<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Mesta Lærling 2023 - Elektro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet. Våre elektroinstallasjoner er nødvendig for sikkerheten til trafikanter langs vei og bane. Mesta Elektro har spesialkompetanse innen automasjons- og styringsløsninger, og store deler av virksomheten er knyttet til tekniske utrustninger i tunneler og langs vei.

Vi søker nå etter lærlinger til Mesta Elektro. Som lærling vil du få en spennende læretid, bli en del av et godt arbeidsmiljø og muligheter for arbeid i Mesta etter læretiden. Lærlingordningen organiseres gjennom lokale opplæringskontor, og som lærling vil du få tildelt egen mentor.

Vi søker etter lærlinger i området Hordaland og Sogn og Fjordane:

  • Prosjekt Elektro er landsdekkende. Reisevirksomhet og rotasjonsarbeid må påregnes
  • Aktuelle oppmøtesteder for Drift Elektro er Odda, Voss eller Kaupanger. Reisevirksomhet og rotasjonsordninger kan forekomme

Vennligst oppgi i søknaden om du ønsker å jobbe i prosjekt eller drift.

Som lærling vil du jobbe med:

  • Reparasjon og tilsyn med elektroinstallasjoner langs vei og tunnel
  • Installasjon, drift og vedlikehold av elektroinstallasjoner langs vei og tunnel
  • Etablering av nye elektroinstallasjoner langs vei og i tunnel
  • Arbeidsoppgaver i henhold til læreplan, samt generelle arbeidsoppgaver

Hvem er du?
Å være lærling i Mesta passer perfekt for deg som trives i en aktiv jobb og liker å jobbe sammen med andre. For å være aktuell må du fullføre og bestå Vg2 elenergi og ekom våren 2023 eller har fullført og bestått i 2022. Førerkort klasse B er et krav. 

Vi er opptatt av mangfold, likestilling, vi bryr oss ikke om hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Har du en annen bakgrunn enn mange andre, er det fint for oss. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn, kjønnsidentitet, seksuell orientering, religion, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

Det er slik vi hver dag får folk frem.

Hvorfor skal du bli lærling i Mesta Elektro? Hos oss vil du få god oppfølging og opplæring i henhold til læreplan, og tilknytting til opplæringskontor som følger opplæringen din frem til fagbrev. Lønn er i henhold til tariffavtale og særavtale. Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. Som lærling vil du bli en viktig brikke i arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

.

Er du nysgjerrig og vil vite mer? 

Ta kontakt med:

Hvordan søke?
For å søke laster du opp CVen din, karakterutskrift inkludert fravær og svarer på noen relevante spørsmål. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev. Søk på jobben så fort som mulig, men senest 25.03.2023. 

Vi ser frem til å høre fra deg! 



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Hver dag, over alt, i hele Norge, er Mesta til stede der folk ferdes. Vi er til stede til en hver tid, for å sørge for at folk kommer trygt frem dit de skal. Med nesten 200 års erfaring med arbeid innen samferdsel, er vi i dag ledende innen vedlikehold og drift av vei i Norge.

 

Mesta ble etablert som et eget selskap i 2003. Før det var vi selve produksjonsenheten Statens Vegvesen. Siden Mesta ble etablert, har vi gått i gjennom ulike prosesser som gjør at vi i dag er et moderne selskap med spisskompetanse på infrastruktur.

 

Vei, bane, elektro, og energi er de fire store forretningsområdene våre. Vår lange historie med bygging og vedlikehold av vei, gjør at vi i dag kan fortsette med å vedlikeholde og etablere infrastruktur. På denne måten opprettholder vi vårt største mål:

 

Mesta FÅR FOLK FRAM.

Les mer om Mesta

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter
4 ledige stillinger
Traineeprogram
Lærlinger

Se flere annonser

Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Ønsker du å jobbe med landets fremste kompetansemiljø innen tannhelse?Oris Dental Moa åpner 1. juni sentralt på Amfi Moa i
02.04.2024 Ålesund
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
03.04.2024 Oslo
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
02.04.2024 Oslo
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
24.03.2024 Oslo
Om trainee-stillingen:Som trainee vil du ta del i rådets daglige drift, men du vil også få et særlig ansvar for
01.04.2024 Nordkapp
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
03.04.2024 Oslo
Forsvarsbygg på Jørstadmoen treng sommarvikarar til ulike oppgåver. Vi ønsker å tilsette ca. 2-3 sommarvikarar til ulike oppgåver knytt til drift
19.04.2024 Lillehammer
Vis alle 39.818 ledige stillinger

Fakta om Mesta