<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

SOC Engineer Orange Cyberdefense Norge

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Bli en del av Europas ledende selskap innen cybersikkerhet og arbeid som SOC Engineer

Hos Orange Cyberdefense vil du jobbe sammen med spesialister fra Security Operation Center (SOC) innen IT- og cybersikkerhetsområdet for å skape ett tryggere digitalt samfunn. Som medarbeider i et europeisk markedsledende selskap innen cybersikkerhet vil du få muligheten til å gjøre en reell forskjell ved å overvåke kundemiljøer, feilsøke, analysere og håndtere sikkerhetshendelser for noen av de største selskapene i Norge og Norden.

Hvis du deler vår lidenskap for cybersikkerhet og ønsker å utvikle din spesialistkunnskap på området sammen med lidenskapelige og kompetente kolleger, kan dette være din neste utfordring! 

Arbeidsoppgaver:

 • Overvåke kundemiljøer
 • Håndtere sikkerhetshendelser fra nettverksenheter og andre sikkerhetselementer
 • Utføre endringer i kundens sikkerhetsenheter og IT-miljøer
 • Ha teknisk dialog med kunder rundt utfordringer i deres IT-sikkerhetsmiljøer
 • Arbeide aktivt med feilsøking, incident & problemhåndtering
 • Arbeid med operasjonelle aktiviteter og proaktiv forbedring


Om rollen:

 • Sammen med dine kolleger være ansvarlig for støtte og drift av våre kunders sikkerhetsmiljøer
 • Arbeid med incident management, endringsledelse og problemhåndtering
 • Gi produkt / leverandørspesifikk teknologistøtte
 • Feilsøking og overvåking av nettverksenheter og programvare

I løpet av de første månedene vil du følge et introduksjonsprogram for å utdanne og sertifisere deg i våre leverandørprodukter som Check Point, Palo Alto Networks, Cybereason, Juniper, Pulse Secure, for å få best mulig grunnlag for å prestere i denne stillingen.


Vår SOC er vårt ansikt utad mot våre kunder, så vi forventer at du er profesjonell, har god serviceinnstilling og at du vil gjøre en forskjell.


Hvorfor oss?
En unik mulighet til å jobbe i et utfordrende miljø med de beste leverandørene og verktøyene. Du får tilbud om en spennende rolle i en bedrift som lever av IT-sikkerhet. Med den nyeste teknologien, de største kundene og en mulighet til å jobbe med ca 2500 ekstremt dyktige sikkerhetsspesialister over hele verden, er dette en mulighet til å bidra til å bygge et tryggere digitalt samfunn.

Et globalt selskap med lokal tilstedeværelse:

 • Vi føler oss som et lite selskap i den store gruppen – alle blir sett og kan gjøre en forskjell
 • Pålitelige eiere, store karrieremuligheter både lokalt og globalt


En "høyere betydning":

 • Vår lidenskap er vårt formål, å være en del av å bygge et tryggere digitalt samfunn. Vi har evnen, med det største nettverket i verden og IT-sikkerhet i vårt DNA. Vi ønsker å dele dette med våre kunder for å muliggjøre den digitale transformasjonen som er nøkkelen til en trygg samfunnsutvikling. 


Vår kultur:

 • Vi lever etter våre verdier (Modig, Engasjert og Profesjonell ) og har et stort fokus på å ha det gøy! Vårt motto er og vil alltid være: Våre ansatte kommer først
 • Vi ønsker å utfordre deg til utvikling hver eneste dag
 • Vi vil at våre ansatte skal ta initiativ og lede an – det er bedre å be om tilgivelse enn å be om tillatelse


Arbeidsplassen og kollegene dine
Kontoret ditt ligger i Oslo hvor du går inn i totalrenoverte fasiliteter med spillrom, shuffleboard og mer. Vi er ca 80 ansatte i regionen og du vil være en del av Security operations Center som er 12 ansatte. Teamet jobber tett med Service Delivery Managers og våre andre SOC, men først og fremst våre kunder.

Hvem er du?

 • Du tar initiativ og er nysgjerrig og interessert, selvdreven og ansvarsbevisst.
 • Du må være åpen for forandring, det eneste som er konstant rundt her er forandring. Vi ønsker at du kommer med forslag som bidrar til utvikling av vår avdeling, prosesser og tjenester.
 • Du har en analytisk evne, liker å løse problemer og utfordringer. Vi tror at du er en lagspiller som setter pris på å jobbe som et lag.
 • Du har videregående opplæring innen IT, fortrinnsvis innen Nettverk, Informasjonssikkerhet eller IT- Forensics.
 • Du har god kunnskap om nettverksruting og svitsjing. Det er også en fordel om du har kunnskap om brannmurer, Linux eller ITIL.
 • Det viktigste er at du er interessert i cybersikkerhet, ønsker å utvikle ferdighetene dine innen dette området og vokse sammen med oss.


Hva kan vi tilby deg?
Hos oss har vi kontinuerlig fokus på faglig- og personlig utvikling gjennom jevnlige utviklingssamtaler med nærmeste leder. Vi legger til rette for faglig påfyll og kompetanseheving gjennom månedlige fagkvelder på tvers av fagområdene, sertifiseringskurs, workshops og deltakelse på messer.

Å jobbe hos Orange Cyberdefense vil gi deg sjansen til å utvikle deg både personlig og profesjonelt. Nye utfordringer er våre favorittutfordringer. Orange Cyberdefense har et miljø med høy endringshastighet, rask beslutningstaking, kombinert med følsomhet overfor våre ansatte. Vi tror at ved å gi en atmosfære der vi prøver å ha det gøy på jobben og elsker det vi gjør, vil vi også få de beste sluttresultatene. 

Hvis du er interessert i stillingen, oppfordrer vi deg til å søke så snart som mulig!

Send inn søknad her

Om arbeidsgiveren

Hos Orange Cyberdefense i Norge får du jobbe med dyktige og engasjerte medarbeidere som alle tror på og er stolte av arbeidet vi gjør. Vårt cybersikkerhetsarbeid utgjør en forskjell for landets største selskaper og offentlige organisasjoner med tusenvis av brukere. Med kontorer i hele Europa tilbyr vi også muligheten til å jobbe internasjonalt. Kun dine egne ambisjoner setter grenser!

Orange Cyberdefense er et selskap som stadig utfordrer og utvikles videre med sterke verdier som kompass i alt vi gjør. Sammen jobber vi hver dag for å realisere visjonen vår om å være Europas ledende cybersikkerhetsselskap. 

Vi følger alle drømmene våre, og vil du også følge drømmen din?

Les mer om Orange Cyberdefense Norge

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Ingeniørstudent automasjon - ferdig våren 2015
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%

Se flere annonser

Techair AS er et scale-up selskap som holder til i Bergen. Selskapet har utviklet og opererer fjernstyrte løsninger for montasje
27.03.2023 Bergen
Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er
27.02.2023 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
02.03.2023 Drammen
Complér Accounting er et frittstående regnskaps-, økonomi- og rådgivningsselskap med base i Bergen. Selskapet ble etablert i 2008.Vi har en
17.03.2023 Bergen
I AF Gruppen har rollen som HMS-leder spilt en svært viktig rolle i utviklingen av HMS-området siden tidlig 90-tallet. Våre
15.03.2023 Oslo
Vitenparken søker flere nye ansatte som kan forsterke vår stab av Vitenverter (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens Vitenverter bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken
14.03.2023 Ås
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal
14.03.2023 Bergen
Vis alle 40.105 ledige stillinger

Bli kjent med Orange Cyberdefense Norge

Fakta om Orange Cyberdefense Norge