<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Hunkemöller søker midlertidig butikksjef til vår butikk i Vestby Fashion Outlet Hunkemöller Norway Avd Vestby

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Brenner du for mote og service, og elsker du å motivere og lede andre da kan det være du som er vår midlertidige Butikksjef!

Stillingen er på fulltid med start så snart som muligt og til og med 31 januari 2024 (med mulighet til forlengelse).

Hunkemöllers visjon er å bli et elsket, sosialt og inkluderende merke - drevet av våre folk. Vi har over 900 butikker i 15 land og vi fortsetter å vokse. Hunkemöller vill vare en høyteknologisk bedrift som kan tilby våre kunder World Class Service i butikk. Fra en persons perspektiv, betyr dette at Hunkemöller er et moro og inspirerende merke hvor folk elsker å jobbe, er stolt over merket, og hvor vi skaper ekte ambassadører.

Dine arbejdsområder

 • Levere World Class Service til våre kunder.
 • Du tar ansvar og er et godt eksempel for resten av teamet -- derfor yter du kundeservice i verdensklasse, både ute i butikken, i prøverommet og ved kassen, samtidig som du trener og leder salgsteamet.
 • Coaching og motivering av teamet ditt, samtidig som du skaper et godt arbeidsmiljø og kontinuerlig utvikling av kompetanser.
 • Sørge for å sette sammen et resultatorientert og motivert team, herunder rekruttering
 • Jobbe tett med ledergruppen for å optimalisere butikkens utvikling og resultater innen salg, drift, rekruttering og medarbeiderutvikling. Analysere KPI'er og prioritere oppgaver i forhold til resultater og mål.

Din profil som butiksjef

 • Vi forventer at du har tidligere erfaring som butikksjef eller tilsvarende stilling med personalansvar.
 • Å lede andre kommer naturlig for deg
 • Du brenner for å nå mål sammen med teamet ditt
 • Du er fleksibel og har en 'can do' attitude
 • Du er åpen for nye initiativ og ny teknologi og drive disse i teamet
 • Du liker å ta vennlig, genuin kontakt med kundene våre
 • Du har gode kommunikasjonsevner

Høres dette spennende ut? Søk på stillingen allerede i dag ved å sende din CV og søknad gjennom vår jobbportal. Kort tid etter du har sendt inn din søknad vil du få en invitasjon til å sende inn et videointervju. Dette er en viktig del av rekrutteringsprosessen. Du vil få to påminnelser til å sende inn videoen. Etter dette sender vi deg ikke flere påminnelser, og du vil automatisk få en avvisning.

Du er hjertelig velkommen til å spille inn videoen på norsk. Vi anbefaler å søke så raskt som mulig da vi kjører intervjuer fortløpende..

Stay InTouch!Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon


Om arbeidsgiveren

Hunkemöllers misjon er å bli et elsket, sosialt og inkluderende merke - drevet av våre folk. Vi har over 900 butikker i 15 land og vi fortsetter å vokse. Våre planer om å utvide både i Europe og utenfor, skaper eksepsjonelle muligheter for de som har en lidenskap for detaljhandel. Faktisk, så er lidenskap en av våre seks verdier: moro, inkludernde, lidenskapelig, sexy, in-touch og inspirerende. Disse verdiene driver alt vi gjør, og sammen med vår voksende forpliktelse for personers, planetens og ulike samfunns velvære, bygger vi et merke justert etter kravene våre globale kunder og de som jobber for oss stiller.

Les mer om Hunkemöller Norway Avd Vestby

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Butikkleder
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

AF Gruppen har hatt intern bedriftshelsetjeneste (BHT) siden 2008. BHT er godkjent av arbeidstilsynet og består i dag av seks
01.06.2023 Oslo
Vi søker en dyktig pukkverksarbeider til vårt massesenter i Hokksund.  Hokksund Massesenter har behov for å styrke laget og kapasiteten, og
29.05.2023 Øvre Eiker
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap
28.04.2023 Drammen
Regnskapsfunksjonen for de fleste forretningsenhetene i AF Gruppen er samlet i et shared service senter, Økonomiservice. Avdelingen består nå av
24.05.2023 Oslo
Regnskapsavdelingen holder til i lokalene til vårt flotte sykehus på Frogner og har ansvaret for alle våre sykehus og medisinske
22.05.2023 Oslo
Ønsker du å være med på å bygge opp en RiB-fagavdeling i Veidekke? Da kan dette være muligheten for deg!
16.05.2023 Oslo
Tar du signalet? Vi trenger dyktige sikkerhetskontrollører Veidekke Bane trenger flere dyktige fagfolkog søker deg som har kompetanse som sikkerhetskontrollør.
16.05.2023 Hele Norge
Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk
16.05.2023 Bergen
Vis alle 26.878 ledige stillinger

Bli kjent med Hunkemöller Norway Avd Vestby

Fakta om Hunkemöller Norway Avd Vestby