<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Profilgruppa 2 TRAINEESTILLINGER INNEN ELEKTROTEKNIKK OG MATERIALTEKNOLOGI HOS FINNFJORD AS

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Finnfjord rekrutterer nyutdannede på Masternivå i traineestillinger innen Elektroteknikk og Materialteknologi. Som trainee hos oss knyttes du opp mot "Trainee Senja", en regional traineesatsing i Midt-Troms. Mer info nederst i utlysningsteksten.

 For oppstart sommer/høst 2023 ser vi etter trainee'er i følgende fagområder: 

  • Master/Sivilingeniør Elektroteknikk 
  • Master/Sivilingeniør Materialteknologi


SØK PÅ STILLINGEN HER: Trainee ved Finnfjord AS 2023 | Finnfjord AS (recman.no)


Elektroteknikk
Delta i eller lede prosjekter: modifikasjoner, vedlikehold og investeringer. Både i egen avdeling og på tvers av avdelinger.
Inngå i avdelingens daglige arbeidsledelse.
Driftsleders stedfortreder.

Materialteknologi
Inngå i prosessteamets ledelse for teknisk og metallurgisk oppfølging av smelteovnene.
Delta i FoU-aktiviteter for videreutvikling av våre metallurgiske prosesser.
Aktiviteter knyttet til ytre miljø.


For begge stillingene kreves

  • Utdanning på Master/Sivilingeniør nivå
  • Gode kommunikasjonsevner
  • Strukturert i arbeidsform
  • Følge våre verdier: ansvarlig, nysgjerrig og effektiv

Vi er ute etter deg som trives i et produksjonsmiljø der du er i kontakt med personer fra mange fagmiljøer. Du må kunne jobbe selvstendig og trives i en hektisk hverdag med mange praktiske utfordringer. 


Om Trainee Senja:
Som trainee hos Finnfjord AS får du delta i Profilgruppas "Trainee Senja" sammen med andre trainee'er fra ulike bedrifter og virksomheter i Midt-Troms. Profilgruppas trainee'er vil inkluderes i gruppens nettverk gjennom deltagelse i et omfattende årsprogram med tema og medlemsmøter, bedriftsbesøk og studieturer. Trainee'ene får også ta del i et mentorprogram sammen med ledere fra regionen.

Pro­filgruppas Traineeprogram "Trainee Senja" er et rekrutterings- og stabiliseringsprogram for Profilgruppa og Sjømatklyngen Senja sine medlemsbedrifter, deltagende kommuner og offentlige virksomheter. Hensikten er å tiltrekke seg unge og kompetente arbeidstakere med høyere utdanning, og sørge for at de blir værende i regionen gjennom å inkludere de faglig og sosialt i regionens arbeids- og samfunnsliv. Programmet har en varighet på 2 år, med oppstart i august 2023. 

Har du spørsmål knyttet til Trainee Senja? Ta gjerne kontakt med traineekoordinator Fredrik Olsen!

Følg oss gjerne på Facebook "Trainee Senja" og på Instagram @Traineesenja

SØK PÅ STILLINGEN HER: Trainee ved Finnfjord AS 2023 | Finnfjord AS (recman.no)

 

For mer info om Trainee Senja, ta kontakt med:

Fredrik Olsen kontaktes på mobil 42 11 577, eller e-post trainee@profilgruppa.no

Klikk her for å komme på Trainee Senja sin hjemmeside.
Følg oss gjerne på Facebook og på Instagram.

Om arbeidsgiveren

Trainee Senja (eid av næringsklyngen Profilgruppa) er et rekrutterings- og stabiliseringsprogram for Midt-Troms regionens næringsliv. Hensikten med programmet er å tiltrekke seg unge arbeidstakere med høyere utdanning, og sørge for at blir værende i regionen gjennom å inkludere de faglig og sosialt i regionens arbeids- og samfunnsliv.

Traineeprogrammet skal tilby interessante og varierte arbeidsmuligheter innenfor et bredt spekter av bransjer og stillinger, og tar til en hver tid utgangspunkt i bedriftenes behov. Traineene inkluderes i Profilgruppas nettverk gjennom deltagelse i et omfattende årsprogram med tema og medlemsmøter, bedriftsbesøk og studieturer, samt gjennom mentorveiledning fra ledere i regionen.

Traineene får tilgang til et nettverk av andre traineer ansatt hos andre bedrifter og virksomheter, i samme kull og fra tidligere kull. Traineene kan innad i gruppen planlegge og organisere bedriftsbesøk og andre sosiale samlinger, i tillegg til det faglige opplegget som de får delta på. Det er også muligheter for videreutdanning ved siden av jobb, gjennom samlingsbaserte årsstudier ved Studiesenteret Midt-Troms.

Trainee Senja er åpent for alle nyutdannede kandidater fra høgskole og universitet, innenfor fagområder som er relevante for bedriftene. Dette kan variere fra år til år. Sivilingeniører og ingeniører med fordypning i matte og fysikk, materialteknologi, produktutvikling, energi, klima og miljø, prosess- og gassteknologi, industriteknikk, byggeteknikk og vann og avløp – samt traineer med bakgrunn fra økonomi og administrasjon, fiskerifag, shipping management, HR og statsvitenskap er alle representert i programmet.

 

Les mer om Profilgruppa

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram

Se flere annonser

Vi søker nå etter en erfaren anleggsmekaniker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Avdeling Tunnel, som er
01.04.2024 Øvre Eiker
Til vår Avdeling Tunnel søker vi nå etter Ressursleder til våre yrkesarbeidere. Som Ressursleder har du personalansvar for ca. 70 yrkesarbeidere i
01.04.2024 Oslo
Stein inngår i nesten alt vi omgir oss med til daglig. Det er utenkelig for et moderne samfunn å klare
07.04.2024 Strand
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vi søker nå etter en ny leder som skal lede  vår driftskontrakt videre! Om du er interessert i å levere resultater
31.03.2024 Skien
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår Laboratorievirksomhet i Nord Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Bardu
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår asfaltvirksomhet i Trøndelag? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Hele Trøndelag
Vis alle 27.677 ledige stillinger