<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Trøndelag behandlingssenter for ungdom Miljøterapeut som aktiv nattevakt

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

En god barndom varer livet ut

I Bufetat er vi stolte over det arbeidet vi gjør for å gi barn og unge en god barndom som varer livet ut. Vi ligger i front internasjonalt innenfor våre fagfelt når det kommer til kunnskapsbasert praksis, der vi både bidrar til og praktiserer den aller siste forskningen.

Om Trøndelag behandlingssenter og stillingene

Trøndelag behandlingssenteret består av to avdelinger – Buvika ungdomssenter og Moholt ungdomssenter. Begge avdelingene har fire team som sitter i et samlet behandlingsteam rundt ungdommene og deres familie; et miljøteam, pedagogisk team, familieteam og et utredningsteam. Vår målgruppe er ungdommer i alderen 13 til 18 år med atferdsvansker og høy risiko for videre utvikling. Ungdommene kommer til oss etter Barnevernlovens §6-1 og §6-2. Vi kan gi tilbud til opptil 10 ungdommer og familier, hvorav inntil seks ungdommer bor hos oss mens inntil fire får oppfølging på hjemstedet.

  • Vi ser etter to miljøterapeuter til fast 58 % og 62 %  stilling ved Moholt ungdomssenter. 

Vi har tro på at alle mennesker har like stor verdi og er like viktige. Samtidig har vi tro på at mennesker utvikler seg i samspill med sine omgivelser og må være deltakere i eget liv. Ved Trøndelag behandlingssenter har vi derfor metoden MultifunC (Multifunksjonell behandling i institusjon og nærmiljø) som faglig forståelsesramme. Prinsippene “Catch them being good” og “Whatever it takes” sier noe om vårt ressursfokus i møte med ungdommer og familier som står i vanskelige livssituasjoner. Avdelingene har ansvar for gjennomføring av behandling og aktiviteter rettet mot ungdom i institusjonen i dagliglivet i samsvar med behandlingsplaner. Dette inkluderer tilrettelegging av generelt behandlingsmiljø, og målrettet forandringsarbeid, samt planlegging og oppfølging av aktiviteter i nærområdet. Forandringsarbeid er målrettet og basert på metoder innen kognitiv atferdstilnærming og sosial læringsteori.

Les mer om Trøndelag behandlingssenter .

Arbeidsoppgaver

  • Miljøterapeutisk arbeid med ungdommer i alderen 13 til 18 år
  • Motivasjonsarbeid knyttet til ungdommene 
  • Systematisk og målrettet endringsarbeid i samarbeid med våre øvrige team (pedagogisk team, familieteam og utredningsteam)
  • Praktiske oppgaver på institusjonen
  • Rapportering og dokumentering

Kvalifikasjoner

  • Vi krever minimum 3-årig utdannning fra høyskole eller universitet innen barnevern, sosialfag eller vernepleie. Annen relevant utdanning på tilsvarende nivå kan vurderes. Unntaksvis kan du som har et relevant fagbrev eller videregående utdanning, i kombinasjon med lang erfaring med målgruppen, også bli vurdert for stillingen
  • Førerkort i klasse B er nødvendig for å følge opp ungdommene
  • Miljøterapeutisk erfaring fra ungdomsinstitusjon er ønskelig
  • Erfaring med å skape gode relasjoner/allianser med ungdom er ønskelig
  • Gode dataferdigheter

Personlige egenskaper

Trøndelag behandlingssenterHos oss ved Trøndelag behandlingssenter ser vi etter nye kollegaer med et stort hjerte for ungdommene våre. Vi arbeider med ungdommer i krise som har et stort behov for stabilitet og oppfølging. Derfor ser vi etter deg som:

  • Er en relasjonsbygger som er trygg i din voksenrolle - Med dine evner til selvregulering, samregulering og grensesetting klarer du å være empatisk og søke etter veier til å etablere tillit og trygge relasjoner til ungdommer, på tvers av situasjoner
  • Er god på motivasjonsarbeid - Du er interessert i å få med deg ungdommene på aktivitet og har egenskaper som gjør at du kan få til dette, til tross for motstand
  • Er robust - Du har egenskaper som gjør at du klarer å håndtere og tåle målgruppens utfordringer over tid
  • Arbeider verdibasert - Du identifiserer deg med, oppfører deg og arbeider i tråd med vår metodiske tilnærming, vårt samfunnsoppdrag og våre kjerneverdier «Respekt, åpenhet og deltakelse».
  • Har alminnelig god helse, da arbeidet med barn og unge på tiltak kan være psykisk og fysisk krevende

For oss er det svært viktig hvordan du som person egner deg til jobben. Det vil bli tatt med i den totale vurderingen

Vi tilbyr

  • Stillingene er plassert i statlig lønnsregulativ i stillingskode 1489 miljøterapeut, 1494 sosionom, 1495 barnevernspedagog og 1508 vernepleier med lønn p.t. kr 435 600 - 573 900 pr. år (ltr. 45-62), eller 1185 spesialutdanna sosionom, 1509 spesialutdanna vernepleier, 1510 spesialutdanna barnevernspedagog eller 1534 spesialutdanna miljøterapeut med lønn p.t. kr 501 200 - 615 000 pr. år (ltr. 54-66).

Avlønning og stillingskode vurderes etter utdanning og erfaring.

  • Medlemskap i Statens pensjonskasse jf. Lov om Statens pensjonskasse, som innebærer en god tjenestepensjonsordning, mulighet for tilbud om boliglån til konkurransedyktige betingelser, samt yrkesskade- og gruppelivsforsikring.
  • Godt faglig miljø med gode støttespillere i arbeidshverdagen.
  • Du får være med på å løfte oss slik at vi kan gi barn og unge og familier et enda bedre tilbud.

Inkludering og mangfold er en styrke og gjør at vi kan løse oppgavene våre enda bedre. Derfor ønsker vi oss medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaringer og perspektiver. Har du funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, oppfordrer vi deg som søker til å krysse av i jobbsøkerportalen. Er det kvalifiserte søkere, kaller vi inn minst én i hver gruppe til intervju, og får du jobben, legger vi til rette for deg om du trenger det. Utenom å velge ut riktige kandidater bruker vi ikke avkrysningene til noe annet enn anonymisert statistikk.

Om søknaden

  • Søknad med CV, vitnemål og attester med bekreftet stillingsstørrelse og varighet sendes elektronisk via link på denne siden.
  • Velg hvilken stilling du søker på i screeningen.
  • Politiattest må fremlegges ved ansettelse, jf. lov om barnevern § 12-11 andre ledd, og forskrift om politiattest § 7. Denne attesten skal ikke legges med søknaden.
  • Du kan be om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlisten. Dette må i så fall begrunnes. Vi kontakter deg dersom ønsket ditt ikke tas til følge.

Kontaktinformasjon

Hilde Kvam, Enhetsleder , Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Åsvangvegen 2A
7048 Trondheim

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Bufetat Referansenr.: Logg inn for å se kontaktinformasjon00 Stillingsprosent: 58, 62% Fast Søknadsfrist: 23.04.2023

Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Barne-, ungdoms- og familieetatens fem regioner har som hovedoppgave å drive etatens institusjoner og familievernkontor. I tillegg har regionene ansvar for fosterhjemsrekruttering og oppgaver knyttet til adopsjon. Barn, unge og deres familie skal få riktig hjelp til rett tid uansett hvor de bor i Norge. Bufetat sine fem regioner rapporterer til Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet som er underlagt Barne- og familiedepartementet.

Bufetat, region Midt-Norge består av fylkene Trøndelag og Møre og Romsdal. Regionens administrasjon er lokalisert i Trondheim.

Les mer om Trøndelag behandlingssenter for ungdom

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Sunndal
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Oslo
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Oslo
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
05.05.2024 Kvinnherad
Vis alle 34.373 ledige stillinger

Fakta om Trøndelag behandlingssenter for ungdom