<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

6 åring på Hamar søker superassistent Prima Assistanse

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Hei!

Jeg er en liten blid gutt på 6 år som er på jakt etter en superassistent som kan følge meg hjemme og litt ute på aktiviteter noen timer i uken og i helger. Stillingen vil i første omgang være en tilkallingstilling, med mulighet for fast stilling etter hvert.

Jeg er født med et sjeldent syndrom, som gjør at jeg har litt vanskeligheter med å snakke, men øver meg hver eneste dag og bruker litt tegn til tale og symboler som supplerende kommunikasjon. Det er ingen krav til at du kan tegn til tale fra før, men du må være villig til å sette deg litt inn i de aller viktigste ordene da dette er viktig for at jeg blir forstått og kan utvikle talespråket mitt. Jeg har ingen medisinske utfordringer og god motorikk, så du bør klare å holde tritt med meg når vi er ute blant folk.

Jeg er stort sett alltid blid og glad, og lett å bli glad i selv om jeg også har sterke meninger som kan gi litt utfordrende adferd innimellom.

På dagtid er jeg på skolen, men på ettermiddager, innimellom passiv natt og noen helger trenger jeg hjelp til litt mer enn det en 6 åring pleier og jeg søker derfor etter en person som kan bistå meg og avlaste mamma. Det kan hende jeg også ber deg om å bli med på reise en gang iblant sammen med familien min.

Jobben passer fint som en jobb ved siden av studier eller annen jobb.

Arbeidsoppgaver:

Være en ekstra omsorgsperson

Innimellom hente på skole

Hjelp med skolearbeid

Være med i bursdager eller når jeg er med venner hjem

Hjelp med kveldsstell og legging

Noe husarbeid

Avlaste mamma

Kvalifikasjoner:

Gode norsk kunnskaper

Førerkort klasse B

Må framvise politiattest (maks tre mnd gammel)

Fint om du har erfaring med lignende arbeid, men ikke et krav

Gjerne kunne tegn til tale, ikke noe krav

Personlige egenskaper:

Glad i barn

Rolig, men inkluderende

Pålitelig og presis

Initiativrik

Du må ikke være allergisk for hund og katt

Vi kan tilby:

Opplæring

Relevante kurs

Oppfølging av BPA leverandør

Spennende jobb

Godt og trivelig arbeidsmiljø

Frihet og ansvar

Konkurasedyktig lønn

Mamma vil være min arbeidsleder og du vil bli ansatt i Prima Assistanse. Ved eventuelle spørsmål, kontakt mamma på telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Merk! Av hensyn til ditt personvern tar vi ikke i mot søknader eller CV per e-post. Om du ønsker å bli vurdert til stillingen må du søke via rekrutterings-systemet vårt. Det gjør du ved å klikke "Søk her".

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/
Adresse: Ridabu

Om arbeidsgiveren
Prima Omsorgs / Assistanse er et anerkjent privat helse og omsorg og assistanse-firma som har som formål å tilrettelegge tjenester med høy kvalitet som passer den enkeltes behov. Vi har hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer en rekke steder i landet. For mer informasjon se www.primaomsorg.no og www.prima-assistanse.no Les mer om Prima Assistanse

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAR 29
    2023
    2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter

Se flere annonser

Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er
27.02.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
02.03.2023 Drammen
Complér Accounting er et frittstående regnskaps-, økonomi- og rådgivningsselskap med base i Bergen. Selskapet ble etablert i 2008.Vi har en
17.03.2023 Bergen
I AF Gruppen har rollen som HMS-leder spilt en svært viktig rolle i utviklingen av HMS-området siden tidlig 90-tallet. Våre
15.03.2023 Oslo
Vitenparken søker flere nye ansatte som kan forsterke vår stab av Vitenverter (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens Vitenverter bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken
14.03.2023 Ås
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
NAV søker ansatte med hjerte for mennesker og våre fagområder. Vår visjon er å gi mennesker muligheter, og dette gjør
14.03.2023 Bergen
Vis alle 38.190 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Prima Assistanse