<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bergen Næringsråd - Trainee Vest Trainee BI-utvikler

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Fana Sparebank er en selvstendig sparebank med lange tradisjoner. Vi har en sterk posisjon i lokalmarkedet der vi lever ut vår visjon 'Nær der du er'. Bankens hovedkontor er på Nesttun i tillegg til avdelingskontor i Bergen Sentrum og Os sentrum. Personlig rådgivning og nære relasjoner til kunden ligger i vår kultur og vårt verdisett. Dette bekreftes gjennom høy kundetilfredshet. Vi har et stort fokus på utvikling av et godt arbeidsmiljø, og ble i 2022 kåret til en av ti beste arbeidsplasser i vår klasse av Great Place to Work Norge.

Bankens forvaltningskapital er på 30 milliarder kroner. Personmarked utgjør 80% og bedriftsmarkedet 20% av bankens totale utlån. Kjernevirksomheten er kundetilpasset rådgivning innenfor finansiering, sparing og forsikring. Banken har i tillegg stort fokus på å legge til rette for selvbetjening gjennom digitale kanaler. Vi ønsker å skape en tilpasningsdyktig, endringsvillig og inkluderende arbeidsplass, samt være proaktiv i arbeidet mot en bærekraftig omstilling. Konsernet består av Fana Sparebank, Fana Sparebank Eiendom og Fana Sparebank Boligkreditt, i tillegg til konseptene Himla Eiendomsmegling og Himla Banktjenester.

Hos oss er vi opptatt av kulturbygging og du må derfor kunne identifisere deg med bankens kjerneverdier som er 'ekte', 'smidig' og 'nytenkende'. Er du i tillegg opptatt av bærekraft, innovasjon og en dynamisk hverdag, passer du godt inn.

 

Brenner du for analyse og visualisering av data, og har lyst til å gjøre banksektoren mer datadreven? Da er dette jobben for deg. Vi bygger teknologi og miljø for datadeling og dataanalyse, og trenger flere som vil være med å løfte vårt innsiktsarbeid. Vi ser etter deg som synes det er spennende å jobbe med data og datamodellering fra idè til gjennomføring. Du liker å jobbe både selvstendig og i tverrfaglige team. Hos oss får du mulighet til å utvikle deg innenfor nye teknologiske plattformer, dataanalyser, modellering og mye mer. 

Arbeidsoppgaver:

Vi søker en trainee som skal være en støttespiller i bankens arbeid med forretningsutvikling innen datavarehus og skyteknologi. Traineen vil være en sentral deltaker i bankens IT-miljø, hvor vi jobber med en rekke ulike initiativ, både internt og eksternt ut mot kundene våre.

Vi er på jakt etter deg som har lidenskap for datavarehus og skyteknologi, og som ser muligheter i bruken av data og dataanalyser. Du vil jobbe tett sammen med dyktige dataanalytikere og utviklere. Du vil få en senior Business Intelligence-utvikler som mentor.

 

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være:

•    Bearbeidelse og tilrettelegging av data fra ulike kilder
•    Datamodellering
•    Oppsett av dataplattformer
•    Implementering og bruk av PowerBI i Office365. Lage datavisualiseringer basert på datauttrekk. 
•    Bidra til god visualisering av data og formidle analyser og innsikt på en oversiktlig måte
•    Jobbe tett med ulike avdelinger, for å identifisere behovene og kravene på tvers av virksomheten
•    Utprøving av metoder, teknologier og verktøy
•    Holde deg oppdatert på ny teknologi og kompetanse innenfor faget dataanalyse

 

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi ønsker søkere med høyere utdanning (master eller bachelor) innen teknologi, gjerne med spesialisering innenfor datavarehusteknologi og/eller skyteknologi. Du har dokumentert kompetanse innen fagfeltet, enten fra utdannelse eller gjennom annen erfaring. Du må beherske norsk godt både muntlig og skriftlig. 

Den rette kandidaten tilfører oss grunnleggende kunnskap og nye initiativer som kan løfte arbeidet med datavarehus og skyteknologi i banken.

 

Personlige egenskaper:

•    Analytisk, engasjert og glad i å se resultater av ditt arbeid
•    Engasjement for faget ditt, er nysgjerrig etter å lære og å bruke ny teknologi
•    Liker å grave deg ned i komplekse problemstillinger, og evner å se helheten i komplekse strukturer
•    Er nøyaktig, jobber strukturert og ikke er redd for å utfordre etablerte sannheter 
•    Selvgående og motiveres av å jobbe i en organisasjon i sterk vekst og med høyt tempo
•    Samarbeider godt med andre, deler din kompetanse og bidrar gjennom erfaringsutveksling til et godt faglig og sosialt miljø
•    Interesse for visuell dataanalyse, datamodellering, IT arkitektur og skyteknologi

 

Vi tilbyr: 

Vi tilbyr en spennende stilling hvor du får jobbe med den nyeste teknologien innenfor datavarehus og skytjenester. Du kommer til en arbeidsplass med stort engasjement og godt arbeidsmiljø. Med god støtte fra et kompetent og inkluderende miljø, vil du få gode muligheter til å utvikle deg i rollen. Du vil få være med å påvirke bankhverdagen til mange mennesker og utgjøre en forskjell, gjennom forbedring av eksisterende tjenester til utvikling av nye. Vi har halvtårs sprinter med prosjekter innenfor ulike områder hvor IT har en sentral rolle. 

Registrer din søknad med vitnemål/karakterutskrift og CV innen 11. april. Send inn søknad her

Ved spørsmål om Trainee Vest vennligst ta kontakt per epost NO.jeffersonwells.traineevest@jeffersonwells.no

 

Om arbeidsgiveren

Vi løfter og inspirerer!
Bergen Næringsråd er den største medlemsorganisasjonen for næringslivet i Bergensregionen med over 3000 medlemmer, som til sammen representerer mer enn 100.000 arbeidstakere.

Vi skal bidra til å sikre gode vekstvilkår for næringslivet gjennom langsiktig og sterk lokal, regional og nasjonal gjennomslagskraft.
Vi fungerer som brobygger mellom bedrifter, politikk/forvaltning og forskning
Vi skal fremme våre medlemmers interesser gjennom synliggjøring, påvirkning og nettverksbygging.

 

Hvordan gjør vi dette?
Bergensregionen utgjør et sterkt og mangfoldig næringsliv med sterke bransjer og verdensledende miljøer. Bergen Næringsråd skal vise frem mangfoldet og styrken i regionens næringsliv. Vi synliggjør næringslivet, næringslivets viktigste saker, og våre medlemmer gjennom aktiv bruk av sosiale medier, bransjespesifikke særtrykk, kronikker og dagsaktuelle saker i media.

Bergen Næringsråd har regionens største møtearena for næringsliv i kontakt med politikk, forvaltning, forskning og høyere utdanning. Her settes dagsaktuelle tema på dagsorden og til debatt.

Bergen Næringsråd er et unikt nettverk mellom ulike næringsaktører og mellom næringslivet og omverdenen.

Bergen Næringsråd setter dagsorden i aktuelle næringspolitiske saker, gjennom media og i kontakt med politiske miljø.

Les mer om Bergen Næringsråd - Trainee Vest

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Ingeniør / Programmerer
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
5 ledige stillinger
Traineeprogram




   
   
   
   

Se flere annonser

Vi søker nå etter en erfaren anleggsmekaniker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Avdeling Tunnel, som er
01.04.2024 Øvre Eiker
Til vår Avdeling Tunnel søker vi nå etter Ressursleder til våre yrkesarbeidere. Som Ressursleder har du personalansvar for ca. 70 yrkesarbeidere i
01.04.2024 Oslo
Stein inngår i nesten alt vi omgir oss med til daglig. Det er utenkelig for et moderne samfunn å klare
07.04.2024 Strand
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vi søker nå etter en ny leder som skal lede  vår driftskontrakt videre! Om du er interessert i å levere resultater
31.03.2024 Skien
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår Laboratorievirksomhet i Nord Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Bardu
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår asfaltvirksomhet i Trøndelag? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Hele Trøndelag
Vis alle 27.677 ledige stillinger