<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Rambøll Junior RAMS-rådgiver/praktikant, Bane

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi inviterer deg til å ta i bruk din RAMS-faglige kompetanse i tverrfaglige jernbaneprosjekter, og bidra til å finne løsninger som ivaretar sikkerheten, påliteligheten, tilgjengeligheten og vedlikeholdbarheten til jernbanesystemene. Rambøll Bane ønsker å knytte til seg studenter i relevant utdanning på MSc-nivå, fortrinnsvis med fordypning innen RAMS. Vi har behov for fast ansettelse fra høsten 2023, men kan også tilby en deltids praktikantstilling siste studieår. Er du vår nye Junior RAMS-rådgiver bane? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

 

Bli en del av vår avdeling for Bane

RAMS er en egen fagdisiplin i jernbaneutbygginger i Norge. Som vår nye RAMS-rådgiver blir du en del av bane-avdelingen i Rambøll, som prosjekterer jernbaneinfrastruktur i større og mindre prosjekter, i ulike utbyggingsfaser. Som RAMS-rådgiver vil du ha tett samarbeid med de andre jernbanetekniske fagene i avdelingen, noe som bidrar til at RAMS blir en integrert del av prosjekteringen. Rambøll har et sterkt fagmiljø innen RAMS, med fokus på kompetanse og utvikling.

Baneavdelingen har hovedsete i Oslo, med RAMS-rådgivere der, i Drammen og i Trondheim. Til sammen er vi omtrent 40 stykker som jobber med spor, signal, kontaktledning, tele, kapasitet, RAMS, prosjekteringsledelse og dokumentkontroll. Avdelingen har et svært godt sosialt miljø.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Innta rollen som RAMS-rådgiver i utbyggingsprosjekter i jernbane-sektoren. Dette innebærer å bidra til at prosjektert løsning gir trygg og pålitelig jernbane, og dokumentere dette gjennom bl.a. RAMS-analyse og sikkerhetsbevis.
 • Bidra til å utvikle fagområdet RAMS sammen med våre andre RAMS-rådgivere.

 

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Relevant kompetanse, MSc / Siv.ing innen relevante fag (eksempelvis sikkerhet eller RAMS).
 • Kjennskap til både kvantitative og kvalitative analyseteknikker for vurdering av sikkerhet og tilgjengelighet.
 • Kjennskap til ulike analyseteknikker som f.eks. FMECA, HAZID, FTA.
 • Kjennskap til RAMS-standardene EN 50126, EN 50128 og EN 50129.
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk.

I denne rollen vil det være en fordel om du også evner å tenke tverrfaglig og se det store bildet, er selvstendig og initiativrik, trives med faglige utfordringer, og evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kolleger på en god måte.

 

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

 

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3200 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

 

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 17 kontorer med til sammen 1600 eksperter, som jobber tverrfaglig i store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

 

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 15.06.2023. Søknader vil vurderes fortløpende.

Send inn søknad her

 

Har du spørsmål?

Kontakt Jon Magne Ofte, seksjonsleder, 413 10 453.

Om arbeidsgiveren

Vi er en av de mest attraktive arbeidsgiverne i Norge, og det er ikke uten grunn!

I Rambøll er du med å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Tjenestene vi leverer skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Som rådgiver i Rambøll blir du en del av et sterkt fagmiljø, samtidig som du jobber tett med kolleger i andre fag. Vi har stor tro på at samarbeid på tvers er med å skape kreative og langsiktige løsninger, i tillegg til at det bidrar til å utvikle kompetansen din. Vi er opptatt av at du som begynner hos oss skal få muligheter til å utvikle deg og lære gjennom hele karriereløpet. Derfor får du tidlig ansvar og tillitt - også som nyutdannet.

Du er vår viktigste ressurs
Rambøll er en kunnskapsbedrift, og medarbeiderne er vår største og viktigste ressurs. Løsningene våre er helt avhengig av kreativiteten, innsikten og integriteten til de som jobber her. Vi ser at team satt sammen av mennesker med ulik faglig og personlig bakgrunn er et godt utgangspunkt for å skape inspirerende løsninger. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen.

I Rambøll har vi vært opptatt av etisk forretningsdrift og bærekraftige løsninger lenge før dette ble vanlig. Du kan lese mer om vår historie og arv her.

Les mer om Rambøll

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Student/jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Design Engineer
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Höegh LNG is in the process of seeking two Maritime Trainees for our Technical Department, and the IT Team. Both
28.08.2023 Oslo
I Norge har det aldri vært satset så mye på jernbane som nå. I Bane NORs Utbyggingsdivisjon kan du bli
18.08.2023 Moss
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Anlegg 5 kandidater
19.09.2023 Hele Norge
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker vi kandidater til
20.09.2023 Hele Agder
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Bygg Oslo
20.09.2023 Oslo
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker vi kandidater til
20.09.2023 Flere steder
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Bygg Bergen kandidater til
20.09.2023 Bergen
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Bygg Møre og
20.09.2023 Flere steder
Vis alle 18.695 ledige stillinger

Bli bedre kjent med Rambøll!

De ansatte
 • Det jeg elsker med jobben min er at jeg har det veldig gøy og at det er så stor variasjon i arbeidsoppgaver.
  Selma Bjørge Hoel Miljørådgiver
 • Det beste med å jobbe i Rambøll er muligheten til å skape nye løsninger og være med på unike prosjekter
  Mia Wanger Ingeniør
 • I Rambøll er det mange med lang fartstid og høy kompetanse, tilrettelegging av junior-seniorsamarbeid har gjort at jeg har hatt en bratt læringskurve og håndtert mye ansvar fra dag én.
  Gina Marie Qvale konsulent og utviklingsleder
Ansattgoder
Gode pensjonsordninger
Fleksibel arbeidstid
Fleksible feriemuligheter utover 5 uker
Firmaturer og sosiale arrangementer
Hos oss får du
Personlig og faglig utvikling
Brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn.
Skape inspirerende og bærekraftige løsninger
Stort ansvar og varierte arbeidsoppgaver.
Mulighet til å prøve deg innen ulike roller.
Et eget kursprogram (Rambøll Academy).
Veiledning og oppfølging fra gode kolleger.
"On the job" trening.

Fakta om Rambøll