<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Aleris søker pasientkoordinatorer til vår avdeling for forsikringskunder Aleris

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er ambisiøse og søker kolleger som deler vårt brennende engasjement for å jobbe smartere - og sikre pasientforløp tilrettelagt for hver enkelt pasient så vel som for helsetjenesten.

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har et spennende fagmiljø med svært kompetente medarbeidere og et tverrfaglig team innenfor de fleste fagområder. Hos oss er det høyt tempo, varierte arbeidsdager, god logistikk og ikke minst et godt og trivelig arbeidsmiljø.

Vi søker nå en dyktig pasientkoordinator i fast heltidsstilling og i tillegg en vikar frem til august 2024 til vår avdeling for forsikringskunder. Er du engasjert og ønsker å bidra i vårt arbeid med å yte førsteklasse service til våre pasienter? Da vil vi gjerne ha nettopp din søknad!

Til begge stillingene søker vi etter autorisert helsesekretær, medisinsk sekretær eller tilsvarende som ønsker å arbeide i et spennende og bredt fagmiljø. Stillingene passer for de som liker å ha direkte pasientkontakt på telefon, yte rask og god service for timebestilling og oppfølging av pasientforløpet til våre forsikringspasienter. Vi håper å komme i kontakt med deg som har smil i stemmen, høy integritet og liker å bruke telefon og data som arbeidsverktøy. Du må ha et stort engasjement for pasienten, høy grad av serviceinnstilling og et brennende ønske om å levere gode helsetjenester. Det er en fordel om du har relevant erfaring - gjerne fra forsikringsmarkedet eller tilsvarende. Stillingen stiller krav om god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Arbeidsoppgaver:

·         Pasientkontakt via mail og telefon

·         Koordinering overfor både pasienter og forsikringsselskap

·         Posthåndtering

·         Fakturering

·         Timeplanlegging/operasjonsplanlegging

·         Rapportering

Personlige egenskaper

·         Du har gode samarbeidsevner og er en løsningsorientert lagspiller

·         Du liker å jobbe selvstendig og utvise fleksibilitet

·         Du er faglig trygg og engasjert

·         Du har en høy grad av serviceinnstilling

·         Evne til å jobbe med flere baller i luften samtidig

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og faglige utfordringer i et dynamisk og hyggelig arbeidsmiljø. Søknader vil bli behandlet fortløpende. Tiltredelse etter avtale.  For mer informasjon kontakt Rune Kjelsås, Direktør for forsikrings- og bedriftsmarked, tlf.: 90 72 23 63.      

Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus og medisinske sentre. Vi har som mål bidra til en bedre helsetjeneste for den enkelte pasient og for samfunnet. Våre pasienter skal oppleve medisinsk kvalitet og service utover det de forventer. Det krever at vi må jobbe smartere - og sikre pasientforløp tilrettelagt for hver enkelt pasient så vel som for en helsetjeneste med kapasitetsutfordringer. I Norge omsetter Aleris totalt for ca. 1,3 milliarder kroner. Vi har nærmere 800 medarbeidere ved 13 avdelinger spredt over hele Norge. Bli med å forme morgendagens helsetjeneste!

Om arbeidsgiveren

Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? 

Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus og medisinske sentre. Vi har som mål bidra til en bedre helsetjeneste for den enkelte pasient og for samfunnet. Våre pasienter skal oppleve medisinsk kvalitet og service utover det de forventer. Det krever at vi må jobbe smartere - og sikre pasientforløp tilrettelagt for hver enkelt pasient så vel som for en helsetjeneste med kapasitetsutfordringer. I Norge omsetter Aleris totalt for ca. 1,3 milliarder kroner. Vi har nærmere 800 medarbeidere ved 13 avdelinger spredt over hele Norge. 

Bli med å forme morgendagens helsetjeneste!

Les mer om Aleris

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Kontaktpersoner

Direktør Helseforsikring
Forsikringskoordinator

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • JUN 09
    2023
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Student
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Job søgende
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
4 ledige stillinger

Se flere annonser

AF Gruppen har hatt intern bedriftshelsetjeneste (BHT) siden 2008. BHT er godkjent av arbeidstilsynet og består i dag av seks
01.06.2023 Oslo
Vi søker en dyktig pukkverksarbeider til vårt massesenter i Hokksund.  Hokksund Massesenter har behov for å styrke laget og kapasiteten, og
29.05.2023 Øvre Eiker
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap
28.04.2023 Drammen
Regnskapsfunksjonen for de fleste forretningsenhetene i AF Gruppen er samlet i et shared service senter, Økonomiservice. Avdelingen består nå av
24.05.2023 Oslo
Regnskapsavdelingen holder til i lokalene til vårt flotte sykehus på Frogner og har ansvaret for alle våre sykehus og medisinske
22.05.2023 Oslo
Ønsker du å være med på å bygge opp en RiB-fagavdeling i Veidekke? Da kan dette være muligheten for deg!
16.05.2023 Oslo
Tar du signalet? Vi trenger dyktige sikkerhetskontrollører Veidekke Bane trenger flere dyktige fagfolkog søker deg som har kompetanse som sikkerhetskontrollør.
16.05.2023 Hele Norge
Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk
16.05.2023 Bergen
Vis alle 26.878 ledige stillinger

Bli kjent med Aleris