utnyttelse av personell og maskiner (inkl. underentreprenører)
 • Sørge for dokumentasjon iht. eksterne og interne krav
 • Styre gjennomføringen av oppdraget i henhold til prosjektplan, økonomiske rammer, HMS og kvalitetsplan

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingene?

Ta kontakt med Prosjektleder Martin Bidne Borlaug for spørsmål vedrørende stillingen for Anleggsleder dam og kraft, tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Ta kontakt med Prosjektleder Jon Hermann Rivenes for spørsmål vedrørende stillingen for Anleggsleder jernbane, tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Enkelt å søke!

For å søke laster du opp CV' n og svarer på noen spørsmål som er relevant for stillingen. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev. Søknadsfrist er: 23.02.2023
Adresse: Voss

Om arbeidsgiveren

Hver dag, over alt, i hele Norge, er Mesta til stede der folk ferdes. Vi er til stede til en hver tid, for å sørge for at folk kommer trygt frem dit de skal. Med nesten 200 års erfaring med arbeid innen samferdsel, er vi i dag ledende innen vedlikehold og drift av vei i Norge.

 

Mesta ble etablert som et eget selskap i 2003. Før det var vi selve produksjonsenheten Statens Vegvesen. Siden Mesta ble etablert, har vi gått i gjennom ulike prosesser som gjør at vi i dag er et moderne selskap med spisskompetanse på infrastruktur.

 

Vei, bane, elektro, og energi er de fire store forretningsområdene våre. Vår lange historie med bygging og vedlikehold av vei, gjør at vi i dag kan fortsette med å vedlikeholde og etablere infrastruktur. På denne måten opprettholder vi vårt største mål:

 

Mesta FÅR FOLK FRAM.

Les mer om Mesta

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • APR 03
  2023
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • APR 05
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
6 ledige stillinger
Traineeprogram

Se flere annonser

Techair AS er et scale-up selskap som holder til i Bergen. Selskapet har utviklet og opererer fjernstyrte løsninger for montasje
27.03.2023 Bergen
Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er
27.02.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
02.03.2023 Drammen
Complér Accounting er et frittstående regnskaps-, økonomi- og rådgivningsselskap med base i Bergen. Selskapet ble etablert i 2008.Vi har en
17.03.2023 Bergen
I AF Gruppen har rollen som HMS-leder spilt en svært viktig rolle i utviklingen av HMS-området siden tidlig 90-tallet. Våre
15.03.2023 Oslo
Vitenparken søker flere nye ansatte som kan forsterke vår stab av Vitenverter (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens Vitenverter bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken
14.03.2023 Ås
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Vis alle 40.861 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Mesta