<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Itera Digital søker Team-lead innen Data, AI og Analyse! Itera

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Itera Digital jobber sammen med våre kunder for å forstå hvordan digitalisering og teknologi påvirker deres forretning og omdanne deres visjoner til verdi. Enten vi bidrar med å sette retning, utvikle digitale produkter, drive digitale initiativer, fange verdien av data eller ta teknologiske veivalg, så er målet vårt alltid det samme -- akselerere våre kunders digitale transformasjon på en bærekraftig måte.

Vil du være med å slippe løs kraften fra data?

Ett av våre fremste satsingsområder er å hjelpe kunder fange verdien av data og bli mer datadrevne. Vi har et slagkraftig miljø der våre Data Engineers, Data Scientists, Data Analysts og ML Engineers hjelper kunder innen energi, finans og offentlig sektor løse sine mest krevende utfordringer. Vi skaper infrastruktur, prosesser og kultur som gjør data og analyse til en konkurransefordel for våre kunder. Vi jobber ofte også tverrfaglig med andre fagområder.

Nå vil vi gjerne høre fra deg som brenner for hvordan data kan skape verdi, for kunder og samfunn!

Om rollen

Som team-lead innenfor Data, AI og Analyse i Itera Digital blir du en del av ledelsen som bygger området i Norge og globalt for Itera som konsern.

Du vil ha overordnet ansvar for konsulentene i ditt team. Du vil ivareta og videreutvikle teamet, medarbeidere og deres faglige kompetanse ut fra behovene til våre kunder, i markedet og i tråd med våre store ambisjoner og offensive strategi. Dette innebærer blant annet å være en sterk drivkraft for kommersielle aktiviteter og kundedialog, holde oversikt over kundebehov, og koble riktig kompetanse, til riktig prosjekt og riktig kunde.

Du vil samarbeide tett med øvrige teamledere, fagledere, erfarne konsulenter og hele vår organisasjon. Du vil inngå i ledergruppen i Itera Digital, samt delta i utvidet ledergruppe i Itera Norge.

Hva vil bli dine viktigste arbeidsoppgaver?

 • Resultat- og personalansvar for ditt team og området Data, AI & Analyse
 • Sikre kommersiell vekst og være en aktiv bidragsyter i salg og forming av prosjekter
 • Utvikling av tjenester og løsninger som området tilbyr og leverer
 • Sikre fagutvikling og aktivt tilrettelegge for og drive kunnskapsdeling i selskapet
 • Fungere selv som rådgiver og lead i prosjekter

Hvem er du?

Som person tenker du strategisk, helhetlig og langsiktig. Du har driv, stor arbeidsglede, tar initiativ og tør utfordre. I tillegg tror vi at du har:

 • Erfaring fra utvikling, salg og leveranser innen området Data, AI & Analyse (teknisk eller ikke-teknisk)
 • Mer enn 5 år relevant arbeidserfaring, fortrinnsvis konsulenterfaring fra ledende rådgivningsmiljø
 • Gode mellommenneskelige egenskaper og et “people first” tankesett; du motiveres av å jobbe sammen med andre og mener at et godt arbeidsmiljø skapes gjennom utvikling av hverandre.
 • Har høyere utdannelse innen IT eller andre relevante fag
 • Er proaktiv og strukturert med stor gjennomføringsevne og arbeidskapasitet

Hva vi tilbyr vi deg?

 • Et sterkt faglig miljø, med fokus på tverrfaglig kompetanseheving. Vi holder flere interne kurs hver måned de alle som vil kan delta på tvers av fagområder. Hvert år har vi flere fagdager og fagkvelder der hele selskapet samles for å være, og lære, sammen. Du får i tillegg flere egenutviklingsdager hvert år som du bruker på det som bygger deg videre!
 • Som et børsnotert selskap ønsker vi at alle våre ansatte skal delta i vår vekstreise. Vi har konkurransedyktige betingelser, årlige aksjekjøpsprogram for ansatte, samt gode kollektive bonusordninger
 • Nye flotte kontorer i Oslo sentrum fra sommeren 2023
 • Sosialt miljø med turer, middager og en rekke aktivitetsgrupper som klatring, fotball, cageball, padeltennis, squash, sjakk, isbading, hengekøyeovernatting og løping.

Hvorfor Itera?

Itera kan best beskrives som et erfarent oppstartsselskap. Vi er solide og etablerte, men preges fortsatt av store ambisjoner og muligheter for å nå dem. Vi er over 700 rådgivere, prosjektledere, arkitekter, designere, og teknologer med ulik nasjonalitet, fordelt på 12 lokasjoner. Felles for alle er at vi hver dag arbeider for å hjelpe våre kunder med bærekraftig digital transformasjon. Vi kjennetegnes av tillit, likestilling, entreprenørskap og transparens. Vi har nordisk opphav, men en global tilnærming og kundemasse.

Vi setter tverrfaglighet høyt. Hos oss jobber det atomfysikere, oseanografer, designere, data scientists, utviklere og økonomer. Vi har flotte kontorlokaler, men bryr oss ikke så mye om hvor du jobber fra. Vi vet hva du er verdt og har selvsagt konkurransedyktige betingelser, solide forsikringer, pensjonsordninger, aksjeprogram for ansatte, sosiale aktiviteter og en bonusordning som vektlegger våre felles resultater.

Vil du være med å utgjøre en forskjell?

I Itera vet vi at det er våre individuelle forskjeller som utgjør vår kollektive styrke. Vi har et gjennomgående fokus på mangfold og inkludering, og oppfordrer derfor alle relevante kandidater til å søke. Vi ser frem til å høre fra deg! Søknader behandles fortløpende.

*For spørsmål, ta kontakt med Andreas Almquist (Direktør, Itera Digital) på tlf: Logg inn for å se kontaktinformasjon eller Mari Cecilie Grotli (Head of Talent Acquisition) på tlf: Logg inn for å se kontaktinformasjon *
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren
Les mer om Itera

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er
27.02.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
02.03.2023 Drammen
Complér Accounting er et frittstående regnskaps-, økonomi- og rådgivningsselskap med base i Bergen. Selskapet ble etablert i 2008.Vi har en
17.03.2023 Bergen
I AF Gruppen har rollen som HMS-leder spilt en svært viktig rolle i utviklingen av HMS-området siden tidlig 90-tallet. Våre
15.03.2023 Oslo
Vitenparken søker flere nye ansatte som kan forsterke vår stab av Vitenverter (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens Vitenverter bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken
14.03.2023 Ås
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
NAV søker ansatte med hjerte for mennesker og våre fagområder. Vår visjon er å gi mennesker muligheter, og dette gjør
14.03.2023 Bergen
Vis alle 38.190 ledige stillinger

Bli kjent med oss