<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Trainee innenfor IKT Bergen Næringsråd - Trainee Vest

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Bergen kommune er Vestlandets største arbeidsgiver, og våre ansatte skal bidra til å realisere Byrådets visjon om at Bergen skal være en aktiv og attraktiv by. Hensynet til grønn og bærekraftig utvikling skal være et overordnet prinsipp i kommunens planlegging og virksomhet, og bruk av teknologi, innovasjon og nye arbeidsmetoder skal være virkemidler for dette. Kommunen styrker nå sitt fagmiljø innen digitalisering og søker flere dyktige medarbeidere.

 

Trainee innenfor IKT i Bergen kommune

Seksjon for digitalisering og informasjon (SDI) søker etter en trainee til avdeling for Strategi og eierskap. Du som trainee skal være en ressurs som kan inngå i arbeid med oppfølging av kommunens avtaler innenfor IKT-området. 

Det er viktig at du kan delta i leverandørdialog og leverandørstyring som en del av avtaleforvaltning innenfor IKT-området. Du vil bistå i dialog med organisasjonen for å identifisere krav og behov i forhold til eksisterende avtaler innenfor IKT-området. Du har evnen til å se de store sammenhengene, men evner også å arbeide selvstendig i team. Du er engasjert, strukturert og løsningsorientert. Du ser viktigheten av god dokumentasjon og evner å etablere nettverk i en stor og kompleks organisasjon. God fremstillingsevne, muntlig og skriftlig, er også nødvendig. Du må også være villig til å arbeide med andre områder avhengig av den totale arbeidsmengde på seksjonen og hva som prioriteres.

Felles krav til alle som søker stilling som trainee

•    Minimum bachelorgrad innen relevante områder som teknologi, samfunnsvitenskap, økonomi og administrasjon
•    Maksimalt tre års arbeidserfaring etter endt studium
•    Norsk som arbeidsspråk - muntlig og skriftlig

Om deg

Våre ansatte er nysgjerrige og utforskende innenfor teknologi og metodikk, og evner til å se hvordan dette kan gjøres bruk av i våre løsninger. Det ønsker vi at du også er.

 

Som trainee i Bergen kommune får du

•    En spennende jobb i en kommune med over 20 000 ansatte
•    Lønn etter avtale
•    Faglig og personlig utvikling
•    Innsyn i en mangfoldig bedrift som få kjenner til
•    Mulighet til å etablere et stort og interessant nettverk
•    Fast jobb fra dag én
•    Faglig utvikling og nettverk gjennom Trainee Vest programmet 

Frem til søknadsfristens utløp vil vi behandle søknader og henvendelser konfidensielt. Det vil bli utarbeidet offentlig søkerliste. Hvis du har et ønske om unntak fra offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Dersom vi ikke kan imøtekomme ønsket ditt, vil du bli kontaktet om dette og få mulighet til å trekke søknaden.

Registrer din søknad med vitnemål/karakterutskrift og CV innen 11. april.

Ved spørsmål om Trainee Vest vennligst ta kontakt per epost NO.jeffersonwells.traineevest@jeffersonwells.no

Om arbeidsgiveren

Vi løfter og inspirerer!
Bergen Næringsråd er den største medlemsorganisasjonen for næringslivet i Bergensregionen med over 3000 medlemmer, som til sammen representerer mer enn 100.000 arbeidstakere.

Vi skal bidra til å sikre gode vekstvilkår for næringslivet gjennom langsiktig og sterk lokal, regional og nasjonal gjennomslagskraft.
Vi fungerer som brobygger mellom bedrifter, politikk/forvaltning og forskning
Vi skal fremme våre medlemmers interesser gjennom synliggjøring, påvirkning og nettverksbygging.

 

Hvordan gjør vi dette?
Bergensregionen utgjør et sterkt og mangfoldig næringsliv med sterke bransjer og verdensledende miljøer. Bergen Næringsråd skal vise frem mangfoldet og styrken i regionens næringsliv. Vi synliggjør næringslivet, næringslivets viktigste saker, og våre medlemmer gjennom aktiv bruk av sosiale medier, bransjespesifikke særtrykk, kronikker og dagsaktuelle saker i media.

Bergen Næringsråd har regionens største møtearena for næringsliv i kontakt med politikk, forvaltning, forskning og høyere utdanning. Her settes dagsaktuelle tema på dagsorden og til debatt.

Bergen Næringsråd er et unikt nettverk mellom ulike næringsaktører og mellom næringslivet og omverdenen.

Bergen Næringsråd setter dagsorden i aktuelle næringspolitiske saker, gjennom media og i kontakt med politiske miljø.

Les mer om Bergen Næringsråd - Trainee Vest

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 75%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram
   
   
   
   

Se flere annonser

AF Gruppen har hatt intern bedriftshelsetjeneste (BHT) siden 2008. BHT er godkjent av arbeidstilsynet og består i dag av seks
01.06.2023 Oslo
Vi søker en dyktig pukkverksarbeider til vårt massesenter i Hokksund.  Hokksund Massesenter har behov for å styrke laget og kapasiteten, og
29.05.2023 Øvre Eiker
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap
28.04.2023 Drammen
Regnskapsfunksjonen for de fleste forretningsenhetene i AF Gruppen er samlet i et shared service senter, Økonomiservice. Avdelingen består nå av
24.05.2023 Oslo
Regnskapsavdelingen holder til i lokalene til vårt flotte sykehus på Frogner og har ansvaret for alle våre sykehus og medisinske
22.05.2023 Oslo
Ønsker du å være med på å bygge opp en RiB-fagavdeling i Veidekke? Da kan dette være muligheten for deg!
16.05.2023 Oslo
Tar du signalet? Vi trenger dyktige sikkerhetskontrollører Veidekke Bane trenger flere dyktige fagfolkog søker deg som har kompetanse som sikkerhetskontrollør.
16.05.2023 Hele Norge
Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk
16.05.2023 Bergen
Vis alle 26.878 ledige stillinger

Bli kjent med Bergen Næringsråd - Trainee Vest