<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Vitenparken søker Vitenverter til sommeren Vitenparken Campus Ås

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vitenparken søker flere nye ansatte som kan forsterke vår stab av Vitenverter (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens Vitenverter bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken møteplass hvor barn og unge får muligheten til å utforske og lære innen realfag og bærekraftig utvikling. Våre Vitenverter er Vitenparkens ansikt utad! 

Er du den fødte formidler, en ekte teknologientusiast, brenner for innovasjon og bærekraft og/eller elsker å jobbe praktisk, da er du kanskje den personen vi ser etter? Vitenparken planlegger en sommerskole med mange spennende aktiviteter og er på jakt etter deg som vil skape grønne kunnskapsopplevelser.

Vitenparken skal levere både sommerskole, delta på festivaler og holde helgeaktiviteter gjennom sommeren.

Vitenparken søker deg som liker å formidle og gjerne kan være stjernen i små og store forsamlinger. Det er en fordel om du brenner for formidling innen realfaglige temaer som biologi, kjemi, matvitenskap, teknologi og programmering, bærekraft og innovasjon.

Sommerferieaktiviteter vil foregå på dagtid både på Ås og på ulike skoler i Oslo.

Det blir obligatorisk opplæring i forkant av oppleggene både innen pedagogikk, klasseledelse, førstehjelp og det faglige innholdet i aktivitetene.

Vitenparken Campus Ås er et av 13 regionale vitensenteret i Norge og jobber for å inspirere, og øke kunnskap om realfag og teknologi på kreative nyskapende måter. Vi anser oss selv som det grønne vitensenteret og benytter oss av det tverrfaglige tema bærekraft i flere av aktivitetene våre.

Våre vitenverter må derfor ønske å formidle kunnskap om mat, miljø og bærekraft med bakgrunn i relevant naturvitenskapelig forskning, og med utgangspunkt i Vitenparkens beliggenhet i universitetsparken på Ås.

Alle ansatte må ved ansettelse fremlegge vandelsattest.

Personlige egenskaper :

  • Du er blid, utadvendt og liker å formidle
  • Du er spesielt glad i å inspirere barn og unge, men også trygg nok til å formidle for voksne
  • Du er fleksibel og kreativ
  • Du er praktisk anlagt og løsningsorientert

Da kan det tenkes at nettopp du er den vi ser etter.

 I tillegg er det en fordel om du:

  • har erfaring innen enkel programmering eller andre realfag
  • er student ved NMBU eller andre universitet
  • kan jobbe hele uke 26 og 27
  • elsker vitenskap og brenner for bærekraft

Ønsket informasjon i søknaden:

Fortell oss litt om deg selv og hva som motiverer deg til å søke denne jobben. Beskriv gjerne hva du kan bidra med.  Hvilken erfaring har du med aktiviteter for barn og unge?

Om arbeidsgiveren

Vitenparken utvikler et nytt opplevelsessenter senter for mat, miljø og klima i hjertet av Campus Ås. En av våre hovedidéer er å bruke mat som iscenesettelse for et mangfold av tema innenfor alt fra matproduksjon, dyrking og landbruk til klimaendringer, landskapsplanlegging og fornybar energi.

Les mer om Vitenparken Campus Ås

Søknadsinformasjon

Send inn din søknad og CV til vitenskolen@vitenparken,no

For spørsmål, ta kontakt med pedagogisk leder Aiyana Hudgins på tlf.: 92205909

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

AF Gruppen har hatt intern bedriftshelsetjeneste (BHT) siden 2008. BHT er godkjent av arbeidstilsynet og består i dag av seks
01.06.2023 Oslo
Vi søker en dyktig pukkverksarbeider til vårt massesenter i Hokksund.  Hokksund Massesenter har behov for å styrke laget og kapasiteten, og
29.05.2023 Øvre Eiker
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap
28.04.2023 Drammen
Regnskapsfunksjonen for de fleste forretningsenhetene i AF Gruppen er samlet i et shared service senter, Økonomiservice. Avdelingen består nå av
24.05.2023 Oslo
Regnskapsavdelingen holder til i lokalene til vårt flotte sykehus på Frogner og har ansvaret for alle våre sykehus og medisinske
22.05.2023 Oslo
Ønsker du å være med på å bygge opp en RiB-fagavdeling i Veidekke? Da kan dette være muligheten for deg!
16.05.2023 Oslo
Tar du signalet? Vi trenger dyktige sikkerhetskontrollører Veidekke Bane trenger flere dyktige fagfolkog søker deg som har kompetanse som sikkerhetskontrollør.
16.05.2023 Hele Norge
Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk
16.05.2023 Bergen
Vis alle 26.878 ledige stillinger

Bli kjent med Vitenparken Campus Ås

Fakta om Vitenparken Campus Ås