<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

HRP søker prosjekt- og byggeleder til Vestfold og Telemark HRP

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi søker prosjekt- og byggeledere innenVei, VA og kommunalteknikk

Er du fremoverlent og vil være en del av Norges viktigste samfunnsbygger?

HRP har siden etableringen i 2005 vokst fra 3 til 500 ansatte og er i dag et av Norges største prosjektadministrative selskaper. Selskapet har lang erfaring med en rekke større byggverk, samferdselsprosjekter og kommunaltekniske prosjekter. I tillegg til prosjektledere og byggeledere har vi arkitekter og rådgivere med bred erfaring fra alle prosjektets faser. HRP er i drivende utvikling og vekst, og nå trenger vi enda flere gode hoder inn i et konsulentselskap som legger stor vekt på at de ansatte skal glede seg til å gå på jobb hver dag!

Kontoret i Larvik er en del av Region Oslofjord, sammen med Lillesand, Drammen, Oslo og Fredrikstad. Regionen teller over 100 prosjekt- og byggeledere som i det daglige jobber med tverrfaglige utfordringer i ulike prosjekter, og hvor ambisiøse fagfolk og ledere jobber sammen for å bygge selskap, forretning og kultur, og utvikle gode ledere på byggherresiden. Gjennom organisk vekst har vi bygget et sterkt fagmiljø, som vi skal styrke ytterligere ved å knytte til oss kandidater med rett kompetanse og personlige egenskaper. Sammen skal vi løfte regionen videre!

I denne anledning ser avdeling i Vestfold og Telemark nå etter en ny kollega som har erfaring med prosjektledelse og/eller byggeledelse av private og offentlige byggeprosjekter. De dyktigste folka -- sånne som deg -- har sannsynligvis tanker om hvilke prosjekter, roller og oppgaver som er interessante for egen utvikling. Det er også vi opptatt av.

Hva tilbyr vi?

 • Hos oss får du muligheten til å være med på å jobbe, bygge, forme og å utvikle i et meget trivelig arbeidsmiljø med mange dyktige kollegaer som ønsker å spille på lag med deg.
 • De ansatte i selskapet bruker ord som: fleksibilitet, stolthet, problemløsning, innflytelse, åpenhet, ambisjoner og frihet, når de skal beskrive kulturen hos oss med et ord. Vi tror at disse faktorene sammen er hovedgrunnen til at vi gang på gang kommer på listen over Norges beste arbeidsplasser, gjennom Great Place to Work undersøkelser.
 • I HRP har du som medarbeider en ekstremt høy grad av frihet og fleksibilitet i hverdagen. Vi vet at arbeidsdagen blir så mye morsommere når du kan være med å bestemme, derfor er det ingen leder her som henger over skulderen din i hverdagen. Du er din egen leder og vi tror på at du selv kan styre dine egne prosesser og prosjekter.
 • Her er det store karrieremuligheter hos Norges raskest voksende PA-selskap, og du vil få gode utviklingsmuligheter gjennom HRP Academy.
 • Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger.
 • Hos oss vil du jobbe i et godt etablert og tverrfaglig miljø. De ansatte ved avdelingen jobber med prosjektledelse, byggeledelse, kontrollingeniør, teknisk prosjektledelse, tekniske byggeledelse, miljøledelse, energiledelse og SHA-ledelse av private og offentlige byggeprosjekter. Typiske prosjekter vil være vei, bane, broer, VA-prosjekter, renseanlegg, anleggsprosjekter, etc.

Relevante arbeidsoppgaver for stillingen:

 • Prosjektledelse på store og små prosjekter for offentlige og private kunder
 • Være rådgiver og bistå prosjektorganisasjonen på byggherresiden
 • Kommunisere kundens krav og behov, og være en fasilitator
 • Prosjektutvikling, risikovurdering og kalkulering, anskaffelse av rådgivere og entreprenører, og prosjektledelse med oppfølging av fremdrift, økonomi og endringer, og kvalitet
 • Delta i utvikling av eget fagmiljø og avdeling

Dine Kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning innen bygg- og anleggsfag på minimum 3 års ingeniørutdannelse (Bachelor/Master/Siv.ing)
 • Minimum 5 års relevant erfaring fra prosjekt- eller byggeledelse innen vei, VA, bane og kommunalteknikk
 • Erfaring med ulike entrepriseformer (samspill, NS 8405/8406, 8407)
 • Kjennskap til relevante norske lover og regler (f.eks. kontraktstandarder, Arbeidsmiljøloven, Byggherreforskriften, etc.)
 • Gode ferdigheter i norsk -- både skriftlig og muntlig

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er en engasjert og målrettet arbeidstaker, en god medarbeider og en nettverksbygger, godt kjent med bransjen, og deg som er villig til å lære og utvikle deg i takt med selskapet. Du har et ønske om å komme inn i vår organisasjon og bidra til videre vekst. I tillegg ser vi for oss at du har god kjennskap til å lede prosjekter innen Vei, VA og kommunalteknikk.. gjerne med ingeniørbakgrunn.

Resten tenkte vi å ta om over en kaffekopp her i de nye kontorlokalene våre på Ringdalskogen 8 i solfylte Larvik. Da kan vi få vist fram kontorpulten som står klar, og noen av de hyggelige folka her.

Virker dette som en spennende mulighet? - Send inn din søknad, så kan vi bli kjent!

I mellomtiden, sjekk gjerne ut vår hjemmeside for mer informasjon: Hjem - HRP AS

Med vennlig hilsen,

Anders Meland/Avdelingsleder Oslofjord - Vestfold og Telemark
Adresse: Larvik

Om arbeidsgiveren

HR Prosjekt AS er Norges største norskeide leverandør av konsulenttjenester innen bygg og anlegg, innen offentlig og privat sektor. Eiere i HRP er det svenske investeringsselskapet Broviken, gründeren Helge Rustand og nøkkelmedarbeidere i selskapet. Vår visjon er å bli Norges viktigste samfunnsbygger. HRP har over 400 ansatte, fordelt på 18 regionskontor i Norge og hovedkontor i Oslo. Selskapet satser særskilt på et godt arbeidsmiljø og ble i mars 2020, som det eneste av de store rådgivingsselskapene innen bygg og anlegg, sertifisert som Great Place To Work. I 2017 ble HRP kåret til Gaselle for 8. året på rad.

Les mer om HRP

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris er Norges største private helseforetak med sykehus og medisinske sentre fra Agder i sør til Tromsø i nord. Nå
09.06.2023 Tromsø
Vi er på jakt etter erfarne utviklere med lidenskap for programvareutvikling. Du må like å løse utfordringer og utvikle i
08.06.2023 Trondheim
Aleris Stavanger holder til i nye og topp moderne lokaler i Lagårdsveien 80. Vi er et spennende fagmiljø med et
07.06.2023 Stavanger
Valdresbygg er på utkikk etter dyktige håndverkere. Fagbrev er ikke et krav, relevant erfaring kan kompensere for dette. Vi ser
07.06.2023 Nord-Aurdal
Til vårt verksted på Hamar, distrikt Innlandet, søker vi deg som liker å ta initiativ og som har lyst å
07.06.2023 Hamar
Til vår anleggsvirksomhet ser vi nå etter en ny Dokumentstyrer. I denne stillingen vil du få muligheten til å bidra inn
07.06.2023 Oslo
AF Gruppen har hatt intern bedriftshelsetjeneste (BHT) siden 2008. BHT er godkjent av arbeidstilsynet og består i dag av seks
05.06.2023 Oslo
AF Gruppen har hatt intern bedriftshelsetjeneste (BHT) siden 2008. BHT er godkjent av arbeidstilsynet og består i dag av seks
01.06.2023 Oslo
Vis alle 26.925 ledige stillinger

Bli kjent med HRP

Fakta om HRP