<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Rambøll Prosjektutvikler Eiendom

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

De tidligste fasene av eiendomsutvikling setter premissene for hele prosjektet. Eiendomsselskapene forteller at de opplever manglende forretningsforståelse fra rådgivere/arkitekter/planleggere. I Henning Larsen og Rambøll satt vi oss ned og spurt eiendomsutviklerne hva som kan være løsningen. Svaret vi fant er ikke nødvendigvis en software, men en ny måte å samarbeide på. Vi har derfor utviklet en tjeneste med en partnermodell. Vi samler de best egnede folkene rundt bordet, og rydder vekk tidstyver. For å forløse potensialet i tidligfase, går vi tilbake til essensen: Fra en hel rådgiverskare til to supergeneralister og en PC som tar på seg «utviklerhatten» og jobber sammen med kunden. Og nå ser vi etter en prosjektutvikler som dedikert kan ta denne satsningen videre.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da anbefaler vi deg å legge inn en søknad eller bare kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

 

Bli en del av vårt fagmiljø i Henning Larsen og Rambøll

Som Prosjektutvikler Eiendom vil bli en del av et tverrfaglig miljø av fageksperter som kan bistå i alle faser av et utviklingsprosjekt. Noen eksperter vil bli dedikert til denne type prosjekter, andre hentes inn per prosjekt.

Vi har et stort team av markedssjefer og KAM ressurser som vil være tett på for å komme i dialog med aktuelle kunder.

Selv med mange støttespillere og sparringspartnere må du ha et ønske om å lykkes i å bygge dette fagområdet til noe større. Både i omsetning og i ressurser. Du er selvstendig i ditt arbeid, og har en kommersiell driv. Du liker nettverksbygging og kommer lett i kontakt med både kunder og medarbeidere.

 

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Sparringspartner for eiendomsutviklere

 • Knytte teknologi til eiendomsutviklingsprosesser – proptech

 • Oversikt over aktuelle fag og kontaktpersoner internt – optimalisere prosjekter

 • Bygge nettverk blant mulige kunder

 • Bidra i salgsarbeidet

 

Hvem ser vi etter

Vi ser etter deg som har en kommersiell forankring og interesse, en som tør å utfordre og sparre med kunden. Du tenker helhetlig, har god innsikt i prosess-drivere og forstår når eksperter skal hentes inn.

Vi tror at ditt faglige utgangspunkt kan for eksempel være:

 • Høyere utdannelse, mest sannsynlig ingeniør eller økonom

 • Erfaring fra utviklingsprosjekter i eiendom

 • Erfaring med investeringsprosesser innen eiendom

 • Interesse for nye digitale verktøy som kan utfordre prosessene

 • Erfaring med beslutningsprosesser for eiendomsinvestering

 

Hva vi tilbyr

 • Nøkkelrolle i en strategisk viktig satsning

 • Eksperter innen alle fag for støtte og sparring

 • Attraktive personalgoder som ekstra ferie, pensjon og forsikringsordning.

 • Fleksibel arbeidstid og en fantastisk kantine

 

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 28.05.2023

Send inn søknad her

 

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Direktør Henning Larsen Norge Hilde Nordskogen +47916 03 454, Markedssjef Bygg Katrine Johansen +47 934 44 403 eller rekrutteringsansvarlig Lene Rutle + 47 992 03 604.

​​

Rambøll i Norge

​Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester. I Norge har vi 14 kontorer med tilsammen 1800 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

​​

Henning Larsen i Norge

Henning Larsen Architects er et arkitektfirma med sterke skandinaviske røtter. Målet vårt er å designe levende, bærekraftige bygninger og byer som når utover seg selv. Dette gjør vi med fagdisiplinene arkitektur, landskapsarkitektur, planfag, urbanisme, interiørarkitektur og lysdesign. I Norge er vi ca. 230 medarbeidere.​

Om arbeidsgiveren

Vi er en av de mest attraktive arbeidsgiverne i Norge, og det er ikke uten grunn!

I Rambøll er du med å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Tjenestene vi leverer skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Som rådgiver i Rambøll blir du en del av et sterkt fagmiljø, samtidig som du jobber tett med kolleger i andre fag. Vi har stor tro på at samarbeid på tvers er med å skape kreative og langsiktige løsninger, i tillegg til at det bidrar til å utvikle kompetansen din. Vi er opptatt av at du som begynner hos oss skal få muligheter til å utvikle deg og lære gjennom hele karriereløpet. Derfor får du tidlig ansvar og tillitt - også som nyutdannet.

Du er vår viktigste ressurs
Rambøll er en kunnskapsbedrift, og medarbeiderne er vår største og viktigste ressurs. Løsningene våre er helt avhengig av kreativiteten, innsikten og integriteten til de som jobber her. Vi ser at team satt sammen av mennesker med ulik faglig og personlig bakgrunn er et godt utgangspunkt for å skape inspirerende løsninger. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen.

I Rambøll har vi vært opptatt av etisk forretningsdrift og bærekraftige løsninger lenge før dette ble vanlig. Du kan lese mer om vår historie og arv her.

Les mer om Rambøll

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Höegh LNG is in the process of seeking two Maritime Trainees for our Technical Department, and the IT Team. Both
28.08.2023 Oslo
I Norge har det aldri vært satset så mye på jernbane som nå. I Bane NORs Utbyggingsdivisjon kan du bli
18.08.2023 Moss
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Anlegg 5 kandidater
19.09.2023 Hele Norge
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker vi kandidater til
20.09.2023 Hele Agder
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Bygg Oslo
20.09.2023 Oslo
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker vi kandidater til
20.09.2023 Flere steder
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Bygg Bergen kandidater til
20.09.2023 Bergen
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Bygg Møre og
20.09.2023 Flere steder
Vis alle 18.695 ledige stillinger

Bli bedre kjent med Rambøll!

De ansatte
 • Det jeg elsker med jobben min er at jeg har det veldig gøy og at det er så stor variasjon i arbeidsoppgaver.
  Selma Bjørge Hoel Miljørådgiver
 • Det beste med å jobbe i Rambøll er muligheten til å skape nye løsninger og være med på unike prosjekter
  Mia Wanger Ingeniør
 • I Rambøll er det mange med lang fartstid og høy kompetanse, tilrettelegging av junior-seniorsamarbeid har gjort at jeg har hatt en bratt læringskurve og håndtert mye ansvar fra dag én.
  Gina Marie Qvale konsulent og utviklingsleder
Ansattgoder
Gode pensjonsordninger
Fleksibel arbeidstid
Fleksible feriemuligheter utover 5 uker
Firmaturer og sosiale arrangementer
Hos oss får du
Personlig og faglig utvikling
Brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn.
Skape inspirerende og bærekraftige løsninger
Stort ansvar og varierte arbeidsoppgaver.
Mulighet til å prøve deg innen ulike roller.
Et eget kursprogram (Rambøll Academy).
Veiledning og oppfølging fra gode kolleger.
"On the job" trening.

Fakta om Rambøll