<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Vi søker deg som vil bli drivende dyktig på Power Apps! Itera

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi snakker ofte om skjæringspunktet mellom teknologi, mennesker og prosesser -- og med Power Platform i verktøykassen så finnes det knapt bedre måter å skape magi for våre kunder!

I Itera er vi så heldige å ha Ulrikke Akerbæk som fagleder for Power Platform. Vi anbefaler deg å gå inn på hennes blogg ulrikke.akerbak.com for å lære mer om Power Platform og bli bedre kjent med en som du kan få muligheten til å jobbe med -- om dette er noe du også brenner for!

Vi fortsetter å vokse på brygga i Fredrikstad

Itera sitt kontor i Fredrikstad ble åpnet mai 2021 hvor vi startet med et kontor på Blender. Juli 2022 vokste vi oss ut og flyttet inn i byens flotteste lokaler på brygga med panoramautsikt over livet på ælva! Tross i stødig god vekst har vi tatt vare på det som er og har vært fokus fra starten -- den fantastisk fine kulturen vi har på kontoret! Bedre folk og trivsel skal du lete lenge etter!

Så hvem søker vi etter?

Vi leter etter deg som enten har erfaring med å jobbe med Power Platform, eller er en som har jobbet med Dynamics, SharePoint eller liknende og har lyst å bli bedre kjent med hva Power Platform er. Fellesnevneren er at du trigges av å jobbe i prosjekter med gode kolleger og spennende kunder, du er sulten på å lære og du har en ambisjon om å bli superdyktig på området! Du er en født lagspiller som trives godt med å dele kompetanse og tar gjerne imot råd fra andre når du står fast.

Hva kan vi tilby deg?

Utover et fantastisk godt miljø og superflinke kolleger (og et fantastisk kontorlokale!), så har vi en av Norges beste innen Power Apps som vil stå ved din side og være med å inspirere deg til å bli så drivende god du ønsker innen dette området.

Hvis du er som oss og digger å gjøre en forskjell, liker å engasjere deg og er lidenskapelig opptatt av kontinuerlig læring og kunnskapsdeling så håper vi at du inviterer deg selv til en uformell prat med Lise, vår energiske leder for kontoret i Fredrikstad.

Dette er hva Itera vil bety for deg i korte trekk

Itera kan best beskrives som et erfarent oppstartsselskap. Vi er 700 teknologieksperter, designere, problemløsere og organisasjonsutviklere som jobber hver dag for å utgjøre en forskjell. Vi er solide og børsnoterte, men preges fortsatt sterkt av entreprenørskap, store ambisjoner og muligheter til å nå dem.

Vi har konkurransedyktige betingelser, solide forsikringer som privat helse- og reiseforsikring, samt pensjonsordninger og aksjeprogram for ansatte og en rettferdig bonusordning.

I Itera vet vi at det er våre individuelle forskjeller som utgjør vår kollektive styrke. Vi har et gjennomgående fokus på mangfold og inkludering, og oppfordrer derfor alle kandidater til å søke.

Er du klar for å bli en del av stjernelaget vårt?

Ta kontakt med Lise Eastgate (Head of Itera Fredrikstad) på tlf.nr Logg inn for å se kontaktinformasjon eller Logg inn for å se kontaktinformasjon eller Mari Cecilie Grotli (Talent Acquisition Manager) på tlf.nr: Logg inn for å se kontaktinformasjon eller Logg inn for å se kontaktinformasjon dersom du ønsker å ta en prat om stillingen eller høre mer om Itera Fredrikstad.
Adresse: Fredrikstad

Om arbeidsgiveren
Les mer om Itera

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er
27.02.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
02.03.2023 Drammen
Complér Accounting er et frittstående regnskaps-, økonomi- og rådgivningsselskap med base i Bergen. Selskapet ble etablert i 2008.Vi har en
17.03.2023 Bergen
I AF Gruppen har rollen som HMS-leder spilt en svært viktig rolle i utviklingen av HMS-området siden tidlig 90-tallet. Våre
15.03.2023 Oslo
Vitenparken søker flere nye ansatte som kan forsterke vår stab av Vitenverter (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens Vitenverter bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken
14.03.2023 Ås
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
NAV søker ansatte med hjerte for mennesker og våre fagområder. Vår visjon er å gi mennesker muligheter, og dette gjør
14.03.2023 Bergen
Vis alle 38.478 ledige stillinger

Bli kjent med oss