<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Medisinsk Post 3, Drammen sykehus Sykepleier

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Hvem er du og hva kan du bidra med?

Vi ser etter sykepleiere som ønsker faglige utfordringer, ønsker seg et godt arbeidsmiljø og kan bidra til et godt fellesskap med fokus på læring og god pasientbehandling.


Hvorfor jobbe i Vestre Viken?

Som medarbeider blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene. Gjennom kvalitet, trygghet og respekt jobber vi sammen for å gi gode og likeverdige helsetjenester til de som trenger det!


Om oss:

Medisin 3 er en allsidig sengepost med fagområder innenfor hematologi, nefrologi, endokrinologi og infeksjon. Vi jobber godt godt tverrfaglig og det er alltid rom for å spørre om det er noe du lurer på.

Vestre Viken ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse og seksuell orientering. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.

Arbeidsoppgaver

Sykepleierne ved Medisin 3 jobber i tredelt turnus med for tiden arbeid hver 3.helg. Vi praktiserer helsefremmende turnus og ønsker for turnus blir imøtekommet så langt driften tillater det. Vi jobber med teamsykepleie og vektlegger godt teamarbeid også tverrfaglig. Sykepleierne ved Medisin 3 har som hovedoppgave pleie og behandling av våre pasienter.

Kvalifikasjoner

Vi trenger deg som:

  • Vil jobbe i et hektisk, men spennende fagmiljø
  • Har gyldig norsk autorisasjon som sykepleier
  • Kan gjøre deg godt forstått på norsk, eller annet skandinavisk språk. Både muntlige og skriftlige ferdigheter er nødvendig.
  • Har erfaring fra et eller flere av våre fagområder

Personlige egenskaper

Gode samarbeidsegenskaper og personlig egnethet vektlegges. Interesse for egenutvikling og ståpå-vilje er også en viktig egenskap. Du må også tåle høyt arbeidstempo i perioder og kunne prioritere de viktigste oppgavene først.

Vi tilbyr

  • Ansettelse i et sykehus som dekker mange fagområder og pasientgrupper. Hos oss får du delta i store fagmiljø, og vi har mange muligheter internt.
  • God opplæring til nye kolleger, gjennom egne kompetanseplaner for nyansatte og ledere.
  • Medlemskap i Vestre Vikens Velferdsforening med gode rabattordninger på aktiviteter, kulturarrangement og leie av ferieboliger i inn- og utland!
  • Ansettelse i en trygg offentlig virksomhet med gode pensjonsordninger.

Kontaktinformasjon

Torhild Wibe, Avdelingssykepleier, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Dronninggata 28
3004 Drammen

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Vestre VikenReferansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon58Stillingsprosent: 100%VikariatStartdato: 19.06.2023Sluttdato: 31.12.2024Søknadsfrist: 16.02.2023


Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Vestre Viken er et av landets største helseforetak med ca. 9 400 medarbeidere og har ansvar for spesialisthelsetjenester til omlag 500 000 innbyggere i 26 kommuner.

Våre somatiske sykehus er i Bærum, Drammen, Kongsberg og på Ringerike (inkludert Hallingdal sjukestugu i Ål). Innen feltet psykisk helse og rus har vi ansvar for Blakstad sykehus i Asker, fem distriktspsykiatriske sentre og barne- og ungdomspsykiatri. Vi har egne klinikker for medisinsk diagnostikk, prehospitale tjenester og intern service samt en sentral stab. Sentraladministrasjonen ligger i Drammen.

I tillegg til utredning, behandling og oppfølging av pasienter, driver vi medisinsk forskning, utdanning av helsepersonell og opplæring av pasienter og pårørende.

Se mer på www.vestreviken.no

Les mer om Medisinsk Post 3, Drammen sykehus

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.086 ledige stillinger

Fakta om Medisinsk Post 3, Drammen sykehus