<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Sandsli bo- og aktivitetssenter, Bergen kommune Personalkonsulent

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Sandsli bo- og aktivitetssenter søker nå etter ny personalkonsulent i 100% fast stilling. 

Sandsli bo- og aktivitetssenter er et senter med sykehjem og omsorg pluss boliger som drives under Etat for sykehjem i Bergen kommune. Vi åpnet høsten 2020 og har et topp moderne bygg med høy standard. Vi yter heldøgns tjenester til 150 beboere og vel 200 ansatte jobber hos oss.

Som personalkonsulent vil du få en viktig rolle i vår organisasjon. Du vil arbeide tett opp mot enhetsleder og 9 avdelingsledere. Det er viktig for oss at du arbeider selvstendig, og at du drives av å skape resultater sammen med andre. 

Vi kan tilby en dynamisk arbeidshverdag med mye som skjer. Hos oss er ingen dager like og du må trives med at flere parallelle prosesser foregår på samme tid.  


Arbeidsoppgaver

Vi søker etter en personalkonsulent som vil bidra til videre utvikling av vår organisasjon i tett samarbeid med enhetsleder og resten av ledergruppen. 

Personalkonsulent skal bistå og veilede ledere i personalfaglige spørsmål og personalsaker, og skal ha særlig fokus på arbeidsmiljø og være en pådriver i enhetens HMS-arbeid. Du skal bidra til godt samarbeid med NAV, bedriftshelsetjenesten, verneombud, tillitsvalgte og andre samarbeidspartnere. Du vil få hovedansvar for månedlig lønnskjøring i samarbeid med kontorfaglig konsulent. Du vil få medansvar for å utarbeide arbeidsavtaler og føre endringer av lønns- og personalopplysninger i gjeldende fagsystem. Videre vil du få ansvar for å lede utvalgte rekrutteringsprosesser i samarbeid med ledergruppen, og du skal støtte ledere i interne onboarding og offboaring prosesser.

Personalkonsulenten inngår i sykehjemmets ledergruppe, og det forventes at du er en pådriver og en bidragsyter i arbeidet med å etablere og bygge opp en positiv organisasjonskultur.

Kvalifikasjoner

  • Du må ha 3-årig utdanning på høyskole/universitet, minimum bachelornivå innen administrasjon/organisasjon/ledelse/jus/personal.
  • Du må ha god kunnskap om gjeldende lov- og avtaleverk på personalområdet, og det er fordel med kjennskap til kommunal/offentlig forvaltning.
  • Du må ha gode IKT-kunnskaper. Det er en fordel med kjennskap til systemer som BK360, RS og UBW HR.   
  • Det er ønskelig med erfaring fra lignende stillinger som f eks operativt HR-arbeid, samt erfaring fra endrings- og omstillingsprosesser.
  • Fremmedspråklige søkere med utdanning utenfor Norden må dokumentere bestått nivå B2 i norsk. Du må kunne vise til god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Personlige egenskaper

Du er en som har lyst til å utvikle organisasjonen videre i samarbeid med ledergruppen og enhetsleder. Du må derfor være en positiv og omgjengelig person som evner å jobbe selvstendig, strukturert og målrettet. Du er også en som raskt skaffer deg oversikt og har evne til å se helheten. Som personalkonsulent må du evne å møte dine medarbeidere med god dialog, åpenhet og respekt. Du må være trygg i rollen som veileder, og må kunne støtte ledere og medarbeidere innen ditt ansvarsområde. Verdien av å skape en samlende og åpen arbeidsplass må være viktig for deg, og du må vise dette i måten du kommuniserer på. Er du en som lytter til andres meninger, involverer og kommuniserer godt, da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi tilbyr

  • Et spennende og utfordrende arbeid med å videreutvikle en ny organisasjon.
  • Mulighet for interne og eksterne kurs.
  • Godt tverrfaglig samarbeid.
  • God opplæring.
  • God pensjonsordning, og ulykkes- og gruppelivsforsikring.

Kontaktinformasjon

Elisabeth Søreide Heggholmen, Enhetsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon
Ida Sandvoll, Personalkonsulent, Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Sandslimarka 249
5254 Sandsli

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Bergen kommune Referansenr.: Logg inn for å se kontaktinformasjon53 Stillingsprosent: 100% Fast Søknadsfrist: 02.04.2023

Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Bergen kommune søker motiverte medarbeidere som er kompetente, åpne, pålitelige og samfunnsengasjerte. Kvalitet i tjenestene skapes gjennom godt arbeidsmiljø og mangfold blant ansatte.

Les mer om Sandsli bo- og aktivitetssenter, Bergen kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om Sandsli bo- og aktivitetssenter, Bergen kommune