<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Orange Cyberdefense Norge SOC Engineer

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Bli en del av Europas ledende selskap innen cybersikkerhet og arbeid som SOC Engineer

Hos Orange Cyberdefense vil du jobbe sammen med spesialister fra Security Operation Center (SOC) innen IT- og cybersikkerhetsområdet for å skape ett tryggere digitalt samfunn. Som medarbeider i et europeisk markedsledende selskap innen cybersikkerhet vil du få muligheten til å gjøre en reell forskjell ved å overvåke kundemiljøer, feilsøke, analysere og håndtere sikkerhetshendelser for noen av de største selskapene i Norge og Norden.

Hvis du deler vår lidenskap for cybersikkerhet og ønsker å utvikle din spesialistkunnskap på området sammen med lidenskapelige og kompetente kolleger, kan dette være din neste utfordring! 

Arbeidsoppgaver:

  • Overvåke kundemiljøer
  • Håndtere sikkerhetshendelser fra nettverksenheter og andre sikkerhetselementer
  • Utføre endringer i kundens sikkerhetsenheter og IT-miljøer
  • Ha teknisk dialog med kunder rundt utfordringer i deres IT-sikkerhetsmiljøer
  • Arbeide aktivt med feilsøking, incident & problemhåndtering
  • Arbeid med operasjonelle aktiviteter og proaktiv forbedring


Om rollen:

  • Sammen med dine kolleger være ansvarlig for støtte og drift av våre kunders sikkerhetsmiljøer
  • Arbeid med incident management, endringsledelse og problemhåndtering
  • Gi produkt / leverandørspesifikk teknologistøtte
  • Feilsøking og overvåking av nettverksenheter og programvare

I løpet av de første månedene vil du følge et introduksjonsprogram for å utdanne og sertifisere deg i våre leverandørprodukter som Check Point, Palo Alto Networks, Cybereason, Juniper, Pulse Secure, for å få best mulig grunnlag for å prestere i denne stillingen.


Vår SOC er vårt ansikt utad mot våre kunder, så vi forventer at du er profesjonell, har god serviceinnstilling og at du vil gjøre en forskjell.


Hvorfor oss?
En unik mulighet til å jobbe i et utfordrende miljø med de beste leverandørene og verktøyene. Du får tilbud om en spennende rolle i en bedrift som lever av IT-sikkerhet. Med den nyeste teknologien, de største kundene og en mulighet til å jobbe med ca 2500 ekstremt dyktige sikkerhetsspesialister over hele verden, er dette en mulighet til å bidra til å bygge et tryggere digitalt samfunn.

Et globalt selskap med lokal tilstedeværelse:

  • Vi føler oss som et lite selskap i den store gruppen – alle blir sett og kan gjøre en forskjell
  • Pålitelige eiere, store karrieremuligheter både lokalt og globalt


En "høyere betydning":

  • Vår lidenskap er vårt formål, å være en del av å bygge et tryggere digitalt samfunn. Vi har evnen, med det største nettverket i verden og IT-sikkerhet i vårt DNA. Vi ønsker å dele dette med våre kunder for å muliggjøre den digitale transformasjonen som er nøkkelen til en trygg samfunnsutvikling. 


Vår kultur:

  • Vi lever etter våre verdier (Modig, Engasjert og Profesjonell ) og har et stort fokus på å ha det gøy! Vårt motto er og vil alltid være: Våre ansatte kommer først
  • Vi ønsker å utfordre deg til utvikling hver eneste dag
  • Vi vil at våre ansatte skal ta initiativ og lede an – det er bedre å be om tilgivelse enn å be om tillatelse


Arbeidsplassen og kollegene dine
Kontoret ditt ligger i Oslo hvor du går inn i totalrenoverte fasiliteter med spillrom, shuffleboard og mer. Vi er ca 80 ansatte i regionen og du vil være en del av Security operations Center som er 12 ansatte. Teamet jobber tett med Service Delivery Managers og våre andre SOC, men først og fremst våre kunder.

Hvem er du?

  • Du tar initiativ og er nysgjerrig og interessert, selvdreven og ansvarsbevisst.
  • Du må være åpen for forandring, det eneste som er konstant rundt her er forandring. Vi ønsker at du kommer med forslag som bidrar til utvikling av vår avdeling, prosesser og tjenester.
  • Du har en analytisk evne, liker å løse problemer og utfordringer. Vi tror at du er en lagspiller som setter pris på å jobbe som et lag.
  • Du har videregående opplæring innen IT, fortrinnsvis innen Nettverk, Informasjonssikkerhet eller IT- Forensics.
  • Du har god kunnskap om nettverksruting og svitsjing. Det er også en fordel om du har kunnskap om brannmurer, Linux eller ITIL.
  • Det viktigste er at du er interessert i cybersikkerhet, ønsker å utvikle ferdighetene dine innen dette området og vokse sammen med oss.


Hva kan vi tilby deg?
Hos oss har vi kontinuerlig fokus på faglig- og personlig utvikling gjennom jevnlige utviklingssamtaler med nærmeste leder. Vi legger til rette for faglig påfyll og kompetanseheving gjennom månedlige fagkvelder på tvers av fagområdene, sertifiseringskurs, workshops og deltakelse på messer.

Å jobbe hos Orange Cyberdefense vil gi deg sjansen til å utvikle deg både personlig og profesjonelt. Nye utfordringer er våre favorittutfordringer. Orange Cyberdefense har et miljø med høy endringshastighet, rask beslutningstaking, kombinert med følsomhet overfor våre ansatte. Vi tror at ved å gi en atmosfære der vi prøver å ha det gøy på jobben og elsker det vi gjør, vil vi også få de beste sluttresultatene. 

Hvis du er interessert i stillingen, oppfordrer vi deg til å søke så snart som mulig!

Send inn søknad her

Om arbeidsgiveren

Orange Cyberdefense er cybersikkerhetseksperten i Orange Group. Som Europas ledende tilbyder av sikkerhetstjenester er vårt mål å bygge et tryggere digitalt samfunn. Vi er en trusselforsknings- og etterretningsdrevet sikkerhetstilbyder med uovertruffen tilgang til kjente og nye trusler.

Orange Cyberdefense har over 25 års ekspertise innen informasjonssikkerhet, med et team på mer enn 3000 eksperter, inkludert over 250 forskere og analytikere. Vi har et globalt nettverk som inkluderer 18 SOCs, 13 CyberSOCs og 4 CERTs som dekker hele verden, samt salg- og support i 160 land.

Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder en kombinasjon av global beskyttelse og lokal ekspertise for å adressere alle aspekter av trusselbildet. Orange Cyberdefense har etablert nære samarbeid med ledende teknologileverandører, og vi har samlet ekspertise innen cybersikkerhet, unike teknologier og solide prosesser i vår omfattende portefølje av administrerte tjenester. I Norge har Orange Cyberdefense kontor på Lysaker utenfor Oslo.

Les mer om Orange Cyberdefense Norge

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Student
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%

Se flere annonser

Vi søker nå etter en erfaren anleggsmekaniker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Avdeling Tunnel, som er
01.04.2024 Øvre Eiker
Til vår Avdeling Tunnel søker vi nå etter Ressursleder til våre yrkesarbeidere. Som Ressursleder har du personalansvar for ca. 70 yrkesarbeidere i
01.04.2024 Oslo
Stein inngår i nesten alt vi omgir oss med til daglig. Det er utenkelig for et moderne samfunn å klare
07.04.2024 Strand
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vi søker nå etter en ny leder som skal lede  vår driftskontrakt videre! Om du er interessert i å levere resultater
31.03.2024 Skien
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår Laboratorievirksomhet i Nord Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Bardu
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår asfaltvirksomhet i Trøndelag? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Hele Trøndelag
Vis alle 27.677 ledige stillinger

Fakta om Orange Cyberdefense Norge